Hüvelygomba (beszélgetés)

❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯
1840. indi66 (válaszként erre: 1839. - Anina20)
2011. jún. 11. 08:18
Szia én szedtem de sz@rt se ért :( van belőle még egy fél levél, akkor szedem ha beteg vagyok és tényleg előbb meggyógyulok, de azon nem segít :( én szedtem szedtem de egyre rosszabb lett. ott tartottam h mérgemben kivágom a kukába. nekem ez a tapasztalatom :/
1839. Anina20
2011. jún. 10. 21:52
Sziasztok! Bő egy hete kezdtem el szedni a Protexin Candid Plust, de egyenlőre nem sok változást tapasztaltam. Van aki használta? Mennyit kell szedni, hogy érezzem a hatását? (azért persze a dobozt végig be fogom szedni)
1838. kisbaris (válaszként erre: 1837. - Kalmiandi)
2011. jún. 10. 11:08
:))) akkor jó, este én is bekenem!
1837. kalmiandi (válaszként erre: 1835. - Kisbaris)
2011. jún. 9. 20:58
Szerintem jó lesz, nekem is halványsárga van, és használt!Este bekentem és reggelre már hatott, nem éreztem azt az égő érzést.
1836. kalmiandi (válaszként erre: 1834. - Indi66)
2011. jún. 9. 20:56
Az első nap amikor megjön a menstruációd.Ha a második, harmadik napon kezded el szedni szerintem még akkor sem kavarja össze a ciklusodat, de később már ne kezd el szedni, inkább várj egy hónapot.
1835. kisbaris
2011. jún. 9. 17:42
Vettem körömvirágkrémet. De csak azt a kicsi narancssárga tégelyest kértem, gondoltam elég ez egy ideig. Itthon látom, hogy azon kívül, hogy vmi magyar ürge gyártja, még az összetevői is angolul vannak!! Na püff, hátmég, hogy ráírják mire jó... az már nem fér a pici tégelyre!!!! Remélem azért jó lesz. Régen amikor sokat használtam sebkezelésre meg égésre akkor a nagyot szerettem, ami átlátszós inkább, ez meg nem látszik át és halovány sárga. Jó lesz ez?
1834. indi66 (válaszként erre: 1830. - Kalmiandi)
2011. jún. 9. 16:34
ez lehet hülye kérdés lesz, de össze vagyok zavarodva, akkor most mi számít ciklus elejének?
1833. kalmiandi (válaszként erre: 1832. - Kisbaris)
2011. jún. 9. 14:15
Ők végeznek kivizsgálást is, néznek progeszteront nyálból.Szerintem abban is tudna neked tanácsot adni hogyan indulj neki az egésznek, illetve a krémnél sem mindegy az adagolás.Mikor kell elkezdeni, mennyit kell kenni, hová kell kenni.Ezeknek én nem néztem utána, de egy telefonnal nem veszítesz semmit!Sőt!
1832. kisbaris (válaszként erre: 1810. - Kalmiandi)
2011. jún. 9. 14:01
Andi! Elolvastam a honlapot, amit linkeltél, de ez most csak információs oldal? Ha felhívnám a tanácsadónőt, akkor miben tudna segíteni? Tényleg utána szeretnék járni ennek, mert a kérdőív alapján több tünetem is van ezzel kapcsolatban.
1831. kalmiandi (válaszként erre: 1829. - Kisbaris)
2011. jún. 9. 12:22
Nekem most biomed-es van, de csak azért mert éppen az volt a gyógyszertárban.Kiváncsi vagyok, hogy válik be a krém!Majd írd meg légyszives, mert érdekel, hogy másnál is működik-e az elméletem!
1830. kalmiandi (válaszként erre: 1828. - Indi66)
2011. jún. 9. 12:19
Még ne köszönd!Majd esetleg akkor ha nálad is működik a dolog!A ciklus első napján kezd el szedni, mert ugyan nem hormon, de hatással van a hormonrendszerre, és bezavarhatja a ciklust...Szóval össze vissza nem lehet.Én mindig reggel veszem be egy pohár vízzel.
1829. kisbaris (válaszként erre: 1828. - Indi66)
2011. jún. 9. 10:30
Szia! én a krém mellett döntök, de ennek elsősorban a pre-mesn szindróma gyanúm az oka. az csak prémium lenne ha nem lennék olyan érzékeny a fertőzésre. Megmondanátok, hogy melyik körömvirágkrémet használjátok?
1828. indi66
2011. jún. 9. 08:55

Jó reggelt! :)

Csak én döntöttem úgy h elkezdem szedni a barátcserjét, vagy vagyunk többen is akik úgy gondolják megpróbálják?

