Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Megnéztem, mi az a Frédi szelet. Mert ugye a gugli mindenkinek a barátja 😀
Először azt hittem, hogy csoki 😀
Régen volt az is h New Yorkban jóllaktam 2 virslivel.
Szerencsésnek mondhatod magad, azt hiszem.
A mi tejesnénink pár évvel ezelőtt abbahagyta, sajnos. Azóta csak a virágaival foglalkozik, olyan a kiskert a házuk előtt, hogy csodájára lehet járni.
...Mi meg járunk a boltba tejért... :-(
... 2 virsli : Te Dodi ! ha nem ettél + hozzá v 5 szelet kenyeret ? v ugyanannyi zsömlét ? akkor egészségedre :) annyitól még nem hízod vissza a 14 kilót ! ami lement @@@@ ennyi kis bűnözés még bele kell h férjen !
... 1x mikor dögrováson voltam , a kórházba az ebédem krumplipüré volt 2 szál virslivel , mikor az ápolópipe lerakta az ebédemet rájött h nekem sótlan kaja jár :( és kikapta belőle azt a 2 szál virslit :((((((((( cefetül rosszul esett :( :( h ellopták a virslimet :( / de azt hiszem h ezt már eccer írtam is valahol :)))))) /
"Lehet, hogy akadnak most, akik rosszallóan csóválják a fejüket, hogy gombát másnap mindenképpen el kell fogyasztani ..."
Igen. Rosszallóan csóváltam a fejem, mert az első mondatod nekem nagyon hihetetlennek tűnt.
Nos hát én nem vagyok semmiféle tudós, de mivel rengeteg gombát ettem életemben, sokszor több naposat, azért gondoltam, h az nem igaz.
Ne csináljunk semmiféle problémát ebből, nekem ez a véleményem, másnak pedig más.
Egy ferj ejfelre jott haza, kisse ittasan es harom szal rozsat hozott a felesegenek;
A feleseg kiabalva fogadja, es a mi 18 eves evfordulonkra csak haromszal rozsat hoztal!
Mire a ferj: a rosza az csak harom ev, de a tuskeket ha megszamolod rajta, akkor meg van a tizen nyolc ev...
Én emlékszem, de sokat játszottuk, és mennyit nevettünk!
A két virslit evő nem bűnös. Ehetett volna többet!
Mit erdemel, az a bunos , aki ma ket virslit evett meg suttyomban ebedre?
Emlekeztek meg arra a regi jatekra:
"Mit erdemel az a bunos akinek a zalogja a kezemben van?"
:-DDD
Jaj de regen volt...
"nagy terhet róva a májra, amíg méregtelenít."
A maj meregtelenito hatasa, az mukodik a felesegekkel is???
"A gyűjtők viszik, és a piaci gombaszakértő engedélye után árusíthatják."
Aaaa, gombaszakerto, minek az, hat ott az anyos!
A fecske egy kihivas volt!
Mi a piros es a kek nyakkendonbol keszitettunk egyet, elola kek szinu, hatulja a piros volt(az volt a megfelelo helye!)
Eloszorre biztosito tu volt a "varrasom". de az kikapcsolodott! Igy majdnem UPPPSSS lett!
Azutan elovettem a tut es a cernat...
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)