Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Amikor sargaborso fozeleket csinaltok, mit, vagy miket lehet beletenni, hogy ne igya meg a levet?
Nekem neha olyan lesz a fridge-ben mint a malter, megkemenyedik. Muszaly vizet engednem hozza, es ugy felmelegitenem eves elott, de akkor meg az izebol veszit.
Oh!
Lattam, mar vannak ugyeskedo emberek, lehet feketen venni magyar oltasi bizonyitvanyokat!
Ha vannak helyek ahol kotelezoen kerik, hat lesznek olyanok akik "olyant" arulnak...
"úgy hiányzik,mint a hanyattesés."
Kifelejtetted:
úgy hiányzik, mint az uveges totnak a hanyatteses!
:DDD
Itt is esett egész éjszaka, de hirtelen megjött a nyár is, a következő pár napra szokatlanul nagyon meleget jósolnak.
A kocsiban már használom a légkondicionálót.
Mert a gyorsforgalmú utakon amikor 130-al suhanunk, nem jó a nyitott ablak.
jól néz ki, megcsodáltam, de ennyi kaját ki eszik meg???
(na, nálam szakad, dörög és villámlik)
na, majd megkukkolom, köszi...
ma meleg vacsora lesz, hekktörzsek és sült krumpli...
nálam is nagy főzés lesz ma..
mindjárt jön a néni és fog csinálni nekem meggyszószt a tavalyiból...
Ma nem főzök, pörköltet fogok enni.
A barátaim csodálkoznak rajta h étterembe megyek, megjegyzik h amit én főzök az sokkal finomabb.
Talán akkor nekem azért ízlik, mert más.
Neked is, neked is.
Te hétalvó.
Jól kialudtam magam a hajnali kukorékolásom óta, most már aztán ébren vagyok.
Nekem ezek az üzletek nagyon érdekesek, majd meglátogatom őket, ha alkalmam lesz rá.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)