Hoxa Kávézó (beszélgetés)
A Váci utcai presszó teraszán három lány üldögél. Hirtelen razzia kezdődik. Az elsőtől megkérdezi a nyomozó:
- Mi a foglakozása?
- Matematikus vagyok! Összeadom magam az igazgatóval, négyzetre emelem a szoknyámat, kivonom magam a termelésből...
- Hát maga? - fordul a másikhoz.
- Agronómus vagyok! Vándorolok melegágyból melegágyba...
A harmadikhot fordul:
- Hát maga?
- Én is k...a vagyok, csak nem tudom magamat ilyen szépen kifezejni...
Két barátnő elhatározza, hogy rendeznek egy görbe estét a férjeik nélkül. Az este jól sikerül, pompásan érzik magukat, kicsit iszogatnak is. Ahogy hazafelé botladoznak részegen, hirtelen mindkettejükre rájön a pisilhetnék.
Mivel éppen egy temető mellett vannak, bemennek a sírokhoz, bokrok közé. Mikor végeznek, azzal a problémával szembesülnek, hogy nincs semmi, amivel megtörölhetnék magukat.
Egyikük lehúzza a bugyiját és megtörölközik vele, majd eldobja a ruhadarabot.
A másiknak jobb ötlete támad, a mellette lévő síron található virágokról leszakít egy nagyobb levelet.
Másnap az egyikük férje szomorúan mondja a barátjának:
- Te, komám, nem tudom hol voltak a lányok, de az én feleségem bugyi nélkül jött haza!
- Az semmi! - mondja a másik. - Te még szerencsés vagy, az enyémnek a fenekén egy szalag volt azzal a felirattal, hogy "Sosem felejtünk el: a helyi tűzoltóőrs!"
Fickó meglát egy kis piros gyerekkocsit lassan haladni az úton. Ahogy közeledik, látja, hogy egy tűzoltósapkás kiskölyök ül benne, és egy nagy labrador kutya húzza. Ahogy még közelebb ér, látja, hogy a kutyának a golyóira van kötve a kötél, amit húz.
Megszólítja a kiskölyköt:
- Hé, kisfiú, fogadok, hogy jobban húzna a kutyusod, ha a nyakára kötnéd a kötelet!
- Lehet - jön a válasz, de akkor nem lenne szirénám!
Az asszony a szeretőjével tölti a napot, míg a férje dolgozik. Nem tudja, hogy a 9 éves fia a szekrényben elrejtőzött. A férje váratlanul hazaér, mire az asszony a szeretőjét betuszkolja a szekrénybe a kisfiú mellé. A kissrác azt mondja:
- Sötét van itt.
- Igen, az van - válaszolja a férfi.
- Van egy baseball labdám.
- Az jó.
- Meg akarod venni?
- Nem, kösz.
- Apám odakint van!
- OK. Mennyibe kerül?
- 250 dollár.
A következő héten megint megtörténik, hogy a fiú és az anyukája szeretője egy szekrénybe kerülnek.
- Sötét van - kezdi a fiú.
- Igen, sötét.
- Van egy baseball kesztyűm.
A szerető emlékezve a múltkorira, azt kérdezi a fiútól:
- Mennyibe kerül?
- 750 dollár.
- Rendben - mondja a férfi.
Néhány nappal később az apa azt mondja a fiúnak:
- Fogd a kesztyűd. Menjünk ki és ütögessünk egy kicsit.
- Nem tehetem. Eladtam. - válaszolja a fiú.
- Mennyiért adtad el??? - kérdi az apja
- 1000 dollárért.
- Ez szörnyű, hogy ennyiért adtad el a barátaidnak! Ez sokkal több mint amennyibe ezek ténylegesen kerülnek. Elviszlek a templomba, hogy meggyónj! -mondja az apja felháborodva.
Elmennek a templomba, és az apa beülteti a fiút a gyóntatószékbe,és rácsukja az ajtót.
- De sötét van itt. - mondja a fiú.
Mire a pap:
- Nincs pénzem!
Szia Geva!
Köszi a kávét és a sütit. Könnyű napot kívánok neked. :)
Kellemes ébredést, szép jó reggelt kívánok mindenkinek.
Örömmel jelentem, szerencsésen hazaérkezett a férjem, minden a legnagyobb rendben, most végre megnyugodtam. :))
Kávé küldve mindenkinek!
Ritus gratulálok a naplódhoz, nagyon tetszik a beírás, és én is várom a folytatást. Csak fel a fejjel, mert az elején tűnik nehéznek amíg megtudod, hogy mit hogy kell betenni, utána megy gond nélkül. Habár megígértem, hogy szívesen segítek, a tegnap nagyon keveset tudtam lenni mert készültem, vacsorát főztem, és egész nap izgatottan vártam hogy megérkezzenek.
Tilli kellemes pihenést, Siti jobbulást, Edina kislányodnak is jobbulást.
Kata sok sikert a vizsgákhoz.
Dolgozóknak könnyű munkát, pihenőknek jó pihenést, és mindenkinek kellemes szép napot.
Sziasztok!
Késő van már a kávézáshoz, de azért bekukkantottam. Az egész estét a gép előtt töltöttem, de már csak fél óra és hazaér a férjem. De addig is írnom kellett valamit valahova, ez mégiscsak jobb mintha magamban beszélnék.:)
Ja, azért megemlítem azt is ha már itt vagyok hogy van egy otthon végezhető munka, akit érdekel írjon privit és küldök tájékoztatót.( Ezzel foglalkoztam annyit a gép előtt.)
Jó éjszakát mindenkinek aki esetleg még erre téved!
Jó éjszakát Mindenkinek!
Imola jó reggel!
Nézzétek meg mit tanultam az este,már tudok képet rakni a naplómba:-))))),már csak ha küld valaki azt kell megtanulnom!!!
Puszika Nektek és mégegyszer KÖSZÖNÖM!!!!!
Hogy kell másolniiiiiiii?????????????
ORDÍTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is megnéztem :-))
Nagyon jó lett ! :-)))
Engedelmeddel :-) kimásoltam , és beraktam az én naplómba is :-)))
Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!
Most madarat lehet velem fogatni,és már indulok is madarat fogni,csak sötét van:-))))))
Köszönöm szépen a segítséged:-)))
Boldog vagyok nagyon:-)))))))
Azt hittem Te raktad be,de akkor nem Myrad,hanem valaki más,aki szintén segített.
Most látni a naplóm,vagy titkos,mert akkor titkot is írok:-)))))))
Bocsika, meg sem néztem,már lemondtam a naplómról.
Köszike,hogy beraktad,remélem majd ezt is megtanulom.
Van még mit tanulni az életben:-))))))))))
diabetikus csoki :-(((
a férjemé :-))))
Hol van a naplómban?
Gyerekek,ha így halad én be is hülyülök......
Bencének jobbulást,és sok puszit küldök.
Caravell a fiadnak meg gratulálok,nagyon szép eredményt ért el.
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)