Hüvelygomba (beszélgetés)

❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯
1750. Fisica
2011. máj. 28. 20:22
Az orvosnak ez olyan mint a zöldségesnek a krumpli, semmi különleges nincs számára benne.
1749. indi66
2011. máj. 28. 19:46

Gombatesztet én a rossmann-ban láttam kb 4000 körül.

Hát nem mondom h ne izgulj, a dokiktól. De nekik már olyan mintha más a tenyeredet nézné. Én már megszoktam egy éve oda járok, és először sem volt égő mert nagyon rossz volt ülve nem birtam megmaradni, bármit bevállaltam volna csak ne azt érezzem.

Tényleg figyelgesd magad h nehogy nagyobb bajod legyen belőle a végén.

Elkezdted már a kúpozást? Hol tartasz? Van változás?

Gyógyulj meg!

1748. zsanci79
2011. máj. 28. 17:12

Nem akarlak elkeseríteni, de ettől gyógyszer nélkül nem fogsz magszabadulni, pláne nem otthoni barkácsolással.

Nem értem miért nem akarsz ezzel orvoshoz fordulni, de Te tudod....

1747. P64
2011. máj. 28. 12:50

Szerintem is menj el orvoshoz, ha szerencséd van, akkor normális. A Betadin jó más fertőzésre is, nem csak gombára, én is próbáltam, úgy is nézett ki, hogy jó, aztán mégse. :( de ne mosd ki, had hasson napközben is! Tudom kicsit kellemetlen.

Nekem egyébként azt mondta a doki, hogy a páromat csak akkor kell kezelni, ha vannak tünetei.

A gyulladásra egyébként nagyon bejött az aloe vera, maga a növény. A zselés anyaggal kenegetve, csak a héját nem lehet felhasználni. Két nap alatt levitte a gyulladást. Sajnos nekem száraz is a hüvelyem, ezért még rosszabb a helyzet.

1746. indi66
2011. máj. 28. 11:58

Éjjel felrakod, reggelbetét és mehetsz. Ne mosd ki. Akkor hogy hat?

A biztonság kedvéért én elmentem volna dokihoz előbb, h ő mit mond. A betadinnal pedig vigyázz. Most és is csak ezt használom.

Van candida gyorsteszt. Ha a teszt pozitív akkor candidára kezeld, ha a teszt negatív akkor ne csak a candidára kezeld célzottan. Ami a candidára jó az nem jó kúp bacira. Pl ha veszel canestent, az nem jó bacira.

Ezt javaslom h ha mindenképpen otthon akarod kezelni. De hidd el legalább egyszer menj el hagy nézzenek meg. Mert nagyobb bajod is lehet belőle.

1745. indi66
2011. máj. 28. 10:11

Keress fel egy nőgyógyászt. Mind ott kezdtük :D :(:(:(

Csak nekünk nem igazán jött be. :( Jó lenne ha én is el tudnám intézni egy nődoki látogatással meg pár kúppal és cső.

Vagy voltál már?

1744. indi66 (válaszként erre: 1741. - Kisbaris)
2011. máj. 28. 10:00

Igen, azzal már próbálkoztam pár hónapja, egy hétig is csináltam, semmi eredménnyel, sőt egy hét után fura kis piros pötyek jelentek meg a szeméremtesten amitől megijedtem és kidobáltam az összes megmaradt üveget mérgemben.

A betadine kúpot használom most,5öt használtam el és pozitívnak érzem a hatását. Bár mindig ezt gondolom valamiről h ez már jó lesz, és aztán pofára esem. Szoval most várok.

Vény nélkül kapható kúp milyen van még? Csak h tisztában legyek vele. Köszi :)

Szép napot :)

1743. 2769d2a424 (válaszként erre: 1737. - Panda*91)
2011. máj. 27. 15:19

Szia!

Nekem is folyamatosan gondot okoz, mert egy ideig eltűnik aztán meg megint visszajön. Nekem a joghurtos azért nem vált be mert ezzel nem lehet együttélni szerintem. Akkor inkább a vény nélkül kapható kapszula a nyerő plusz persze tisztasági betét mert ugye reggel-este egy kapszula és azért ez is pecsétel.

1742. kisbaris
2011. máj. 27. 14:00
Én is az orvost javaslom, nehogy szövődmény legyen, vagy súlyosbodjon bent a helyzet. Főleg amikor mensikor nyitott a méhszáj, nagyobb az esély, hogy bekerülnek a kórokozók.
1741. kisbaris (válaszként erre: 1739. - Indi66)
2011. máj. 27. 13:58
Én ajánlanám a bóraxos öblögetést,bár azt hiszem már írtad, hogy az nem használt régebben, de talán 5 nap egymás után, reggel és este meg lehetne próbálni.
1740. zsanci79
2011. máj. 27. 09:27

Hát ezzel azonnal orvoshoz!

