Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Ahova en jarok ott mindenki ilyen aranyos es kozvetlen :)
ezert is valasztottam oket :)
Minden gordulokenyen megy es irto rendesek.
Nálunk azt sem engedte a szonográfus, amikor kérdeztem a legelső uh-n. Azt mondta, ha a főorvos úr megengedi, akkor fotózhatok itt mindent...:/ Pfúj.. :D A magándokim megengedte, sőt segített, mikor kattintsak, mert nyomtatni nem tudott. Az van fent az adatlapomon.
Ahány ház...
Nekem a 120-130 között a normális :P
Ehhez nagyjából megvagyok ám szokva, lassan 3 éve nem aludtam egy olyan istenesen csak nagyon ritkán. Én külföldön dolgoztam házi beteg gondozóként..ott nagyon ritka volt 1 nyugodt éjszaka..
Megint magasabb a vernyomasom. Jo nem drasztikus, csak nekem sok . Mindig 90/60 meg 100/70 szokott lenni. Tegnap is 134/75 mert a szuleszno.
Most mertem 124/75. Ereztem hogy magasabb. Szerintetek gaz?
Köszi :D
Öreg tik lettem :/
Derektol lefele mar szinte mindenem :)
zsibog a combom. Olyan mintha kiakarna valaki forditani belulrol .
Virág! Nagyon aranyos a kép a fiadról!
Remélem nekünk is sikerül egy hét múlva a 4d.:)
Sziasztok!Jó reggelt!
Itt reggelre 4 fok volt. Szomorúan könyvelem el, hogy jön a hidegebb időszak. :(
Én is rosszul aludtam,fájtak a lábaim, zsibbadtak, bár nekem közrejátszik még egy kétoldali csípőműtét is!
Hogy vagytok!
Jó reggelt!
Hát nálunk 3 fok lett reggelre. Éjszaka combból fájtak a lábaim, a csípőm, a derekam, görcsölt tegnap a hasam is. Már kezdtem megijedni. Ez utóbbi nem volt jellemző, de az előző három az oda-vissza sugárzott. De szerencsére már csak kicsit fájnak. Ha már a vége felé járnék lehet, hogy én most szültem volna meg.
Jo reggelt! Diszi ezek jo hirek! Biztos nagyon cuki volt Arpika :)
hat csajok elszomoritott a merleg tegnap este :(
bar az teli gyomkorral volt 69,1kg.
Majd most mindjart merlegelek. A hasam hatalmasat nott megint. Olyan mint egy nagy labda :)
Jó reggelt!
Ancsi nagy gratula! Ügyes voltál! :)
Sziasztok!
Most van időm Bocsi!
Orvosnál nagyon jó volt, olyan kis cukimuki, már több mint 2kg :) teljesen zárt a méhszáj,a lepény se kedzet még el érni.
De mivel a placenta előre is jött ezért kedd vagy szerda megyünk CTG-re, hogy a placentát figyeljék.
Élénk baba, meg rugdosta az UH fejet :)
Imádnivaló!
Holnap jön a védőnő!
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban