Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
(Nekem konnyen jar a lepcses, en nem megyek oltasra, mert elvaditottak tole! Az itteni televizio csatornak, mindig azt mutogatjak, amint eppen beleszurjak a tut valakibe...
En meg injekcios tu fobias vagyok!!!
Megvarom, mig pirulaval jonnek ki hozza...)
En meg azt hallottam, hogy egy no elment az oltasra, es mikor kijott elromlott a latasa, semmit nem latott tisztan, es olvasni sem tudott!!!
Visszament panaszkodni, es ott visszaadtak az ottfelejtet szemuveget.
Bocsass meg, nekem az "akcios" szo azt jelenti, hogy valami tortenik. az nem az arleszallitast jelenti.
Talan azert mert regen nem ott szedem a levegot.
Erre fele, meg azt a szot hasznaljak, hogy a "szelere" tettek a polcnak, ha ha ha
De egy kis jo fustolt tarja biza' jol esne neha-neha, nem is beszelve a fustolt csulok a kocsonnyahoz, vagy egy kis falusi tej aludt tejnek...
Tudod, a vant konnyu megszokni!
A nincset sokkal nehezebb elfogadni
Neha elkovetjuk azt a hibat, hogy a jot megszokjuk, termeszetesnek vesszuk, akkor vesszuk csak eszre, hogy mink volt, amikor mar nem fog lenni...
Emlékszem máig a legelső Armageddon élményemre a rendszerváltás körül. 2 napos ünnep előtt volt, gondolom Karácsony előtt. Akkoriban nyitottak a Spárok.
Leugrottam még pár apró dologért, tejföl, ilyesmi. Hömpölyögtek az emberek a kocsikkal, az egyiknél 2 kilós kenyér, a másiknál 3, aztán megint 2, felállítva, mint a babák ... 😀😀😀 A kenyeres polcok üresek, hosszú sor állt mellettük, lincshangulat, az eladó nyugtatta a népet, hogy mindjárt jön a kenyeres autó az új szállítmánnyal.
Azóta se tudom elképzelni, mihez ettek meg 2 nap alatt 3 kiló kenyeret 😀😀😀😌😁
Piacon kell krumplit venni.
Az új apró itt nálunk 300,a nagy 450.
Szamóca 2500,lugasos kerti.
Én nem tudom mit tudnak az emberek annyi mindent vásárolni.
Holnap armageddon lesz minden boltban.Aztán megy a maradék a kukusba.
Hát vannak árak sajnos.
Nem tudom, igaz e, hogy 4000 körülről indult az eper, akkor azért araszolgat lefelé.
Sok panaszt hallok mostanában a termésekre.
A feleségem szeretett sütni, nagyon értett is hozzá.
Az a meggyes pl. nagyon egyszerű, legalábbis neki az volt. Nagyon fincsi citromos.
Nekem pl. sok madártejet csinált, amit Ő nem is nagyon evett, csak az én kedvemért.
Persze nagyon sok mindent csinált, csak az én kedvemért.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)