Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Csináltatva lesz, hosszú, fehérarany, pici fehér brillekkel, egy tündér, állítólag, én nem láttam a tervet sem, csak csicseregték a madarak =)
De nem az a lényeg, hogy milyen... amúgy ez csak kézfogó gyűrű lesz, a jegygyűrűt valószínű együtt válasszuk ki =)
Myrad! Neked ma van a szülinapod?
Isten éltessen, angyalkák varázsoljanak mosolygósra mindent körülötted és teljesítsék minden kívánságod! :)
Sziasztok mindenkinek.
Egy kávét?
Szia Noémi! Maradt még kávé?
De jó Neked: Te is otthon vagy? Úgy látszik csak én dolgozom...
Sziasztok, szép hetet mindenkinek! :)
De jó Neked, hogy ma pihizhetsz, rám is nagyon rámférne, de már a dolgozóban húzom az igát :(
Koszi!
Kulonben a szalveta technika nem nehez. En neha szoktam ezt-azt kesziteni...
Most, hogy mar karkotom van, en is gyurut szeretnek. ;-)
Milyen lesz a gyurud? Egyutt valasztottatok, vagy meglepetes?
Noémi, tényleg jól áll a barátodnak a "szőrtelenség" =)
Jah, és gyönyörűek a karkötőid =)
Légyszi, mert még nem láttam. De nagyon kíváncsi lennék rá...
Egyébként még nem csináltam, és lövésem nincs, hogyan kell, de majd utána olvasok, ma úgyis nagyjából ennyi a dolgom összesen =)
Csinálj képet és tedd fel, kíváncsi vagyok nagyon az új poncsódra =)
Cataflam sem használ?
Egyeseknek nagyon jó =)
Én is szívesen bújnék vissza párom mellé az ágyikóba... nyah, erre megint egy hetet kell várnom... =S
Viszont képzeljétek, majdnem meg lett kérve a hétvégén a kezem! Amíg meg nem kérdezitek: nem készült el a gyűrűm, ez volt az akadálya... de innentől kezdve bármikor... =)
Már voltam a dokinál! Pont ott megyek el előtte ahogy Bencét viszem-hozom a suliból. Ma szerencsére Ő is hamarabb érkezett. Azt mondta, hogy maga a seb szépen húzódik össze, viszont ez az erős csontfájdalom általában egy hétig tart, de van, akinél még tovább. A csont gyógyul legnehezebben, tehát türelem, és fájdalomcsillapítás:-( Most tehát egy dobozos sörrel a kezemben üldögélek...és azzal jegelem a fájós arcomat.
De ma az új pancsómba mentem reggel, szerintem aranyos vagyok benne:-)))
...annyira , de annyira álmos vagyok még :-)))
azt hiszem reggelizem egyet....és visszabújok egy kicsit az ágyíkóba :P
Ma úgyse tervezek semmi komoly melót itthon :-)
Szija, Drága Sitim!
Hogy vagy? Mikor mégy dokihoz? (olvastam, hogy készülsz)
Az jó, akkor mozgalmasok a napok nálatok. Kicsik hogy viselik a dolgot?
Én jól vagyok, csak álmosan...
Csak bekukk. Megnéztem a leveleim, de megyek takarítani. Házunk kapott színt, már csak a lábazatot színezik és kész! Ablakokat takarítom, meg nagytakarítást csinálok.
Ti, hogy vagytok?
Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Mi újság? =)
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)