Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Szép jóóóóó reggelt :-))))
és kellemes hetet mindenkinek :-)
Nem, még nincs, az még kb. 2-3 hét, mire kiküldik (meg el tudom intézni...)
Jó munkát!
Az enyém nagyon jól, csak sajnos gyorsan...
Vigasztal, hogy hamarosan tekerik az órát, és a hosszú hétvége is itt van a nyakunkon =)
LEVÉL A SZŐKE NŐ ANYJÁTÓL
Kedves Lányom!
Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni.
Már nem ott lakunk, ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni.
Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt.
A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig.
Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe.
Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból.
A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél.
Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották.
Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.
Csókol szerető anyád
Ui.: Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.
Mi lenne a földön nők nélkül?
Globális felmelegedés.
Ül a tűznél az ősember férfi és az ősember nő. A férfi megkérdezi:
- Akarsz?
- Nem. -érkezik a válasz. A férfi feláll elmegy a bunkósbotért, majd jól fejbe vágja vele asszonyt.
- Na most már akarsz?
- Nem, mert fáj a fejem.
Az öreg Pityák bácsi egy ismerőséhez utazik a kórházba, de mivel sosem járt arra megkéri a buszsofőrt mondja be, ha odaérnek a megállóhoz. Mennek is, és elérkezik a kérdéses megálló. A buszsofőr teszi is kötelességét:
- Öreg pityák leszállás.
Erre megszólal hátulról három vénasszony:
- Kötyönnyük tyépen.
Sziasztok, szép jó reggelt mindenkinek, és nagyon boldog hetet kivánok.
Köszi a kávét anyucinak is és Ritusnak is.
Én is küldöm mindenkinek termoszban a kávét, mert amig ti felkeltek addig jeges kávé lesz belőle ha nem vigyázunk.
Tilli neked jó két napi pihenést kivánok, és a férjednek sok szerencsét.
Siti kitartás, már nemsokára elfelejtheted, hogy volt valamikor fogad azon a helyen ami most nagyon fáj. (na ezt jól megfogalmaztam)
Kata, merre vagy? Remélem ma találkozunk. .)
Dolgozóknak könnyű munkanapot kivánok.
Myradnak Boldog szülinapot.
És egyben mindenkinek, nehogy valakit kifelejtsek, nagyin szép, kellemes őszi napot kivánok.
Na,én is elköszönök,látom egyedül maradtam!
Jó éjszakát,szép álmokat!
Imola jó reggelt,kávé már elindítva,hogy időben odaérjen:-)))))))))))))))
én is csak bóklászok....-:))))))))
lassan hazaér a párom,de csak lassan.....
remélem minnél hamarabb:-))))))
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)