Húsvét hétvégi utazást lemondjam? (tudásbázis)
Szerintem ha betartjátok a higiénés szabályokat, akkor nem lesztek nagyobb veszélyben, mintha kimennétek a szomszéd játszótérre.
Más kérdés, hogy egyáltalán tervezik-e kinyitni a parkot, és ezt ők sem tudják, milyen állapotok lesznek 2 hét múlva. Ápr. 3-án kérdeznék rá a helyedben, és akkor még lemondható a szállás, vagy lesz egy klassz hétvégétek.
Bár ápr. 3. és 12. között még mindig lehetnek rendkívüli intézkedések.
Akkor április 3-án elég eldöntened, hogy lemondod-e. Vagy addig eldöntik helyetted...
Én is még időben értesültem, hogy egy esemény elmarad, és még ingyenesen lemondhattam a szállást.
Igaz és logikus.
A gyerek nem tud róla, ez lenne a húsvéti ajándéka csoki és kacatok helyett.
De mizé?
Semmi nem szól amellett, hogy most mondd le, de azonnal.
Ha úgy alakul, akkor mégsem mentek és kész. Erről viszont a gyerek is tudhat előre, akkor tudni fogja, hogy neki drukkoltatok, de nem rajtatok múlt.
Neten foglaltam, nem kellett előre fizetnünk. Csak akkor kellene ha április 4 után mondom le.
A szívem nekem is azt súgja hogy várjak, de izé..
Ha addigra lesz valami lezárás vagy tilalom, akkor kérés nélkül is visszafizetik a szállásdíjat, nem?
Vagy max. kérésre.
Én várnék a helyetekben.
Sziasztok!
Húsvét hétvégére azt terveztük, hogy el megyünk Debrecenbe. El vinnénk a kislányunk a Disney parkba.
Szállás lefoglalva.
Egyenlőre a park nyitás április 4.
Fogalmam sincs, hogy itt addig mi lesz...
Szerintetek lemondjam?
Egyszerűen gőzöm sincs mit csináljak.
További ajánlott fórumok:
- Nyertünk egy utazást?!?!
- Hova menjünk, kiránduljunk hétvégén? - Hétvégi programok, tippek
- Félek az utazástól.
- Te bevállalnál egy hosszabb buszos utazást, (kb.1400km) egy 2, 5 éves kisgyerkőccel?
- Háziállatot tartók! Ti hogy oldjátok meg a nyaralást, több napos utazást?
- Külföldi baràtsàg - elmenjek, vagy lemondjam?