Én tinidazolt kaptam, 4 szem, és megoldotta. nem kúpot. Klion sz@rt se ér.

Ez otthoni barkácsolással nem fog elmúlni, hidd el. Mielőbb keress fel orvost!

1739. indi66
2011. máj. 27. 07:30

3. nap használom a betadine kúpot, úgy döntöttem elkezdem, mert már nem tudtam tolerálni a saját p-met idegekkel. -.-

Továbbra is járok a term.gyógyhoz vagy hívja magát ahogy akarja, használ valamit mert a karomon és az egész testemen fura kis pöttyök vannak amik viszketnek, állítólag ez is közre játszik benne és tűnnek el.

Ott viszont még nem javul.

Hanyadik nap után észleltek javulást tőle? (betadine)

Használjam el mind a 14-et? Még sosem múlt el nekem egy éve már, mindig csak hittem h fog. De sosem volt olyan h én egy hónapig mondjuk nyugodtan tudtam volna lenni. max 1 2 napig.

Mosogassam kivülről teafával? Már nem tudom mit alkalmazzak, a teafa nálam már sosem jött be. De még bizakodom. Nemtom meik brutál kúpot használjam már el h jó legyen, de túl sokat sem akarok rajta ügyködni, mert aztán meg már az lesz a baj.

Szép napot!

Várom a válaszokat :)

1738. indi66 (válaszként erre: 1737. - Panda*91)
2011. máj. 27. 07:25
A natúr joghurtos tampon alkalmas a flóra helyreállításra mert lactobacilusokat tartalmaz. Még jobb ha csepegtetsz rá teafaolajat is. Ez nem bántja a nyálkahártyádat, baci és vírus ölő is. Bár én annyira rossz helyzetben vagyok h nekem sosem használ már ez, de megelőzésnek jó.
1737. panda*91
2011. máj. 26. 23:47
Sziasztok! Nekem sajnos visszatérő problémám a candida-fertőzés, mint gondolom közületek sokaknak. Eddig csaknem minden alkalommal orvoshoz fordultam, mikor észleltem a tüneteket, de a méregdrága gyógyszerek csak rövid ideig használtak, még úgy is, hogy a partnerem is részesült kezelésben. Pár napja ismét előjött a betegség és ez alkalommal nem mentem orvoshoz, hanem elkezdtem használni a canesten g-t. Ma vagyok az első napon. Alternatív megoldásokat keresek a kezelésre és a megelőzésre is. Olvastam már itt ezt-azt. Konkrétan az érdekelne, hogy szerintetek a joghurtos/kefíres tampon a flóra helyreállításra alkalmas-e? Előre is köszönöm!
2011. máj. 26. 16:13
Uhhh. Lehet hogy inkább igazi orvoshoz kéne menned. Nem? Nehogy komolyabb bajod legyen belőle... És biztos szörnyen kellemetlen... Ha te érzed, akkor más is érzi.
1735. kisbaris
2011. máj. 26. 10:55
Szerintetek a fenti hirdetés (Rapid Yeast Relief) hatásos lehet teljes regenerálás céljából?
1734. kisbaris
2011. máj. 26. 10:50
A kézmosóval kapcsolatban még annyit akartam, hogy a páromnak nem gond, hogy azzal mossa, mert látja Ő is, hogy azóta nem lett semmi baj. Igaz,hogy nekem sem volt, de tudja, hogy így biztosabb neki is.
1733. kisbaris (válaszként erre: 1732. - Zsanci79)
2011. máj. 26. 10:48
Köszi a segítséget! Azt a kúpot lehet, hogy felíratom. Saforelle-em már volt, de én semmi hatást nem éreztem, még amikor sokszor volt bajom akkor sem csillapította a bőrpírt sem meg semmit. Egyébként most nincs baj, már harmadik hónapja nem kell tisztaságit használnom, meg az együttlét is rendben van, csak most van a mensi előtti hetem és szerintem kicsit gyengült a védekezési rendszer. Pedig próbálom fenntartani, sőt együttlétek után protexint is szoktam éjszakára betenni. Kérdeztem tőle, hogy minden rendben van-e vele, azt mondta nincs semmi pirosság, meg semmi. Lehet, hogy tényleg csak megizzadt hétfőn, mert már tegnap sem látszódott semmi. Lehet, hogy csak én riadozom egyfolytában. Már mindenről azt hiszem,hogy tőlem van :) Ja és 4 hónapja nem kellett semmilyen gyógyszeres kúpot használnom, mert nem jött elő a gomba!!! Ezt pedig Nektek köszönhetem!! És köszönöm is!!
1732. zsanci79 (válaszként erre: 1731. - Kisbaris)
2011. máj. 26. 09:25

Hát nem semmi, hogy nap mint nap így küzdötök vele, pláne Ő pasi létére, nem lesz elege belőle.

