Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Köszönöm Nektek,amit írtatok,remélem jó dolog is fog belekerülni.
Szó sincs itt magányról,inkább lennék most az,mint amiben most vagyok.
Sajnos nem érthetitek a bajom,és nagyon sajnálom,de idővel úgyis kiderül.
Azért annyira nem is negatív. Mindig nem lehet jó kedvünk és azt hiszem, belül mindenki egy kicsit magányos, mindenki vívódik, de az ember már csak ilyen.
Szóval várom a folytatást!
Tudod Tillikém, a szándék a fontos:-)
Ritus! Abba ne hagyd az írást, ennél jobb terápiát nem is találhatna az ember lelki sebeire! Elolvastam az első bejegyzést, csak így tovább!!
kávézunk :-)))
a porszívó már a szoba közepén...hátha beindul magától :-)))
két nagy zongora és egy pianinó a helyére került
azt hiszem ihatnánk egy kávét az orgona is felment az uj ház emeletére... ürül az alagsor de még mindig kamionnyi benne a cuc...szerintem egy kicsit ki ráér tarson velem teázzunk kávézzunk....
Nem okoztál csalódást =)
Izgatottan várom a folytatást... *pattog, ugrál, nem fér a bőrébe, türelmetlen, hyperaktív* =)
Szia!
Köszönöm,biztosan folytatni fogom,csak bátorításra van szükségem,de természetesen a kritikát is elfogadom,és el is várom! Puszika Neked is!
Köszi!
Én ehhez teljesen hülye vagyok,azt sem tudom,hogy kell szép hátteret csinálni stb......
Dehát ez van,jó lesz így is.
majd csak nap végén van összesítés :-)
Majd holnap ha megnézzed akkor írja ki , hogy tegnap mennyien olvasták a naplódat :-)))
ha rákattintok fent a naplóknál,miért írja csak az enyémnél, hogy megnézték 0.
Senkinek nem írja ki,ez miért van,segítsetek?
Túl negatív,majd még ma gondolkodom rajta!
Remélem mindenki öszintén megírja milyen.....
NEHOGY KITÖRÖLD !!!
Nekem tetszik ...csak így tovább.
Megírtam,légyszí tényleg öszintén,mert azonnal törlöm.
KÖSZÖNÖM Nektek!
Szia tesó :-))
Oké...figyelek ..és szólok, de szerintem az enyémnél jobb lesz :-))
Sziasztok lányok!
Mindjárt megírom az első napló bejegyzésem,és szépen kérlek benneteket,jellezzétek,ha nem jó,mert csak kavarognak a fejemben a gondolatok,és lehet egy nagy marhaságot hordodk össze.
KÖSZÖNÖM!
sajnos ez nálam nem számít :-(
tegnap és tegnap előtt melóztam , nekem ma van szombat :-)
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)