Érzések (beszélgetés)
6. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:37
Személyesen ismered, találkoztatok?
5. gigi> (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:19
Ha nem ír vissza,akkor te nem sokat jelentesz neki.
4. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:12
Szerintem nagyon könnyű úgy idealizálni valakit, hogyha hiányzik és nem látod, ez nem biztos, hogy szerelem... Onnan is érdemes lehet megközelíteni, hogy mi a célja, vagy a kimenetele ennek a helyzetnek. Pl. lehet-e belőle kapcsolat? Akarod-e, hogy kapcsolat legyen belőle? Ha nem, miért nem? Érdemes-e energiát tenni az álmodozásba, a rá való gondolásba, időt fektetni az utána való vágyakozásba? Nyilván az érzéseket nem lehet így egyik percről a másikra abbahagyni, de ha pl. össze akarsz vele jönni és sejted hogy ő is veled, akkor nyiss felé. Ha esélytelen, akkor próbáld az álmodozásról elterelni a figyelmed.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Semleges)
ma 11:04
Ami érdekes, hogy már kezdtem elfelejteni őt. Csak néha jutott eszembe, de pár hónapja megint nem tudom kiverni a fejemből. Minden nap gondolok rá.
2. semleges
ma 10:53
Lehet szerelem, persze.
ma 10:49
Teljesen össze vagyok zavarodva, és szeretném kiírni magamból, hátha valaki segít értelmezni a dolgokat.
Van egy srác, aki iránt érzek valamit. Az, amit érzek, számomra nagyon valódinak tűnik, és egyértelműen több, mint puszta tetszés vagy fizikai vonzalom.
Egy nap többször is jár a fejemben.
Mindig izgatottan várom, hogy írjon.
Mélyebb kötődést érzek.
De itt a gond: nem értem magamat. Tudom, hogy több ez, mint amit leírtam, de nem tudom eldönteni, hogy ez már a szerelem-e.
Ami a legjobban megzavar: fáj, hogy nem látom, és fáj, hogy nem ír. Nagyon hiányzik ő.
Szerintetek a hiányérzet és a fájdalom a szerelem egyértelmű jelei? Vagy ez még lehet "csak" egy erős rajongás/kötődés?
További ajánlott fórumok:
- Tiszta szívvel, ésszel és érzésekkel!
- Vélemények és érzések a plátói szerelemmel kapcsolatban
- Mikor, hány éves korban és milyen érzésekkel kezdődik a klimax?
- Mennyire bizonyitja a valódi érzéseket, ha a párunk sokszor mondja, hogy szeretlek?
- Szép lassan közeledik halottak-mindenszentek napja bennetek milyen érzéseket ébreszt ez a nap?
- Írd le a benned kavargó érzéseket/érzelmeket egy szóval.