Én biztos hogy kiahagynákminimum egy hónapot szex nélkül (máshogy is meg lehet oldani), és szépen mindkettőtöket kikezelni, mert szerintem ez így nem állapot, egymást fertőzitek vissza, valószínű azért, mert hámsérülések is vannak, és ott könnyen megtelepednek a különböző kórokozók.

Nálam is így volt nemrég. Figyeld csak meg, ha nem szexelsz 1 hónapig (mensitől mensiig)és nincs bajod, akkor az lesz a ludas.

Amúgy a Gynoflor ugyanolyan flóra helyreállító, csak van benne valami még, ami a hámsérüléseket is regenerálja, ezért csak receptre kapható, de nekem is kiírta a háziorvos, és nagyon jó.

Én biztos kihagynák egy hónapot, és utána mikor kezdődik a szexuális élet újra, szex után feltennék éjszakára egyet.

Amúgy én a protexinnel nem voltam megelégedve.

Nemtudom, hogy candida tesztet csináltál e már, de azt is érdemes lenne, hiszen a candida viszont a savas közeget kedveli....Van hüvely ph mérő is, (nekem is van még belőle)azzal megnézheted a ph-t, és ha savas, tehát jó tartományban van a ph, és mégis van gomba, az candida lesz. Candida ellen meg a saforelle intimmosakodó a jó, más nem. Én is használtam.

Nem akartalak kioktatni, csak segíteni szeretnék:)

1731. kisbaris (válaszként erre: 1730. - Csillagvirágszál:))
2011. máj. 26. 07:28
Köszi, közben vettem, mert már estére akartam, hogy legyen megfelelő. Végül én is Rosmannban vettem orvosi kézmosót (fehér flakon, halványzöld a címkéje). Arra jöttünk rá, hogy az a jó amiben etanol van, és amikor használja kicsit meleg érzés lesz tőle. Ilyen volt az a DM-es teafás is. A másik amit vettem hétfőn az Baleás de hiába van ráírva, hogy antibakteriális, semmit nem érzett mikor mosta vele és nem is védte meg. Most kíváncsi leszek, mert tegnap voltunk együtt és meg szoktunk utána mosdani, de akkor még olyan érzékeny volt a bőr, hogy nagyon csípte neki, így a másikkal mosta inkább, de mondtam, hogy reggel mossa azért ezzel az erősebbel is, hogy napközben nehogy baj legyen, most a meleg és az izzadás amúgy sem segít...
1730. Csillagvirágszál:) (válaszként erre: 1729. - Kisbaris)
2011. máj. 25. 20:47
Én a rossmann-ba láttam teafaolajos antibakteriális kézmosót szerintem az ki lehetne próbálni zöld színű és rá van írva hogy teafaolaj kézmosó. Én nem veszek mert nálam ez a mosás dolog nem jött be mert nem használja :( sajnos :(
1729. kisbaris
2011. máj. 25. 07:58

Csajok segítsetek!!!! Az aloés DM-es kézmosó elfogyott otthon, és ugyebár azt kivonta a DM a forgalmazásból. Vettem a héten szintén antibakteriális DM-es kézmosót, de nem jó, mert szólt a párom, hogy bizony két pöttye lett.... :((((

Melyiket vegyem, ami beválik? Akinek használ a párja vmilyet, kérlek írjon, mert ma vennem kell másfajtát. Köszi!

1728. kisbaris (válaszként erre: 1727. - P64)
2011. máj. 25. 07:55

Szia!

Én aloe first spray-vel fújogatom, ha úgy érzem, hogy érzékenyebb a terület, meg glicerines bóraxot is próbáltam, tamponra és ecsetelésre is.

1727. P64
2011. máj. 23. 15:39

Sziasztok csajok!

Február óta szenvedek, nekem még sose volt ilyen, öreg fejjel kellett ezt megélnem!

