Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Hol van a naplómban?
Gyerekek,ha így halad én be is hülyülök......
Bencének jobbulást,és sok puszit küldök.
Caravell a fiadnak meg gratulálok,nagyon szép eredményt ért el.
Most jött haza a fiam (12) ma volt a kerületi versmondó verseny: harmadik lett :)))
Most megyek, adok neki finom vacsit :)))
Köszi,de akkor miért nem látják?:-)))
Lehet egyedül én tudok a hoxán titkos naplót csinálni,na ez is valami:-)))))))))
Lárifári: tudom,h úgyis direkt, hogy idehívtál és magamra hagytál...
Csak vicc volt: előbb utóbb összefutunk, meg van ám privilehetőség is.
Gondoltam Rád, amikor volt az a rettenetes vonatbaleset, arra felé laksz, ugye?
:-))))
Dehogynem... TE IS TUDSZ ilyet csinálni !!!!
És ügyes vagy !
Neked elsőre sikerült .... én meg csak ma raktam fel hátteret...és én is segítséget kértem :-)
Szóval..... ÜGYES VAGY !!!! És csak így tovább :-)))
Sziasztok!
Csak bekukk és az első oldalt olvastam vissza:
bencének gyors gyógyulást, hpkatinak vizsgasegítő angyalkákat!
Köszi,van aki nem látja,nem tudom miért,de már nem is érdekel......
Myrad rendes volt és segített nekem,én sajna nem tudok ilyet csinálni. Csak a kényszer vitt a számítógéphez miután nem engedtek dolgozni.:-(((((
De lehet ezek után elküldenek,vagyis megengedik,mert ezt nem hagyom ki,hogy ne mondjam el kontrollvizsgálaton:-)))))))))))
Drága Ritus :-)
Én látom a naplódat , és nagyon tetszik ! Jó a háttered :-)))
Nem essem kétségbe,csak elegem van mindenből!!!!!!!
Még egy ilyen semmiség sem sikerül......:-((((((((
Az én fájdalmaim még megmaradnak pár napig, bár elnyammogtam már egy rudit!
Bence lefeküdt, megyek és olvasok neki egy kis mesét.
Nincs elég nyűgöm, szegény gyereket lázasan hoztam haza a suliból. 38 fok és fáj a kis feje. Adtam be neki egy adag Nurofen szirupot, reggel pedíg irány az orvos. Most fekszik betakarózva és nézi a tévét.
Ritusom! Én sem látok semmit a naplódból, csak a kék hátteret és a fehér üres mezőt. Szerintem a gond a háttérrel van. Amikor arról az oldalról raktam fel hátteret, én is hasonló képpen jártam. A kéket szereted? Mindjárt nézek neked egy másik honlapról egy kék hátteres kódot. Elküldöm neked, te pedíg töröld ki a naplófejlécből a mostanit és azt tedd a helyére, hátha úgy működik.
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)