Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Akkor a majust ajanlom... elotte is kezd szep ido lenni mar, de meg a tenger irto hideg...
Itt ujra dorog az eg, ujabb felhok.... ;-)
Köszöm szépen Neked is! :)
Egérözön megszűnt?
Sziasztok, szép napot!
Köszönöm, nem semmi kiskölyök, hideg is meleg is jut bőven.
Nah, ezért nem akarok MOST menni spanyolba, majd tavasszal, amikor már melegebb lesz... mert gondolom, ennél még hidegebb lesz nálatok is... én 30°C-ot akarok!!!!!!!!!
Meg persze a repülőjegyeket... =P
A szarazsagnak itt kevesbe orulok, de annak, hogy mar csak 23-25 fok korul van napkozben, annak nagyon... meg nem csuktuk be az ablakot nyar ota
;-)
Nagyon...nagyon....-nagyon szorítsatok ma nekünk !!! :-))
Ma délután megy a férjem egy melóhelyet megnézni ! :-)))
Itt csak köd volt...
Megkaptad a kávét? Pontosan nem láttam, merre küldtem =D
Jo reggelt!
Remelem, ma mindenki olyan jokedvuen kelt, mint en... :-)
Jottem kavezni :-)
Hehe, a csirke a nem az én művem volt... =D
Ritus naplóját csinálják egy páran, úgy fest =D
Dehogy vagy ludas az eltűnésbe! Egy kis csirkét fogtam rád, hogy biztos te raktad fel neki!
A háttérrel nekem voltak korábban gondjaim, azért cseréltem le élve a gyanúval a Ritusét is. ugye nem baj? De szép lett, így is :-)
Gyönyörű napot neked Myrad, és persze a többieknek is. Viszem Bencé a dokihoz, aztán majd jövünk!
Sziasztok!
Csak benéztem,már rohanok is tova!Még Sára kicsit nyűgös,d már remélem ma jobb lesz a helyzet!:-((
Mindenkinek kívánok gyönyörű szép napot és kitartást és jó munkát és vidámabb hete mint az elmúlt volt!:-))))
Puszika Nektek!:-DD
Sziasztok, szép reggelt.
Csak nagy nagyjázva tudtam visszaolvasni, Ritus naplójának eltűnése ügyében milyen pihékben voltam ludas???
Ugyanis nekem is jellymuffin hátterem van, és még sosem volt vele gondom...
:)))
Ajaj... :D
Rég csináltam ilyet, hogy a kávéhoz vicceket olvasok... :)))
:))))
Jó reggelt, szép napot!!!
Szürcsölöm a kávémat és vigyorgok...
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)