Canesten combival kezdtem, aztán jött a Betadin kúp. És utána az orvos, aki meg se vizsgált, de felírt kúpot kenőcsöt, port, antibiotikumot. Már a gatyámat ráfizettem, de még mindig fájt, és viszketett. Újabb nőgyógyász, újabb gyógyszer, szájon át: Omicrál. napi 2x2, túl vagyok rajta, de kételkedem, nem viszket, de a hámlás megmaradt, mint amikor arcradírt használok, most mensizek, utána jöhet a helyreállító kúp. De néha, mintha kicsit viszketne... Vagy csak bebeszélem magamnak? Ja! Mi gumit használunk, amióta gombára gyanakodom. De a doki azt mondta, újabban csak akkor kell kezelni a fiúkat is, ha tüneteik vannak. Egy vagyont költöttem már gyógyszerekre, és nekem se maradt pénzem, és rohadtúl félek, hogy visszajön. Valaki mondja meg már a tutit! :)

1726. kisbaris (válaszként erre: 1725. - Indi66)
2011. máj. 23. 12:19
Érdekes, de egy próbát megér! Mennyi az amit ilyenkor illik gondolni fizetségben? Ha nekem van 500 Ft-om és a végén azt adom, akkor mehetek még máskor is? Nem azért, mintha 500-at adnék, csak nekem ez mindig fura. Én is voltam egy nőgyógynál, aki azt mondta, amennyit gondolok, annyit adjak. Adtam 2000-et egy vizsgálatért. De ne mondja senki, hogy a barátnőmet nem jegyezte meg jobban, aki 5000-et adott?! Személy szerint jobban szeretem, ha azt mondják, hogy rádnézek 1000 Ft-ért, kezellek 2000-ért stb. De ezt most csak úgy puffogtam magamban. Nagyon kíváncsi vagyok egyébként, hogy tapasztalsz-e változást majd! Mindenképpen írj ide, bármi is történik!
1725. indi66
2011. máj. 21. 14:26

Sziasztok.

Nemrég írtam h javulok. Hát csak hittem :/

Elmentem természet gyógyászhoz, ami nem a rendes neve mert azt mondta ő természet feletti. Sokan nem hisznek benne, pedig én mondom egy élmény volt. hozzá babrált az aurámhoz és egyből mondta h lent nincs minden rendben. (És azért mert sok a méreg a véremben és ott jön ki).Ezután megbeszéltük az elmúlt 1 évet amit így töltöttem, és ajánlotta a cickafark ülőfürdőt és irrigáltam is vele. ő pedig megtisztította az aurámat. Csak felém közelített és elzsibbadt a kezem, érdekes élmény volt, de egész felszabadult voltam utána. Egy barátnőm ajánlotta, bélrendszeri zavarokkal küzd és fémallergiával. Meggyógyult. :O

Hát veszteni nem vesztek semmit, tarifája nincs, annyi pénzt adok neki amennyit gondolok, és azt is a kezelés végén, ha ért valamit. Végső esetben a betadin kúpra gondoltam azt használom ha semmi más nem lessz.

Szép napot

1724. zsanci79
2011. máj. 18. 22:35

Hát, ha büdös, főleg elég büdös, akkor az bizony baktérium. Ahhoz meg orvos kell mindenféleképpen.

A patikában meg semmi nem égő!

1723. Fisica
2011. máj. 18. 19:20
ne hidd hogy égő, a gyógyszertáros pontosan tudja miminden helyen lehet ilyet össeszedni, nem fog rólad semmi rosszat gondolni:) Más meg aki esetleg hallja mit kérsz, ne érdekeljen,hogy mit gondol a fő hogy rendben legyél.
1722. kisbaris
2011. máj. 18. 14:52
Én úgy gondolom,hogy a gombák voltak. Azt nem ismerem amit kérdezel.
1721. kisbaris
2011. máj. 17. 18:47

Újabb élménnyel lettem gazdagabb. Bár kihagytam volna, de jó tudni ezt is. Arról van szó, hogy három napja megint érzékeny lett a szeméremajkam belül, el is kezdtem a védekezést, teafás tampon, meg esti öblítés tejsavval+teafával. De csak nem akart jobb lenni. Igaz, rosszabb sem lett, de nem éreztem biztosnak, hogy együtt legyünk a párommal. Nos, két hete kértem a gyógyszertárban aftára gyógyszertári ecsetelőt, kaptam is glicerines boraxot. Az aftámra nem volt jó, de tegnap gondoltam kipróbálom OTT is. Bekenegettem kívül, meg egy tamponra is kentem és egy órára felraktam. Nem mondom, 10 percig csípett, de utána jobb lett és mikor kivettem voltak is rajta sárga trutyik. Éjszakára gynophilust használtam visszaállítára. Reggelre már semmi bajom nem volt!!!

Azért örülök!!!! Pedig már éppen terveztem, hogy kúpot veszek a patikában. :D De úgy tűnik nem kell!!

❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook