Hüvelygomba (beszélgetés)
köszönöm a tanácsokat persze addig úgy sem próbálom ki egyiket sem amiket javasoltok,míg nem konzultálok a védőnömmel vagy az orvosommal....de felirogattam amiket irtatok és mindre rá fogok kérdezni....de jó volna valami ami használ mert már szét vakargatom magam....
Hát..én nem tudom, hogy lehet-e glicerin boraxot használni terhesség alatt, nekem anno azt mondta a doki, hogy ha előjön akkor az első időszakban még a canesten kúp sem javasolt inkább csak kenegetni pimafucin krémmel akár belül is, aztán később pedig a pimafucin kúp használható biztonsággal(ez mondjuk vényköteles).Mondjuk nekem egyik sem kellett szerencsére....
Vegyél glycerines boraxot, kismamáknak azt adja a doki! A viszketés rögtön elmúlik!
Sziasztok.
nekem is van és tegnap óta elég kellemetlenül viszket mivel kismama vagyok így a canesten combit ajánlották a krém és a hüvelykup de hiába kenegetem nem segít meghalok már annyira viszket....:(
Szia!
Elküldtem az egész válaszát a doktornőnek, priviben.
Most kaptam tegnap a 2. gyvevac injekciót, fáj a helye rendesen, remélem azért lesz valami hatása. Ha igen megírom nektek.
Szia.
Tudom miről beszélsz, ha ritkán iszom akkor nekem is bedurrant, de annyira magam alatt voltam h hozzá fogtam én is partyzgatni a többiekkel, elvégre fiatal vagyok és nyár van, bár nekem mind1 ha tél van... az se baj :/
Lényeg, én is egy szájon át szedhető gombaölős bogyót kaptam, 2 szemet. És kikeverős kúpot.
Ha megkérlek leírod priviben vagy itt h mi az amit te kaptál? Csak kivi vagyok. És elkezdtem diétázni. Komolyan veszem, és nem iszok egy kortyot se innentől :(:(:(
Indi! Ha tényleg gombád van, nem kellene innod semmilyen alkoholt. Én már évek óta nem iszom, mert egyszer volt egy fertőzésem, vagy gomba vagy baci, nem tudni mi volt, de úgy bedurrant a pia után, hogy azt hittem elsírom magam pisilés közben, és ez már jó rég volt, azóta se merek inni. :( pedig rámférne egy jó berúgás, mert eléggé magam alatt vagyok...
Sziasztok!
Kipróbáltam én is a glicerines boraxot, ez tényleg jó, enyhíti a viszketést, meg a pirosságot, és csak 400 ft, én hülye meg megvettem 3000 ft-okért a sok krémet, de azok sz@rt se érnek. Szóval mindenkinek ajánlom.
A másik, hogy írtam emailt egy pesti doktornőnek, és nagyon korrekt választ adott, azt mondja, hogy csak egy szájon át szedhető gyógyszer van most, ami kiírtja a gombát, mert a többi ellen már ellenálló a gomba, ebből csinál hüvelykúpot is, és elküldte a receptjét emailben!!! Ezt mind ingyen!! Nagyon rendes. De én úgy döntöttem, hogy felmegyek hozzá pestre, mert csinál rendes gombatenyésztést, a nyelvedről, meg hüvelyből és csak utána akarom használni azt a gyógyszert, ha már tuti, hogy mi a bajom
És a tőzegáfonya c vitaminnal?
Érdemes azt is kipróbálni.
KIpróbáltam, hetekig ittam, és ültem is benne, lehet h nem voltam elég kitartó de, nekem nem hozott javulást.
A cickafark teát próbáld ki
Én többször is kaptam több félét.Nekem nagyon jó volt mind, de folyamatosan kellett volna szednem ahhoz, hogy tünetmentes legyek, azt meg ugye nem lehet, mert tönkre teszi a májat....
Ti kaptatok már szájon át szedhető kapszulát?
Köszi, már itt volna az ideje h élhessek "igazi" nőként. :)
Megírom majd ha lesz változás.
Nektek is jobbulást, jó egészséget:)
Szép napot:)
A kúp neve bórsavas hüvelykúp, a gyógyszertár keveri ki, de előre szolt h mikor elsőnek írta fel, a gyógyszertár oda telefonált neki h ezt komolyan gondolja e. De ahol ki akartam váltani épp volt is készen. 300mg bórsavas hüvelykúp. ez van ráírva
Ez biztatóan hangzik!!!! Remélem beválik és élvezheted végre az élet szép oldalát is! Nagyon drukkolok, kérlek számolj be a tapasztalatokról!!
Indi!Melyik dokinal voltal?mi annak a kupnak a neve amit kaptal,a boraxosnak?
szerintem jó úgy, én kb 4 órát szoktam hagyni.
Hány órát lehet fent a teafás joghurtos tampon?
Úgy csináltam h a joghurtba elkevertem vagy 3 csepp teafát és abba mártottam a tampont. az kevés? vagy jó úgy?
Én is örülök h jól vagy :) Nekem annyi h épp nem kínoz kegyetlenül ahogy szokott. csak van. Most jelentkeztem be a második magánorvosomhoz. Előadom neki h mi van és h mit szeretnék stb. Kezdjen velem valamit
Zsanci! Örülök, hogy használ és én is felteszem a listámra, amit ki kell próbálnom, ha a többi dolog nem válik be! Köszi! :)
Én most kezdtem el 3 hete szedni a Bio-Cran tőzegáfonya kapszuláját, mert szex után rendszeresen jött a hólyaghurut, és ehhez kapcsolódtak valami gomás jellegű tünetek is.
Azóta volt szex már többször, és kop-kop nem lett semmi! Pedig előtte minden szex után!
Úgyhogy szívből ajánlom! Igaz, 4 ezer Ft egy doboz, de 60 db van benne, legalább 3 hónapig kell szedni. Én 2 szemmel kezdtem ebben a hónapban, utána egy lesz.
Ezek a Bio-Cran termékek nagyon jók, anyukám porcerősítőt használ belőle, és nagyon meg van elégedve vele. Patikában kapható.
Az activia natur joghurt+ 3 csepp teafaolaj-os tamponról mit gondoltok?
Gyógynövényboltban biztos, hogy van, de szerintem gyógyszertárakban is kapható.Van itt a hoxán is róla fórum.
Tőzegáfonya.
Mi ez hol lehet kapni?
Nem foglalkoztak vele, átsiklottak felette. egy hematológus, és egy házi orvos. :/
Érdekes, hogy leszarták, pedig antibiotikumot szoktak rá adni.Ami hosszú távon ha visszatérő dologról van szó akkor nem megoldás.Viszont a tőzegáfonya kapszula nagyon jó rá, és mellékhatásmentes.