Én ma kezdem ha minden igaz. :)

Köszi kalmiandi.

1827. kisbaris
2011. jún. 8. 09:43
Szóval nincs gombám, mert nincs viszketés és a folyás is azt hiszem, hogy a normális kategóriába tartozik. Juhééé! Jól érzem magam, kezdek kilábalni a hétfői depiből. :))
1826. kalmiandi
2011. jún. 7. 21:12

A körömvirág krémtől bajotok nem lesz.

Ezt írja a betegtájékoztató:

Alkalmazása: érzékeny, könnyen kipirosodó, viszketésre hajlamos bőr mindennapos ápolására ajánljuk a test teljes felületére. Túlzott napozás esetén különösen ajánlott! A krém hidratáló hatású, a bőrt puhává teszi.

Hatóanyagai: körömvirág és kamilla kombinált kivonata, orvosi zsálya illóolaj, muskotályzsálya illóolaj, citrom illóolaj, A és E vitamin. Összes hatóanyag tartalom: 7% gyógynövény kivonat. A hatóanyagok hámosodást elősegítő és gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz!

1825. kalmiandi
2011. jún. 7. 21:04
A folliculáris szakasz a menstruáció első napjától a félidőig tart a luteális pedig a második fele a ciklusnak.Megnéztem az orvosi papírjaimat a Foll szakaszban:0.6-3.8 a lut. szakaszban.:10.5-58.0-ig van normál tartományban a progeszteron.Ha neked 0.8 volt akkor ugyan benne van a normál tartományban, de inkább az alacsony határhoz közelít.Viszont sosem ez számít hanem, hogy az ösztrogénhez képest milyen arányban van jelen a progeszteron.Az enyémmel sem foglalkoztak anno, mert benne volt a normál tartományban, igaz nekem is az alacsonyabb értékhez volt közelebb.Remélem tudtam segíteni.
1824. kisbaris
2011. jún. 7. 20:55
Csajok! Vettem délután hüvelyi ph mérő tesztet! Megcsináltam este és a tök tök normál 4.0 értéket mutatta!!!! Huh, egy kicsit megnyugodtam. Holnap szeretnék kicsit jobban utánaolvasni ennek a women's cream-nek, mert végiggondoltam a tüneteimet a pre mens-el kapcsolatban és bizony, ez indokolttá teheti a próbát..
1823. kisbaris
2011. jún. 7. 19:15
Megnéztem a vérkép papírjaimat és egyszer néztek hormonokat, de ott a progeszteronra 0.8-at írtak, de van kétféle írva alatta: folliculáris f. (1,1) és luteális f. (15,4). Nem tudom, hogy jók-e, de ezzel nem kezdtek semmit a kórházban akkor.
1822. indi66
2011. jún. 7. 17:55
Írtatok a körömvirág krémről. Megpróbálhatom én is bekenni azzal? Hátha javul tőle, mert nekem sem érnek semmit a gomba ölő krémek. :/
2011. jún. 7. 16:35
sziasztok! én tegnap este úgy csináltam, hogy először irrigáltam laktózos vízzel, utána feltettem egy canesten kúpot és bekentem.. a kúpból még van kettő utána majd kipróbálom a grapefruit olajos irrigálást. így jó szerintetek??
1820. indi66 (válaszként erre: 1815. - Kalmiandi)
2011. jún. 7. 15:14
Még csak 20 éves vagyok. Gondolom te tudod h milyen. Kínoz egész nap a melegben, és így pasizni sincs kedvem :( nemhogy a szülésre gondolni. Úgy döntöttem h elkezdem szedni. Rossznak sztem nem lessz rossz
1819. kisbaris (válaszként erre: 1818. - Kalmiandi)
2011. jún. 7. 14:56
Ó, bocsi! Annyit olvasgatok már itt, hogy elfelejtettem amit írtál előtte. Tessék, teljesen elvesztettem a fejem reménytől! :D
1818. kalmiandi
2011. jún. 7. 14:26
Az 1826-os hozzá szólásomban írtam, h még nem próbáltam, csak olvastam róla.Egyébként örülök, ha hasznos vagyok!:)A nőgyógyászom mondta anno, hogy tiszteletbeli kolléganőjének fogad, mert olyanokat mondok neki, h csak pislog.:))Na köszi gondolotam magamban, akkor vissza is adhatnád a lóvét amit az évek alatt oda hordtam...:)))
1817. kisbaris (válaszként erre: 1814. - Kalmiandi)
2011. jún. 7. 14:19
Andi olyan jókat írsz, hogy teljesen fellelkesültem! Egyébként utánaolvastam, mert egy progis fórumon már jártam régebben, hogy van egy nagyon jó krém (women's cream) ami szintén erre jó. Te próbáltad már? Jujj olyan izgatott vagyok!! :))
1816. kalmiandi
2011. jún. 7. 14:18

