Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Már meg is ittam =)
Ami a gépet illeti: nyugi, csak hétfő van =)
hozzám már megérkezett :-)
Köszike :-)
És te megkaptad a kávét ??
olyan...de olyan lusta vagyok....:-))))
porszívózni kellene és port törölni....
de valami mágnes van ebben a számítógépben , mert nem bírok innen felállni :-)))
Küldök a szülinapi tortámból... =)
Sütiket az ablakban megtaláltátok? Tettem mellé cappuchinos csokit és bonbon-t is =)
Ritus! Én ugyan nem rég vagyok köztetek, de úgy tűnik, itt nem fárasztanál senkit - engem biztosan nem.
Ami pedig rosszul kezdődik, az jól végződik :)
süti nincs :-(((
de tejszínhabot azt küldhetek :-)))
Sziasztok ! :-)
Egy déli kávét...valaki ???
Ismét itt vagyok, nem tudok visszaolvasni, perceken belül kell érkezzen a férjecském. Repülő már leszállt, kb két órája hivott, hogy szerencsésen leszálltak, most várom hogy érkezzen.
Ma már nem nagyon leszek, talán csak a dominot felvenni, de reggel ismét jelentkezem, addig is további szép napot mindenkinek, kellemes estét.
=(
Mindegy, azért izgatottan várom...
Puszi, jó munkát! =)
Szia!
Bocs, hogy csak igy eltuntem, de nekem viszont sikerult lefagyasztanom a gepem... Most megint mukodik vegre... De kozben pedig keszulodnom kell, mert mindjart indulok.... Legkozelebb atkuldom...
Szia!
Szia Myrad!
A netem csak csütörtök,péntek volt rossz.Hétvégén meg elutaztunk azért nem voltam!
Köszönöm átadtam az üzeneted Sárának,puszika közben be-be nézek írom a válaszokat a privikre!:-)))
Szia!
Jó a neted?
Sárának jobbulást =) =(
Puszi!
Sziasztok!
Csak bekukkantottam,sajnos leánykám felfázott 4+-es a vizelete,a napokban nem nagyon leszek!:-(((
Remélem Mindenki jól van?:-)))
Puszilok Mindenkit,ha tudok írok priviket!:-)))
Gyönyörű hetet kívánok Nektek!:-)))
Köszönöm szépen =)
Hétkezdés: =(
Szia Myrad!
Utólag is Isten éltessen sokáig!
Sajna nekem rosszul kezdődött a hetem,tegnap este még virgonckodtam,itt hülyültem.....
Nem fárasztok senkit,vigyázzatok magatokra!
Legyen jó kedvetek!
Puszika Mindenkinek!
Szia Ritus!
Neked is hasonló szépeket =)
Sziasztok!
Mindenkinek szép hetet kívánok!
Csak benéztem..................
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)