Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Köszönöm Neked is a jó ötleteket!
Zoknik becsomagolva!
Reggel fél hétkor van jelenésem az osztályon.
Köszi!
Hál'istennek nem szedek gyógyszert, de most van egy kis adag náthám, mert az egész család dögrováson van, úgyhogy orrcseppet viszek.
Őszintén, az izgat momentán legjobban, hogy szét fogok fagyni! :(
Nem kell annyira beköltöznöd, hidd el hamar kirúgnak, kaját sem kapsz!:)
Én 1 zsömléjükbe kerültem a hazajövetem reggelén!:DD
:)
Amikor bementem beszélni az altató orvoshoz, le sem vettem egész idő alatt a kinti kabátomat! :(
Innen gondoltam, hogy a pléd fontos!
Meg egy nagyon ronda és előnytelen, de meleg köntös.
Meg meleg hálónadrág...
Köszi!
Pezsgőt is vigyek? :)
Ági ! mikor jó pár éve 1x azt hittem itt a vég , megfőztem a fiúknak egy kondér bablevest + ezt azt amazt , és bementem a kórházba , pár nap múlva a férjem küldött 1 sms-t h elfogyott a bableves , menjek haza ! / + a piszok mondta a lányunknak : kérdezd + anyádat , h hol tartja az aranyat , ha.... még rézgyűrűm sincs !!!! /
Jó kis meleg plédet vigyél , amilyen a kórházakba is a helyzet !
Szívószálat?????????? Mihez???????
Nem mondták, hogy buli lesz!
Őszintén szólva egy bármilyen máj (szeletelve) 10 perc alatt megsül...
Utána átmegy cipőtalpba.
Köszönöm mindenkinek a névnapos köszöntéseket!!!!!!!!!!
Nagggyon aranyosak vagytok!!!
Isten hozott!
Remélem jól fogod érezni magad köztünk és mi is gyarapodhatunk a Te tudásoddal!
Éjfél óta szakad a hó, de (most örömömre) nem marad meg, hanem rögtön olvad. Pedig hideg van.
A kórházba viszek magammal plusz plédet!!!
Tegnap rántott gomba volt kacsazsíron pirított krumplival és maradék csontleves.
Ma a gombák törzséből, egy sárgarépából, egy szem apróra vágott krumpliból és egy erőleveskockából készítettem levest. Nem volt itthon petrezselyem, így tárkonnyal és halványan behabarva. Apró kagylótészta jár hozzá.
Utána sült csirkecombok (az akciós far-hátas) és vajas krumpli.
Savanyúnak egy régebben vett, nagyon finoman ízesített uborka ki nem öntött levébe belerakott, apró karfiolrózsák lesznek (Próba...)
Holnap a maradék leves és csirke, zöldséges rizzsel.
Este még főzök bablevest is és ha még mindég nem jövök esetleg haza addig, akkor férjemuram lecsót készít a mélyhűtőből.
Sziasztok!
Holnap délelőtt lehet szorítani nekem : műtik az epeköveimet!
Jó fickós leszel ennyi zellertől. Valószínűleg a salátának való zellerből tett bele, annak alig van íze, abból lehet sokat használni.
Míg a "magyar" zellerből csak egy levéllel teszünk pld. a krumplilevesbe, ebből a salátazellerből akár az egész fejet is bele lehet tenni a zöldjével együtt, akkor sem olyan intenzív az íze. Régebben használtam (akkor még volt ízérzékem), de maradok a "kevesebb több"-nél. :)
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)