A sav ami belőled kifolyik az a tejsavbaktériumok túlszaporodása miatt extrém irányba tolhatja a ph, ami bizony kimarhat kívülről téged is és a partnert is, és aztán pár nap múlva könnyebben felül is fertőződhetsz gombával vagy mással.

Ezt mondta Dr.Tisza Tímea is a kisfilmben ami a citologikus vaginózisról szól.Azt hiszem a második hozzá szólásomnál másoltam be az oldal címét ahol megnézheted.

1815. kalmiandi
2011. jún. 7. 14:12
Kérheted a körzetit is, de szerintem adni fog beutalót az endokrinológiára, ahová időpontot én mindig 3 hónappal későbbre kaptam.A hormonoknál sok mindent figyelembe szoktak venni az sem mindegy, hogy a ciklus melyik napján veszik a vért, és többször is vesznek egy hónapon belül, azt nézik, hogy hogyan változnak a hormonok.Nekem csináltak prolaktinra terhelést is.Szóval nagyon hosszadalmas a kivizsgálása, de ha baba projekt előtt álltok akkor mindenképpen érdemes a végére járni.....
1814. kalmiandi
2011. jún. 7. 14:06

Indi66, nehéz helyzetben vagyok, hogy most mit is írjak, mert az egy dolog, hogy én kisérletezek magammal már évek óta, és általában megyek a saját fejem után....

Egy dolog biztos az agnucaston tablettát(ami tartalmazza a barátcserjét) recept nélkül lehet kapni a gyógyszertárakban.Általában nincs készleten, mert kevesen ismerik, így nekem is meg szokták rendelni.Olyanoknak ajánlják akik szenvednek a menstruáció előtt jelentkező tünet együttestől.Ha rád igaz a PMS akkor menj le a gyógyszertárba és kérdezd meg a gyógyszerészt, mint a reklámba, hogy szerinte kipróbálhatod-e?Mondjuk így leírva, hogy a PMS mellett a hüvelygombára is jó, még soha sehol nem láttam, de engem azóta mintha kicseréltek volna!Nyoma sincs a gombának, sőt nem is érzem, hogy hüvelyem van, akkora a komfort odalenn.Pedig aggódtam, h mi lesz, mert régen a melegben még gyakrabban kínzott, de semmi nyoma.:)))

1813. kisbaris (válaszként erre: 1809. - Kalmiandi)
2011. jún. 7. 13:59
Jó ötletnek tűnik, de a savasodás is folyással jár? Mert ha igen, akkor veszek körömvirág krémet és kipróbálom. De azért néznék vérképet is.
1812. kisbaris
2011. jún. 7. 13:58
Akkor nem is kérhetem a háziorvost, hogy kérjen olyan vérképet ami hormont is néz??
1811. indi66 (válaszként erre: 1810. - Kalmiandi)
2011. jún. 7. 13:33
Köszönöm a gyors választ :) És a barátcserjét orvosi felügyelet nélkül szedhetem? Tehát én gyanítom h nálam is ez a probléma, elkezdhetem szedni anélkül h orvos tanácsolná, vagy szükségesnek tartaná? mert én elkezdem. már bármit ami reménnyel tölt el. :/
❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook