Igénytelen, koszos családtag (beszélgetés)
Én is. Legalja söpredék, ennek küldtem pénzt, más meg tényleg éhezik.:(
Üzenem neked te szutyok, hogy lehet az anyósodnak a háza mocskos, de neked a lelked!
En vinnek a hetvegere agynemut, a furdot, az evoeszkozt, amibol eszuk (meg az edenyt amibol a mi kajank jott) azt meg ferjjel elosztva megcsinalnam, es kesz. Egy nagybatyam volt ilyen igenytelen, es ez volt a menet. Es nem csodalom, hogy idovel anyam azt mondta, o nem jon oda tobbe.
Oke, mas vilag volt, de en a papat beboritottam volna a hatarba a hobelevanc melle, aztan pakoltam volna. Utana meg keressen mas cseledet. Mondjuk ram meg nem volt senkinek panasza, hogy ihenytelen lennek :D
Azon leszek, hogy újra lebuktassam.
Ennyire volt ez is valos...
majd visszajön más néven,
Attól is függ milyen természetű az anyós.
Hát, ez tényleg kényes dolog.
Ne viccelj! Miért lenne kötelező? :D
Fogalmad nincs az ÉLETről!
Búra alatt élsz.
Anyám anyósa ilyen. Én nem láttam, csak hallottam, hogy milyen állapot uralkodik ott. Döbbenetes.
Időközönként kitakarítanak nála, de újra és újra kezdhetik elölről.
de ő,tudja! hogy igen kötelező,
Sehova nem kötelező menni
Ki van jóban kivel? Mondtam, hogy olvass a sorok között
Illem.. Távolról is lehet tartani a kapcsolatot, nem muszáj a seggébe bújni. Kitalálták már a telefont.. ha meg nem jó a kapcsolat, akkor nem kell menni anyóspajtáshoz, menjen csak a gyermeke,és kész.
Tiszteld, senki nem gátol meg benne, de az a te életed, te családod!
de legalább nem gyalázok nyilt szinen,mint aki itt elkezdte,aztán lelépett,
Igen, tapasztalom! Szánalom!
kinek? hová?
megne magyarázd már ha valaki utál menni valahová,akkor is kötelező,
Én sem mindig azért megyek anyósomhoz, mert nem tudok jobb programot kitalálni. Egyszerűen alkalmazkodom. A férjem anyja. Ő szülte, nevelte, stb.
Megyek, ha megyünk együtt a férjemmel. Ennyi. Szerintem ezzel tiszteljük meg anyóst...
Hagyd, az ő univerzumában mindenkinek egy engedelmes 6 éves szintjén kellene állia. Úgysem érti amit írunk neki.
És ki a frászt érdekel az illem?
Azért feszengjek mert ez az illem!?
szerintem akkor is kéne menni anyóshoz, mert megszólnának, mert ez egy illem hogy a család összetart
Innen is már csak Radics Peti hiányzik. Csinálna olyan videót, hogy jajjj. :DD
Osztán má mé??????
Agyrém vagy!!
Sehová sem kötelező menni!
Szabad akarattal rendelkezek!!
További ajánlott fórumok: