Hüvelygomba (beszélgetés)
Sziasztok!
Valaki használta már a gynevacot?Tapasztalat?A ++ vizelet azt jelenti, én úgy tudom, h genny van a vizeletben, ez fertőzésre utal.Am ezt én is tapasztaltam már, hogy ha kicsit jól nézel ki, fiatal vagy, akkor rögtön azt veszi le a doki, h mindenkivel össze-vissza. Mert ez mostanság a divat, és mindenkiből ezt nézik ki, tudom tök ciki, az ellenkezőjét, meg úgysem hiszik el. De ha ilyen panasszal mentket kórházba, vagy dokihoz, akkor ne miniszoknyába menjetek, meg ilyesmi, hátha az segít.
Csajok, elfelejtetem megkérdezni: tudja valaki mit jelent a ++ vizelet?
Mult héten vetettem vért nézettem vizeletet UH stb. Valamerre el akartam indulni. A dokim a vese és húgy utak betegségeit akarta egyenlőre kizárni. Érdekes h az egyik kórházból telefonálnak a dokinak h utaljon tovább, a másik kórház meg elküld haza azzal h biztos baszok fűvel fával -.- . tényleg csak ezt lehet kinézni egy szőke lányból?
fel vagyok háborodva
Szia kisbaris!
Nem csak te én is kiváncsian várom a women's cream hatását, remélem nálad is működni fog és a gombára is jótékony hatással lesz!Drukkolok!
Kitartás lányok!:)))
Szia indi66!
Szerintem pasizz egy kicsit, és ne stresszelj a gomba miatt gumiban nem lesz gond!Ráadásul ahogy írod jól is vagy, semmi viszketés....remélem most már kezd hatni az agnucaston, és végre Te is felszabadultan élvezheted, a szexet, a strandot, és a hüvelygomba mentes életet!Nagyon drukkolok!!!
Csajok mindenkinek nagyon ajánlom az előbb említett doktor urat! Ha rákerestek google-ban a nevére megtaláljátok a honlapját, mert itt látom, hogy nem lehet reklámozni.
Én már utólag csak nevetek, hogy mennyi "praktikát" kipróbáltam...
A gomba akkor is bennetek van, ha épp nem érzitek a viszketést. Én olyankor mentem hozzá, mikor épp nem jelentkeztek tünetek. Azt mondta, az csak ideiglenes állapot..
A visszatérő hüvelygomba és a hüvelygomba között különbséget kell tenni!!!!
Ja.. és a doktor úr, erre a betegségre is specializálódott!
Szia!
Irtam neked privit! Mert úgy látom, itt nem lehet reklámozni...
Halihó :) Egész jól alakulok, csak 1x irrigáltam és most mensi végén tartok lassan, és még mindig nem viszketek. Ha vége, irrigálok még párszor, és az lenne a kérdésem h ha minden okés, gumival próbálkozhatok egy kis erotikával? Strand? Vagy hanyagoljam inkább nehogy visszajöjjön?
Unom már h egy csomó strandolást hagytam ki :( strandot akarok. És kell az a férfi akibe bele szerettem.
Sziasztok csajok!
A megoldás Dr Ujházy András!
Ö több hónapon át tartó kezelést ad, nem ilyen hülye 3 napos kúpokat. És mindig kenetet vesz tőled és addig nem hagyjátok abba a kezelést még teljesen tünetmentes nem leszel!!
Én is így adtam föl :) Minden kúra végén.
Nekem is tönkre ment a kapcsolatom, nem tudom kiélni magam, mellettem sincs senki. De így nem is akarnám. Tudom h majd lesz ha meggyógyultam. És ha mégis föl akarnám adni, egy pár napra magamra zárom az ajtót és felhúzom nyakig a paplant és addig fexem amég ki nem akarok szállni onnan, h előről kezdhessem :)
Ne add fel. Most megbántottnak érzed magad, és elhagyatottnak. Nem lesz mindig így.
Kitartás.
Sziasztok! Én be fejeztem a magam részéről a kezelést semmi javulás :( És még ennek tetejébe a születésnapom előtt 2 napra rá a barátom szakított velem :'( Szóval én többet nem kínzom magam gyógyszerekkel mert semmi értelme és főleg így hogy társ nélkül maradtam :'( A szerelmet se találom már meg :'( és azzal se próbálkozok. Be kell látnom hogy vén lány maradok :'(
Nektek jó gyógyulás és egészséget kívánok! És hogy mindenki meggyógyul :)
Tovább szép napot!
Az jó lenne :) Lehet azzal még nem találkoztam :) Megköszönöm ha elküldöd
Jobbulást! :É
:) örülök h neked használ. nekem valszinű h nem candida mert nekem ez nem használt pedig hetekig csináltam, és a teszt is negatív lett aminek végül is örülök.
Tegnap már eléggé megelégeltem a viszketést. Volt itthon ez a tabi meg tettem bele teafát, és olyan nyugodt éjszakám volt és most is egész komfort érzetem van. Nem is olyan piros. Örülök most nagyon :D