Hüvelygomba (beszélgetés)
Szia!
Rendben köszönöm szépen!
Most reggel nem volt semmilyen panaszom,elmentünk itthonról a temetőbe mire haza értünk megjött a menzeszem:( már megint 1héttel korábban jött meg.
Gondolom amikor megvan nem tudom használni a glicerines boraxot,akkor várjak meg még elmegy?
Előre is köszi.
Jah igen menni fogok dokihoz ahogy kapok idő pontot.
Üdv
Szia!
Köszönöm szépen ki fogom próbálni,ha segít akkor már megérte:)
És te használtad már? gondolom igen más különben nem ajánlanád:)
Meg tudnád mondani körülbelül mennyibe kerül?
És meddig használjam?
Előre is köszönöm.
szia
Sziasztok!
Már írtam pár nappal ezelőtt,hogy én is Hüvely gombá-tól szenvedtem,ekkor canesten kombit váltottam ki használtam ugye 3napig.Már a 2.napon sokkal jobban éreztem magam,nem fájt a pisilés,nem égett,nem csípett,folyásom sem volt.
Szerdán fogyott el az utolsó gyógyszer,és most szombat van,és megint fáj amikor pisilek,alig pisilek,de úgy érzem mintha szó szerint "tele lennék"!
Szerintetek ez megint gomba?De hogy jött ki megint hiszen,szerdán hagytam abba a gyógyszerezést.
És ráadásul az a helyzet,hogy nálunk helyileg megszűnt a nőgyógyászat és a legkövetkező Budaörsön van,de ott is van vagy 4-5 doki de mind be van táblázva legkorábbi helyem kb 2-3 hét múlva lenne!!!És akkor én addig mit csináljak?
Nincs valami "házi gyógymód" ami használna vagy csak enyhítené a fájdalmat?
vagy valami vény nélküli gyógyszer a kombin kívül?
Előre is köszönöm a válaszokat,és sok sikert mindenkinek aki "ettől" szenved kitartást!!!!
ajánlottam volna egy dokit,de nagyon messze vagy.
én továbbra is javaslom a cickafarkot.
ezzel én is így vagyok :)
Mit gondoltok... ücsörögjek szódabikarbónás vízben? vagy irrigáljak is vele? én már leszarom, valami csak jó lesz
Gőzük sincs a problémáról, nyilván őket nem érinti soha személyesen. Szomorú.
Ez ugyanolyan, mint amikor olyan női (!) nőgyógyász dumál a terhességről, aki még nem szült és nem tudja mivel jár a testében lezajló változás. Addig ugyanolyan kívülálló, mintha férfi doki lenne.
figy: ezt a választ kaptam az egyik női orvostól a világhálón -.-
Én úgy gondolom, hogy nem érdemes több orvoshoz elmennie és több gyógyszert kipróbálnia, ha az eddigiek nem hatottak. A legutóbb felírt kezelés teljesen megfelelőnek tűnik, ennél többet orvosilag ez ügyben nem lehet tenni. A gyógyszeres kezelés befejezése után használjon hüvelyflóra-helyreállító készítményeket tartósan és tegyen meg mindent az immunrendszere erősítésének érdekében (egészséges táplálkozás, vitaminok és immunerősítő készítmények szedése, sok sport, stressz és idegeskedés kerülése!, megfelelő kikapcsolódás, stb.), esetleg kipróbálhatja a candida-diétát is.
Az agyam felrobban. És ezek után pár év és gyógyult leszek?:O (Régebben is próbálkoztam az immun erősítéssel, meg diéta -.- meg helyre állító kúpok.) ha elmegyek futni, és úgy teszek mintha boldog lennék? De jó... probléma meg is van oldva. :@:@
Tényleg ennyire egyszerű lenne? Csak legyek magamnak egyedül és járjak el futni, ne piáljak többet egész életemben, ne egyek csak magokat, hátha majd egy idő után elmúlik? Hülye rißanc :@ Kíváncsi vagyok h magának is ezt mondaná e ha ebben kínlódna MINDIG.
Sziasztok! Nekem is van valami, de nem tudom mi, dokihoz csak jövőhéten jutok el. :(
Elkezdtem fogazásgátlót szedni. Első hónapban semmi bajom nem volt, másodikban, szinte az összes mellékhatás előjött!:( Többek között tejfehér, tejszerű, néha fura szagú folyás. Vettem Canesten kúpot, de csak pár napig voltam tünetmentes. Bár minden más mellékhatása elmúlt a gyógyszernek, ez nem!:( Az állaga változatlan, a szaga olyan gyógyszerszerű, vagy nem is tudom. Nincs viszketés, nincs fájdalmas pisilés, semmi, csak a folyás. Canesten kenőcsöt használok, amíg nem tudok eljutni dokihoz.
Nem tudom mi lehet ez. Gomba? Szerintetek?