Hoxa Kávézó (beszélgetés)
En olvasom ;-)
Es meg sajna nincsenek melegebb ruhaim...
majdcsak megoldodik ez is valahogy...
Tegnap nalunk is esett, es ez mar rendes eso volt... Dorgott es villamlott is...
De ma ujra sut a nap es meleg van:-)
Hjajj, de szépek...
Végzek ezzel a táblázattal, amit éppen csinálok, és utána olvasok a dolognak (mármint a technikának =) )
Tettem fel képet a dekupazs faliképekről is, ha érdekel valakit.
Úgy kellene innom egy teát, de lusta vagyok elmennia konyháig...
Annyira szep zenet hallgatok :-)
es olyan jo nyugalom van itt:-)
Köszönöm szépen=)
De éppen nem azért maga a gyűrű kinézete a lényeg, mert különleges ez anélkül is =)
Majd teszek fel képet róla, ha egyszer megkapom... már nagyon kíváncsi vagyok rá én is =)
Dehogyis vagy béna! (gondolom nagy naívan:-)))
Csak egy kis türelem kell hozzá, meg jó anyagok. A dobozdíszítéshez valami szép szalvéta, olló, ecset és lakkragasztó. Lehet külön dekupázs ragasztót és lakkot is venni, de ez a 2:1-ben nekem nagyon bejön, mert gyorsabban lehet vele dolgozni.
Noémi! Csodaszépek a karkötők! Aranyosak vagytok együtt(mármint a barátod és Te, nem pedíg Te és a karkötők:-))
Tudom, tudom, hogy nem az a lenyeg...
De azert ez megiscsak olyan kulonleges az ember eleteben, mert ugye jo esetben csak egyszer tortenik az egesz eletben... Mostanaban mi is sokat beszelunk rola, de mivel az edesapam is olvassa a naplom, es persze ezt a forumot is, ezert csak majd akkor irok rola, ha mar mindent eldontottunk, es biztos...
Es meg nem is mondtam, pedig akaram... Nagyon boldog szulinapot! :-)
Myrad! Felraktam a dobozokról egy képet. A pancsót majd délután Bence lefényképezi rajtam, mert az ágyra terítve nem tudtam, csak egy nagy fekete paca látszik belőle:-))
Megyek megnézem Noémi karkötőit.
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)