Igénytelen, koszos családtag (beszélgetés)
Te már megint oda sz@rsz, ahonnan ettél.
De semmi gond. Ismer már mindenki.
Végülis....
Azt is látom több fórumon segítség alig de beszolas, okoskodás az megy sok embernek.
akkor meg mi a fenének mész oda,
nem kell ott lenni,
nem kell ott aludni,
nem kell ott enni,
akkor nem fogsz ott hányni,
ennyi,
Hát te se érted.
Tanácsot jöttem kérni de legalábbis elpanaszolni. Erre én vagyok a rossz mert kibeszelem.
Ez egy fórum gondoltam lehet.
Na mindegy.
Mellesleg fürödni se szeret, mosni se nagyon, talán majd megfürdetem és kimosok rá ha le tudom tenni a telefont és nem netezek "egész nap".
Látom, nem érted a lényeget.
Mindenesetre valóban nagy különbség van az 1. hsz-ed és a "hogyan segítsek anyósnak" között.
Úgy is irhattam volna "hogyan segítsek anyósnak hogy belassa élhetetlen koszban lakik"
Nem bántani áll szándékomban hiszen akkor már odaalltam volna és közlöm hanynom kell a házától és viszlát.
De mivel jól megvagyunk gondoltam hátha valami ötlet lenne hogyan lehetne élhetőbb körülmény nála anélkül hogy bunkó lennék. És mellesleg hogy nem mindig én takarítok mikor ott vagyok.
De lehet rám fujjogni nyugodtan de megnézem te mit csinálnál ebben a helyzetben.... Mosolyogva minden alkalommal takarítanál biztosan, csak 2 nap kevés hozzá és mire ismét ott lennél kezdhetnéd elölről... De ez így lenne jó igaz?
Ő pihen te takarítasz, aztán otthon is ezt csinálod. 😂 Igazi rabszolga. De nem baj nem dolgozol akkor ezt csináld...
Hát én nem fogok, mellesleg császár után egy napot se jött segíteni nekem. De ez nem lényeg.
Szóval nem szarok oda ahol eszek van ott elég szar 😜 és nem is bunkó stílusban írtam. De te sokkal okosabb vagy látom. 😊
Felőlem úgy gondolod, ahogy neked jó.
Én csak ezen a témán bosszankodom eleve.
Volt egyszer egy kollégám, állandóan szidta a munkahelyet, a vezetőséget, már odáig fajult a dolog, hogy interneten köpködött, aztán a főnök egyszer azt mondta neki: "tudod, Józsikám, ahonnan enni kapunk, oda nem sz@runk" ... és nem kellett mennie többet dolgozni.
Így is lehet gondolni.
Én mégis úgy gondolom havonta 2-3 alkalommal mikor ott vagyunk nem nekem kellene kitakaritanom a ganét onnan. Amikor ő itt van ő se pucolja ki a WC-m stb. Olyankor én is ettem, itatom, semmire sincs gondja ja és nem kell fűtenie a házát se amíg itt van.
Lehetek én is bunkó de minek? Egyszerű majd ő jön inkább.
Gondolom nincs előírva.
Meg azt is gondolom, hogy a férfi elvileg dolgozik, a nő meg nem. Most legyek bunkó, és mondjam azt, hogy "ráér egész nap nezetni?" Mint a mama?
Arra azért jó, hogy ott töltsék a hétvégét, mert nincs mit enni, aztán ha megjött a csp, lehet kipletykálni ...
PFFFF ...
FÚJ!
Valamelyik tv műsorban mutogatnak ilyet, hogy a kényszeres takarítók kidzsuváznak egy trehánynál.
Szerintem is! Neki ez az élete... De szerintem ez nem élet.
Az a jó a macska elpusztult mert mikor megláttam mindenhol a macskaszort (fotelbe ragadva, asztalon) akkor tényleg majdnem hánytam.
A csúcs az volt mikor az ágyneműben egerszar volt!!
Azt hiszem lenne ott fintorgás meg patália, ha a "kismenyecske" kezdene nekiállni takarítani!!! Ajjajj!! Sztem nem tenné zsebre! Ez nem jó tanács!
Nálunk egyszer a vej kezdett wc-t takarítani...huuu...szülők nagyon berágtak!
Hát akkor látom más nagymama is ilyen.
Nem értem miért jó ez?!
Osszekarva a véleményeteket arra jutottam beszélek a férjemmel mondja meg frankón a dolgot anyukájának.
Én szeretem az anyós komolyan, segítek is de ez nem állapot. Helyette mindent nem fogok megcsinalni. Ja van még egy menye, fia azok még ennyit se segítenek neki.
Na mindegy. Szóval vagy lesz valami alap rend vagy majd ő jön mi nem megyünk. Ennyi.