IKRES SZÜLŐK forumja (beszélgetés)
Az én lányaim 2008 januáriak, 36 hétre születtek simán 10 perc különbséggel. Anna 1940, 42 cm, Petra 2150 40cm. Most 4.5 évesen Anna 16.1 kg 105cm, Petra 15,8 104cm. Eleinte Petra tartotta a 20 dekát de miután elindultak leadta. Ancsi több édességet eszik szerintem azért kicsivel több a súlya, amúgy minimálisat esznek, igaz mindent csak keveset! (idejében kezdik az alakformálást)
Igazi ikerkapcsolat van köztük, egymás nélkül oviba se mennek, ápolják egymást ha a másik beteg, megvédik egymást, ugyanaz a barátjuk, ....
Általában mindent Ancsi csinál előbb ő született elsőnek Petra 1-2 nappal később. Fognál is így volt 1 nappal később jött ki ugyanaz. Tök furi amúgy.
az kemény.... már, h a nagy lett nagy... :)
Nálunk is előrébb jár, Alíz, de azért, mert Izust nem érdeklik bizonyos dolgok, meg nagy is a segge a kisasszonynak... :)
Különben ők Dec 25én születtek, Izu 47 cm, 2900g, Alíz 48 cm, 3150g. 38 hét.
Most Izu a "kövérebb", 40 dkgval, ami sztem nem fog sokáig tartani, mert most neki van nem eszem mániája... :(
hála, minden rendben is van velük :)
pedig a terhesség elején direkt nézte a doki uh-n, hogy fennáll e a veszélye ennek, és akkor azt mondta,nem... aztán mégis.
de szerencsére nem a kicsi volt kicsi, hanem a nagy lett túl nagy, ő konkrétan 36 hetes babának felelt meg, és nem csak súlyban, de fejlettségben is. most s mindenben előrébb jár, mint az öcsikéje.
de a dokija azt mondta, nincs gond. :)
Reméljük, télleg nincs!
elszívta egyikük a tápanyagot a tesótól? :(
De láttam, hogy gyönyörűek! :)
sziasztok!
csatlakoznék hozzátok, mi 3-án voltunk 3 hónaposak, 2 kisfiam van, 33 hétre születtek 1810 g és 2700 g-mal.
Az első 500 g-os különbség mérése a 29. héten volt, aztán jött a köv. uh, akkor teljesen más paraméterekkel,de ennyi súlykülönbséget mértek.
Majd a 900 g különbség, 4 nappal később. Az is más uh-s doki volt, őt már mondhatni hülyének néztem, hogy komolyan gondolja? hisz néhány napja még 500 g különbség volt. Újra mért, és maradt ennyi a különbség.
Elvileg ez indok a szülés megindításának, de én más miatt kerültem a köv. éjjel a szülőszobára.
és lám, tényleg nagy volt a súlykülönbség...
Nekem a klinika túl futószalag rendszerű és személytelen.
Arról nem beszélve, hogy 1 napot mégis voltam egy vizsgálat miatt és csalódtam. Ill nem, mert ezt is vártam, de full negatív.
A dokimmal megbeszéltük, hogy mi van ha baj van, 36. hétig csak itt szülhettem volna, de szerencsére nem történt baj. :)
(az is igaz, h 6 hétig laktam ott... ;) )
Szia!
Szegedi vagy és Makón szültél?
Nem vagy megeélgedve a klinikával? Én is szültem réges-régen Makón, de nekem Szeged biztonságosabb volt a lányokkal. Mondjuk nem ok nélkül, mintha éreztem volna... :)
ukkkkkkkkkkkkkkkkkkk9ipjmmmmmmmmm ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××;
(ezt Izabella lányom írta. :) )
Igen, miért? :)
Én Makón.
Örülök hogy ismét kezd éledni a fórum!
Köszöntöm az újakat!
Sziasztok!
Az én ikreim 3 évesek voltak márciusban.
Dorina és Martin.
Édesek, hisztisek.
oooooooooookééééééééé, hirtelen lettünk páran. :)
Ez jó, akkor felpörgetjük a fórumot? :)
Én a helyedben ezzel nem foglalkoznék.
De tényleg.
Ha a dokid mindent rendben talált, akkor főleg.
(néha a védőnők szeretnek "fontoskodni" abban, ami nem a hatáskörük...)
27 hét 5 nap
"A" AC. 223 mm FL: 49 mm HC: 258 mm OFD: 88 mm
"B" AC: 230 mm FL: 47mm HC: 248 mm OFD: 88mm
Súlybecslés : 1060 g 1056 g
Szia!
"A" Ac 198 mm FL 44 mm, HC 234mm, OFD 81mm
"B" AC 203 mm FL 44mm m HC 230 mm OFD 82mm
Súlybeclés : 773 g, 740 g,
Terhességi kor: 25 hét 5 nap.
Születési súly : "A" : 2150 g
"B" : 1800 g. ( már 3 hete nem fejlődött, köldökzsinor minden hová tekeredett. )
Remélem tudtam segíteni.
sziasztok!
Nekem is ikreim vannak, 26 hónaposak, fiúk:)
ajjajj.... fasza lehet. :)
és? fiúk, lányok? :) v már írtad régebben? bocsi.
Sziasztok
Ősszel lesznek 5 évesek az ikerlányaim.Anett és Flóra.Ja és Szfvár.
További ajánlott fórumok:
- Szo/szó kezdetű szavakkal bővítsd a fórumjátékok listáját
- Ikres szülők, nagymamák beszélgessünk!
- Banki hitelesek Fórumja
- Debreceni ikres szülőket keresek tapasztalatcserére 2 évesek a lányaim!
- Miért nem jelenik meg a kedvenc naplóim között az újonnan irtak?És a fórumjaim is megálltak 13:40 percnél!!MIÉRT?
- Hol vannak a fórumjátékok?