Hüvelygomba (beszélgetés)
Szia!
Van igen, neki semmi baja, jobban mondva tünete
Sziasztok!
Ígértem,hogy beszámolok mi volt a pesti dokinál. Röviden: nagy semmi!!!!!! Pedig sokat vártam tőle, nagyon bunkó és köcsög, na meg lenéző volt. Vett kenetet, megnézte mikroszkóp alatt, és megállapította, hogy nem gomba!!! Jó, hogy 2 hónapja arra kezelnek!! Ja meg beköpött egy ilyet, h lehet, h trichomonas is van, most akkor van vagy nincs??? Találgatni én is tudok! Arra írt gyógyszert, én meg nem fogom beszedni azért mert azt mondja talán. Csajok komolyan mondom a f@szom ki van már. Na meg a másik, használjam a protexin gynophiliust meg a gynevacot adassam tovább. De mondom neki, akkor mitől viszketek??? Hát az lehet gyulladástól is. Na mondom bazzeg ezzel sokat segítettél. Ez mind 13 ezerér, plussz, h fölmentem pestre 200 km-t, oszt ez a nagy diagnózis!!! Most sokaltam csak be igazán.Mégis mit csináljunk csajok?? Ha??
Szia!
Szerintem ez bármi lehet, baktérium is, gomba is na meg vírus is. Ha nem vett kenetet minek ír fel gyógyszert? Úgy látom te is a sok seggfej dokik egyikéhez jársz. Nekem ma derült ki, hogy nem is gombám van, pedig 2 hónapja arra kezelnek. 2 hónapja diétázom, a nagy semmiért. Mindjárt felrobbanok. A tanácsom: addig menjél, míg nem találsz egy rendes orvost, aki vesz kenetet és azután ír fel gyógyszert, hogy már tudja mi is a bajod. Ja meg a gynevac injekció is hasznos lehet. Jobbulást, és ne bízz az orvosokban, meg ne vedd készpénznek a felületes diagnózist!!
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez most hüvelygomba ? Tüneteim: viszketés aztán égő érzés a hüvelyben fájdalmas vizelés, néha alig jött pár csepp és mégis úgy éreztem, hogy pisilni kell, de folyásom egyáltalán nem túrószerű, mert ugye ez jellemző a gombás fertőzésekre, hanem inkább néha sárgás folyás jött. Az az érdekes, hogy ezek a tünetek csak reggelente kínoztak és volt hogy egy nap előjött aztán másnap meg semmi bajom nem volt. Mióta meg van a menstruációm azóta nincsen semmi tünetem. Mit gondoltok lehet hüvelygomba? Mert a nőgyógyászom szerint az, de még nem tudott megvizsgálni csak az elmondottak alapján mondta, hogy hüvelygomba lehet és, hogy váltsam a Gynoxin hüvelykapszulát. Segíítség..:S
Nagyon szépen köszönöm!
Megfogadom,a tanácsod,és nagyon remélem többet nem jön vissza :) le is kopogom:)
Nektek is sok szerencsét,hogy meg szabaduljatok ettől a dologtól,nekem 1hete tart de már a meg bolondulás szélén álltam de legalább használt a Canesten...
Sok sikert mindenkinek!
Üdv
örülök h neked használ, de mi úgy gondolom a krónikus osztályba tartozunk. Nekünk már ez nem jön be.. :(
Igyekezz h ne legyen legközelebb, egyél kevesebb édességet és több joghurtot, szedj grape fruit cseppeket, ezzel jó eséllyel nem jön majd vissza.
Sziasztok!
Én is hüvely gombával szenvedek egy ideje.
Elmentem venni Canesten Kombit este helyeztem fel a 2.gyógyszert aplikátor-ral.
Első nap még nem tapasztaltam semmi,jobbulást,ugyan úgy meg voltak a tüneteim,fájt amikor pisiltem,égett,csípett,de csak reggel.
Du-tánra ezek a panaszok eltűntek.
Ezt mai napig nem értem,hogy miért csak reggel kínoztak.
Tehát mint mondtam este helyeztem fel a 2.tabletát,reggel megint félve keltem fel,és mentem ki wc-re,de most nem volt semmilyen tünetem,nem fájt amikor pisiltem,nem égett,nem csípett.
Ma lesz az utolsó napom,de már most mondhatom,hogy nagyon sokat segít(tett).
Igaz kicsit drága,mert 2200ft-volt,de szerintem megéri az árát.
Szedjetek közben c-vitamint az immunrendszer miatt.
Üdv
van egy ilyen papírom igen, akkor néztek herpesz vírusra meg ilyenekre, köztük volt ez is. mikor elkezdtem orvoshoz járni és 3x-ra mentem vissza akkor a doki csinált ilyet. De akkor nemt enyésztett engem. Azt már utánna pár hónapra rá csinálta egy magán doki. :/
Semmire nem reagálok. Bár ha egy nap elviselhető, nekem már az is megváltás, olyankor szoktam azt írni h használ, pedig nem. csak épp nem kínoz. na mind1 .. :/
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem fogják neked kikeverni, én is próbálkoztam ilyesmivel, de mindig zárt kapukat döngettem, azt mondták írassam fel és akkor semmi akadálya.Érdekes egyébként, hogy a nystatin egy nagyon hatásos gombaölő szer, de valahogy az orvosok mégsem írják fel.Én szedtem elég sokáig por formájában, de sajnos erre is igaz volt mint az össze szájon át szedhető dologra, hogy csak addig voltam tünetmentes ameddig szedtem.
Remélem másoknál nem így lesz, és tényleg elmúlik tőle minden tünet hosszú távon is!:)
:) köszi. arra gondoltam h fel megyek pestre ahoz a dokihoz akiről nemrég szó volt. De lehet kikevertetem azt amit küldtél, csak hogy magyarázzam el h mit akarok..? ebből kúpot szeretnék? És ki is keverik vagy megkérdezik h ezt honnan szereztem?
Te már használod? Hatott neked?
Igen, még mikor kezdődött a probléma. az orvos nem szarozott egyből nemi betegnek gondolt. -.-
Tenyészteni meg nem akart. azt már mahán doki csinálta. ott derült ki h sarjadzó gomba, candida albicans. de az a doki is már unhatta h oda járok egy csomószor bakteriálisra kezelt. nem is candidára.
ma vettem fokhagyma kapszulát, meg grape fruit cseppeket, meg a gyümölcsöt is, rengeteg joghurtot. és próbálok diétázni. gőzöm sincs mi lehet a baj ha már ez a bogyó sem javított egy kicsit sem a problémáimon. csak azt érzem h görcsölget a májam vagy tudom én már télleg :S
Megint kezdem elhagyni magam... mit csinálok rosszul? :S:S Kell valami ami eltereli a figyelmem, de gőzöm sincs mi az... :(
Tippek?
És a kérdés még mindig áll, aki fluconer kapszulát szedett már, mikor érzett tőle valamit?
Kérdés: A fluconernek mennyi időn belül kéne hatni?
Bevettem mind a két szemet. Oké, akkor most meddig várjak?