Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Küldtem a kávét mindenkinek, remélem nem szólók túl későn.
Ritus elolvastam. Örülök, hogy elkezdted, és én is várom a folytatást. Csak igy tovább.
Ritus, ha létezik a dolog, mostmár még büszkébb vagyok rád. Számomra nagyon sokat jelent, hogy ismerlek.
Olvastam a naplód, és nagyon izgatottan várom a folytatást! =)
Sziasztok!
Itt vagyok. Egy kávét?
Köszi Myrad!
Kénytelen voltam sajnos ezeket a dolgokat megtanulni,mert akkor már nem itt lennék,és tudom a családomnak szükségük van rám,és nekem is Rájuk!
Most kaptam a hirt, hogy a sved unokatesom, akinek nyaron volt az eskuvoje, varandos!!!
:-D Nagyon orulok neki :-)
(en is szeretnek majd a jovoben egy kedves,egeszseges,szep.... babat ;-)
Most mennem kell....
dolgozni...
Sziasztok!
Sokkal több benned a kitartás és az akaraterő, mint bennem, emiatt sokkal többet érsz nálam.
Felnézek rád, és tisztellek, mint jó pár embert még itt a kávézóban, kit ezért, kit azért. És ezt nem azért mondom, mert mondanom kell valamit. Ezt azért mondom, mert így is érzem =)
Itt senki nem küld el a francba, láthatod, szívesen segítünk =)
És nem szégyen kérdezni, én is szoktam... nem tudhat mindenki mindent...
Hidd el, nagyon sok minden van, amiben jobb vagy pl. nálam... =)
Kérdezz csak nyugodtan, itt vagy priviben bármikor, bármit!
Szép napot!!
Szia!
Köszönm Bencének,de üzenem Neki,hogy csak miattad vagyok ilyen ügyes, mert mint a hülye gyereknek mindent szórul-szóra le kellett,hogy írjál,mert különben néztem csak,mint a moziban:-))))
Tényleg a Tilli képén izgultam,mert nekem sem adott ki semmit,de nem mertem hozzányúlni:-))))))
A férjem tegnap hazajött,meglátta a kisírt szemem,és azt mondta: ne légy ilyen ki butus,hogy ezen sírsz. biztos van olyan amit,Te tudsz,és mások nem.
Megnyugodtam,ha valamit nem tudok majd kérdezek,legfeljebb elküld valaki a francba:)))))))
Ritus! Bence azt mondta: Na,Rita már elég ügyes!-amikor benézett a naplódba:-))
Tilli képe nekem is csak egy négyzetet ad, ne ízgulj, az nem a te hibád, hanem a kép olyan formátumú, amit a Hoxa nem szeret, nem mindíg tolerál.
Szép napot mindenkinek!
Tillikém! Nagyon szorítunk nektek!
Most jöttünk az orvostól, Bence a héten itthon marad(legnagyobb bánatára)Kapott Ospamoxot a köhögésére, de egyébként is pihennie kellene három napot, az esés miatt(ugyanis szédült utána és fájt a feje)Én pedíg megpróbálom már úgy átvészelni a napot, hogy csak Algopirint veszek be, a kábszert kihagyom-))
Mit főzzek ma?
Szia Mami!
Hogy vagy,mi finomat főzöl?
Sziasztok!
Benéztem egy kicsit,köszönöm amit kaptam Tőletek mindjárt próbálkozom a beillesztéssel:-))))))
Remélem sikerül!
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)