Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
ne butáskodj...))
hansi nem sértődékeny.
Jaaaaaaahhh, hát kérem szépen, valahol el kell kezdeni a társalgást.
Nem volt elég bátor, h azt mondja, héjjjjjjj, tetszik h olyan nagyon ki van dudorodva a cipzáradnál.
Jó reggelt.
Sokféle csontból lehet levest főzni, én pl. rosszcsont vagyok.
... mert annak van/jut szép , akinek telik rá !!! / Erzsike ! úgy őszintén !! szerinted annak a kukásnak fussa ?!!!!!!!!!!!!!!!!
... de többre becsülök 1 utcasöprőt is , mint aki lusta felemelni a .eggét ! és inkább várja/várta egész életébe az ingyent ! + azt h fizessen helyette valaki más ! mindenért , akár állambácsi ! akár más !! de a lényeg ! : az ingyen !!!
igazad lehet....
tényleg, például vannak egyszerű víz és gázszerelők ebben az országban, akikre tapadnak a nők..))
Hansi próbálta már magát árulni, de a kutyának se kellett...
valahogy vén csontra nincs igény...))
😂 🤣 Nevetek, de most volt télapó, de a nyúl már nyomában. Nem is lehet már követni az ünnepeket, mert a sok reklám, a hónapokkal előtte elkezdődő ünnepi palcra pakolások az ember időérzékét elveszi.
Az idő is furi. Ma is bámultam ki az ablakon időnként és nem tavasz, nyár érzetem volt, hanem ősz.
Amikor sargaborso fozeleket csinaltok, mit, vagy miket lehet beletenni, hogy ne igya meg a levet?
Nekem neha olyan lesz a fridge-ben mint a malter, megkemenyedik. Muszaly vizet engednem hozza, es ugy felmelegitenem eves elott, de akkor meg az izebol veszit.
Oh!
Lattam, mar vannak ugyeskedo emberek, lehet feketen venni magyar oltasi bizonyitvanyokat!
Ha vannak helyek ahol kotelezoen kerik, hat lesznek olyanok akik "olyant" arulnak...
"úgy hiányzik,mint a hanyattesés."
Kifelejtetted:
úgy hiányzik, mint az uveges totnak a hanyatteses!
:DDD
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)