IKRES SZÜLŐK forumja (beszélgetés)
Akkor folytassuk. :)
Ki hol?
Mi Szegeden.
Sziasztok!
Petrám és Flórám most lesznek 5-évesek!
Sziasztok.
Izabella és Alíz, csak fél évesek. :)
Szerintem is így van!
Hallottatok már az IKER ETETŐSZÉKRŐL? Teszveszen is fenn van, meg az iker.lapunk.hu-n is fenn van. Szerintem hasznos lehet!
szia.
Én egy éves koruktol külön szobába altatom öket ,csak Délbe. és ha szépen aludtak akkor az ajtoba meglepi várja amikor kijönnek. bevált!
sziasztok.
Én még csak most csatlakozok hozzátok. nekem 5,5 évesek a gyerekek ,most lesznek nagycsoportosok. gyessel kapcsolatosan kérdéseim lennénel. Hogy is van ez ,meddig jár nekünk??? irjatok.
Sziasztok!
Nekem 34 hónaposak az ikreim,/fiú,lány/és szeretnék tanácsot kérni.
A déli alvással vannak problémáim,eddig ha betettem őket az ágyukba,megsimogattam őket,és kijöttem,5 perc múlva alvás volt,most meg 1 hete elkezdtek egymás ágyába átmenni,piszkálják egymást,és nuku alvás.
A fiam nagyon hisztis lett,amit tudok kezelni,de nem tudom ennek van e köze hozzá.
Előre is köszönöm:)
Sziasztok!
Csilla Jó itt látni megint Téged!
A beszéddel jól állunk,mert kicsit viccesen ejtik a szavakat és jót mosolygunk.Pl.a sárga= Hosszan S és utána tága,na ezt vihogás folytatja és már szerintem direkt csinálják,de egyszerűen nem lehet kibírni nevetés nélkül.
A saját ikres fórumom most bedugult ezért néztem be ide,ha akartok gyertek hátha tudtok néhány jó tanácsot adni.
Csilla puszi Petrának és Annának!!!
Sziasztok!
Az én kislányaim 2 évesek voltak januárban, és még mindig nem alusszuk végig az éjszakákat :(
Másik. Ti hogy álltok vagy álltatok ilyenkor a beszéddel? Nekem csak pár szóig jutottak el és nem nagyon akarnak még beszélni.
Szép napot mindenkinek4
Az én lányaim még mindig vándorolnak éjszaka pedig májusba lesznek 3 évesek.Jó Nektek,hogy ügyesen alszanak.
Nem vettem észre ilyen problémát, de lassan én is külön teszem őket.
Egyébként mikor kisebbek voltak, kifejezetten oda húzódtak a másikhoz, keresték a másik közelségét!
Sziasztok !
Én is kezdettől fogva egyszerre altatom őket, és nagyjából egyszerre is kelnek, ügyesek ! Most 8 hónaposok múltak, még egy kiságyba alszanak,de lassan muszály külön tenni őket, mert zavarják majd egymást. Pedig olyan aranyosak, együtt!
Lassan felülnek, aztán gondolom majd amikor elindulnak akkor lesz nehéz! Egyik erre, másik arra.
Sziasztok!
Nemrég találtam rá erre a fórumra, de még nem írtam. Ikerlányaim vannak, 18 hónaposak. Szerencsére nagyon jó alvók, 6 hónapos koruk óta átalusszák az éjszakákat. Este 9-től reggel 9-fél 10-ig alszanak és nem kelnek.
Sajnos kezdettől fogva egyedül vagyok velük, nincs segítségem, nagyszülők végképp messze :(.
Kezdettől fogva úgy intéztem, hogy egyszerre etettem, altattam, fürdettem... őket. Ebéd után beviszem őket a hálóba és maguktól elalszanak, este viszont az egyik kislány nagyon igényli a szeretgetést.
1 éves korukig kimondottan könnyű volt velük, utána viszont annyira elevenek voltak, hogy esténként ki voltam purcanva rendesen. Pár hónapja megint könnyebb velük.
Sziasztok !
Az én ikreim már 3 hónapos koruktól alusszák át, az éjszakát. Néha nyösziznek picit, de talán egy éjszaka 2x, átmegyünk, betesszük a cumit, és alszanak tovább !
Akkor lehet, hogy mi szerencsések vagyunk??!
Én azt szeretném megkérdezni, hogy Ti üveges bébiételt adtok, adtatok, vagy főztetek a piciknek? Az ikreim 8 hónaposak, én eddíg üveges bébiételt adtam , most akarom elkezdeni, hogy főzök is majd nekik !
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a ti babáitok mennyi idős korban aludták át az éjszakát?
Az enyémek már 22 hónaposak, és még mindig felkelnek minimum egyszer, de inkább kétszer.
Köszönöm.
Szia
Hát igen , válás, sok munka hogy talpon maradjak , és egy kis ideg összeomlás,
amúgy a gyerekek jól vannak .
Fiam Egyetemen jár, rá a férjem nem fizet gyerektartást, a lányok meg most töltötték be a 14 élet évüket , 11-11-én , most 7-sek, nagyon jól tanulnak ez az egyetlen örömöm jelenleg, meg a két kutyám , mivel azokat is vannak (" Boxer) , most indítottam fórumot Boxereseknek ,
Amúgy meg marad a meló és a meló és a gyerekek néha meg egy kis kikapcsolódás ha nincs munka mert az első sajnos. De majd alakul nem adom fel olyan könnyen ..
Marcsi,Nórikám 1 év 8hó-ig nem aludta végig az éjszakát:)))
Ezt a sikongatását meg kb 1 hónapja csinálja...
Sziasztok!
Most találtam rá erre a fórumra:))
Nekem 2 évesek az ikreim,Nóri és Gyuszi!
Az altatás témához szeretném a tapasztalatom megosztani:)
Mivel én egyedül voltam mint a kisujjam,a párom jó ha 2 órákat volt itthon,egyedül kellett,végigcsinálnom mindent:)
Én a mai napig csak beviszem őket a szobájukba a kiságyukba,és kijövök...5 perc és durmi van:)
Én így szoktattam őket:)
Na nekem csak ez az egy szerencsém van velük:)
Kérdéseim nekem is lennének,megköszönném válaszaitokat:)
Éjjel Nórikám 3x sikongva ébred meg,az a gond hogy alszik...tehát ha felveszem,az ölembe veszem 2 perc,ő fölébred,és kéri hogy tegyem vissza az ágyába..miért lehet ez?
Mert ha az lenne,hogy fölszokna akkor miért kérezkedik vissza az ágyikójába..nem értem.
SZIASZTOK...
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK..
Hol vannak a régi emberek ?
További ajánlott fórumok:
- Szo/szó kezdetű szavakkal bővítsd a fórumjátékok listáját
- Ikres szülők, nagymamák beszélgessünk!
- Banki hitelesek Fórumja
- Debreceni ikres szülőket keresek tapasztalatcserére 2 évesek a lányaim!
- Miért nem jelenik meg a kedvenc naplóim között az újonnan irtak?És a fórumjaim is megálltak 13:40 percnél!!MIÉRT?
- Hol vannak a fórumjátékok?