Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Fura neveket adó szülők, hol az ész? fórum

Fura neveket adó szülők, hol az ész? (beszélgetés)

nov. 14. 09:23

Pöcze Vérbulcs

-----

ex has

nov. 13. 21:42

Bugyi Azucséna

--

ex has

nov. 13. 01:53
ha vkinek nem tetszik a neve arra van megoldas,en pl valasom utan visszakertem a leanykori nevemet es nem is volt draga sem!
25. Érdekes73 (válaszként erre: 18. - Xochipilly)
nov. 12. 20:35
Kacsamesék
24. globus
nov. 12. 20:32
Most fog főzni a szakácsműsorban Fűfa Virág (ismétlés).
23. semleges (válaszként erre: 20. - Dasy2)
nov. 11. 18:40

Eszembe jutott erről egy vicc.

Bemegy a cigány ember a polgármesterhez.

- Polgármester úr! Megakarom a változtatni a nevemet mert olyan csúnya és mindenki csúfol, ferdén néznek rám.

- Mia neved?

- Trágya Lajos.

- Húha, hát az tényleg nagyon csúnya. És mi akarsz lenni?

- Hát Trágya Géza!

nov. 11. 18:34
Nálam még mindig.a Kolompar Nebojsza vezeti a listát Cca ,50 éves lehet most.
21. Nénje (válaszként erre: 1. - MézesRétes)
nov. 11. 18:21

Láttam ezt a műsort én is a neten.Elviccelték,Nemoda Buda a leendő fiát Nemoda Buda Örsnek nevezné el.

Szoktam nézni a megyei kórházunk Babybox oldalát,hogy milyen neveket adnak a babóknak. Ott is van pár érdekesség,pl.: Kalán Zalán és a kistesója Kalán Milán.

És az engedélyezett keresztnevek listája is fel-fel bukkan a neten. Agrippina mint lánynév,ez kiakasztott...

Hagyományos keresztnevem van,de még ezzel is tudtak csúfolódni a suliban az osztálytársaim.Tuti akkor,hogy a ma adható nevek nem okoznának fejtörést.

20. Dasy2
nov. 11. 17:14
Én meg azt nem értem, hogy pl a Buzy, Gecy, Bugyi és hasonló vezeték nevűek miért nem változtatnak meg legalább egy betűp pl Bozi, Géci, Bogyi névre.
19. Kacsahercegno (válaszként erre: 18. - Xochipilly)
nov. 11. 16:08
Ugyanezt akartam írni, vicces, hogy annyi "cigányos" név közül vagy inkább helyett valakinek a Dagobert jut eszébe :D
18. xochipilly (válaszként erre: 17. - WitchDoctor)
nov. 11. 15:53
Dagobert egy kora középkori frank király neve is, aki nem hiszem , hogy c lett volna 😆 Szóval nem egy újkeletű név. A Dzsenna, Brájen, és hasonló magyar átírások engem is irritálnak.
nov. 11. 14:13
Engemet ezek újfajta cigányos nevek zavarnak. Mint például a Dagobert. Én személyesen ismertem olyat.
nov. 11. 13:29
Azt nem értem miért engednik a sok kimondhatatlan új neveket még mindig. Már most rengeteg név adható és a meglévők egy részét se használják.
15. Egnisz (válaszként erre: 12. - Kacsahercegno)
nov. 11. 12:29
Nekem még a 2. keresztnevem is kiszúrás, mert nem szeretem és itt, ahol élek külföldön nagyon rossz, hogy folyton azon szólítanak, csak mert az nemzetközi név.
14. Tündike40 (válaszként erre: 11. - Alnisa)
nov. 11. 10:07
igen
13. boldogabban (válaszként erre: 12. - Kacsahercegno)
nov. 11. 10:06
Eret vágnék, ha ilyen nevem lenne.
12. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - MézesRétes)
nov. 11. 09:19
Ha valaki annyira utálja, meg lehet változtatni, persze macera, de lehet megéri, ha úgy van. Az tény, hogy emlékezetesek, az ügyfeles munkáimból a mai napig emlékszem ilyen vicces nevekre. Kala Pál, Skoda Mercédesz, stb... Szerintem ha valakinek egy bonyolultabban kiejthető de nem "vicces" neve van, az épp annyi vesződség, nem értik, betűzöd, még mindig nem értik... Vagy mondjuk egy sima Geczi, Kurják, vagy ilyesmi ugyanolyan kiszúrás.
11. Alnisa (válaszként erre: 10. - Tündike40)
nov. 11. 09:02
Ez egy régi vicc
nov. 11. 07:13
Ismerősömnek tetszik az Árpi név de a vezetékneve Nagy és ha azt adta volna a fiának,egymás után mondva csúnya lett volna,gúnyolták volna a fiút
nov. 11. 06:55
Bor Ivó
nov. 11. 05:28
ahol en elek vannak ugyancsak furcsa nevek,de idovel mindent meg lehet szokni.
nov. 11. 01:32
Vagy Végh Béla. Kab Bea.
6. xochipilly (válaszként erre: 1. - MézesRétes)
nov. 11. 00:05
Én jobban kiakadok amikor valaki direkt hülyét csinál magából azzal, hogy úgy is felveszi a férj nevét a sajátja mellé, hogy valami kimondhatatlan/röhejesen hangzó valami lesz a végeredmény. DE, legalább ország-világ megtudja, hogy Ő férjnél van... 🙄
nov. 10. 22:04
Nekem Réti Virág nevü ovis társam volt. Az szerintem nem ciki, jópofa, de nekem még a Kasza Blanka is vicces. De persze aztán van csomó ciki név is tényleg
4. globus (válaszként erre: 3. - Piroska52)
nov. 10. 20:33
Nem szeretném kiírni a nevét, milyen Virág, egy Neoton dal szereplője.
nov. 10. 20:11
Nekem volt Zafír Virág nevű ovisom.
nov. 10. 20:08
Kiss Virág és Arany Virág nevű ismerősöm is van. Szerintem nekik nem ciki a nevük. Mondjuk a Kiss tényleg egy "pici", vékony -de jó alakú- 30+ -os nő, igazán találó a neve, illik hozzá :)
nov. 10. 16:30

Régi Friderikusz műsorokat néztem a youtubeon és volt egy, amiben érdekes nevű embereket hívtak a stúdióba. Nemoda Buda, Égető Napsugár és ilyenek. A szülők ilyenkor mire gondolnak? Egy életre ráragasztják a gyerekre, hogy mentegetőzni, magyarázkodni kelljen bemutatkozáskor. Nem csak akkoriban, ma is divat még ez, hogy minél egyedibbé válni a névvel, de szerintem ezzel pont bakot lőnek sokan.

Itt a műsor, ha valaki szeret nosztalgiázni, régen milyen volt egy jópofa tévéműsor: [link]

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook