Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Szia!
Köszönöm a biztató szavakat,és soha nem hagytam,és nem is fogom magam hagyni.
Sajnálom az édesapádat, hogy nem tudta leküzdeni az emberek rosszakarását stb.....
Tudom,hogy ilyenkor tudja meg az ember ki az igaz barát.Eleinte nekem sem volt könnyű,de hála a kezelő orvosomnak,aki rengeteget beszélgetett velem.
Üdvözöllek a kávézóban:-)))))))))
Nekem mennem kell, letelt a munkaidőm =(
Sziasztok! További szép napot Nektek!
:))
Nem kell 15, csak egy. :))))
Nem kérem köszi, akkor inkább elalszok majd magamtól is.
Éjfél előtt nem nagyon szoktam lefeküdni, de most elaludt a család és szabad a gép, ezért ideültem.
Háromnegyed tizenegy van, de nem tudok még aludni.
'Nem tudna küldeni valaki altatót?':)))
(csak viccelek)
Szia!
Nincs még későn?... (nem tudom, mennyi ott az idő..)
Sziasztok!
Visszajöttem még egy kicsit, így már megvárom a domiórát.
Michu, üdv. a kávézóban. :)
Jajj, de jó =) Már hiányoztál!!! =)
Töltsd le a zenét, amit küldtem és este hallgassátok meg Ricsivel, érdemes =) (tudom, tudom, nem erőszakoskodok, csak irigykedek arra, aki ezt megteheti =) )
Köszönöm a kedves fogadtatást.
Üdv Nektek!
Szia!
Isten hozott a kávézóban, hidd el, a lehető legjobb helyen jársz =)
Sziasztok!
Régóta gondolkodom, hogy bekapcsolódom a kávézgatásba, ha megengeditek. Nehezen vettem rá magam de Ritus problémája nagyon megérintett. Az apukám is hasonló betegségben szenvedett és sajnos nála sikerült elérnie a sok szívtelen embertársunknak, hogy az utolsó 20 évét a négy fal között töltse. Bár mit próbált tenni a család nem tudtuk feledtetni vele a sok megaláztatást, és mivel ennek nem volt hajlandó kitenni magát, így elvonult a nyílvánosság elől. Ne hagyd magad!!!
Neked is további szép napot!
Puszi!
Neked is további szép napot!
Puszika:-)))))
Lányok mennem kell!
Puszika Nektek!:-))
További gyönyörű napot!:-D
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?