Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Mondjuk én igazi menzagyerek voltam. Én ott is mindent szerettem, sohasem turkáltam!
Most is, a férjemnek vittem ebédet és örömmel megettem a kórházi tökfőzeléket, amihez ő hozzá sem piszkált!:)
Vacsorára fahéjas-cukros tejbegrízt csináltam.
Kivételesen olyan állagú lett, mint az igazi, finom, menzai! :)
Amikor még forró volt, szinte nem is látszott benne a gríz, csak ahogy hűlni kezdett, akkor húzott meg egy kicsit, tökéletes állagú lett! :)))
Húúúúúúú.... Hál'istennek nincs végzetes baj a férjemmel!!!!!
Egy hatalmas kő zuhant le a szívemről!
Meg én is összezuhantam. Most érzem, milyen fáradt vagyok.
Az én műtétem mostnem érdekes. Majd továbbra is diétázom.
A férjemről egyelőre nem beszélnék, mert még nincsenek pontos információk. Egyik verzió sem jó, de lehet még rosszabb is... :(
ez tök jó..:)
ma unalmamban sütöttem hó kiflit.. azuram véletlenül ráma margarint hozott hát alig tudtam össze gyurni a tésztát az olcsó margarinnal simább tésztát tudtam gyurni
Ágikám mi baja van a férjednej? jobbulást!
Jobban van?
Remélem mielőbb műtenek.
A darabolt almát ecetes vízbe áztatom egy kicsit, majd nagyon kevés olajon, fedő alatt pöttyedtre sütöm. Az ecet kihozza jobban az ízét, és nem barnul be.
Savanyúságként tálalom.
Ó tényleg, Édesanyám sokszor készített ilyet, de jó, hogy megemlítetted!
Főleg tél végén készítette, amikor már a betárolt alma kezdett kicsit fonnyadni, és mihamarabb fel kellett használni, mielőtt tönkrement volna.
Ági, szorítok nagyon.
Férjednek is jobbulást kívánok.
A "kalapnyira" nagy szükségünk van...
Már bent voltam a kórházban, amikor a gyerek telefonált az ügyeletre, mert az apja rosszul volt és éppen várták a mentőt. Csapot-papot, mindent otthagyva rohantam utánuk, így nem műtöttek meg.
Sziasztok! Nem vagyok benne biztos, de mint ha itt irt volna valaki a rántott zellerről, persze lehet, hogy tévedek.
Ma kipróbáltam, a húslevesben főtt zellergumót felszeleteltem, és kirántottam.
Hát az valami fenséges.(a rántott hús mellet:)::)
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)