Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
na, megyek tovább a kertbe...
jó hoxázást..
én a szüleim telkéről hoztam, azt ültettem el, de törni azt nem szeretem...
el is ajándékozom mindig a termést...
Reggel kitettem a teraszra a papagájt,mert van egy csodapofa Pityukánk.Nyelvi kurzusra volt kint,tanuljon madárul is.😄
Akkora kupit rendezett a kalitkában ,szétrugkapált mindent,igy szerintem a magokból jutott a paprika és paradicsom tőre is,lesz köles meg zab is.😂😂😂😂😂
Mert hol volt a rusnyadék?
Bement a lakásba?
Egek ura 😄😄😄
Nekünk is volt mogyorófánk,nagyon szerettem ,gyerekként alig vártam ,hogy érjen,de szeptember fele érik ha egyről beszélünk.
Arulják ősszel a piacon itt,1500ft volt kilója ugy héjastól.Van mikor becsapós mert üres,nincs benne mag.Szeretem törni is,na nosztalgiázok,de szerintem nekünk jó visszaemlékezni a gyermekkorunkra,vhogy jobb volt? vagy más? Vagy megszépült?
Ohh jaj nekem,hogy rálépjek,nem is tudom elképzelni.
A kórság állna belém.
Igen,azt enne amit nem lehet.
Más ennivalóból levonod gondolom a szénhidtàtot,igy vhogy kompenzálva van.
Inzulinos cukros?
Nincs kert ,iszonyodom a békától,igy nem is lesz.
Van a teraszon függő kaspóba is,,finom édes,és ropog.Sosem ettem ropogós szamócát csak a hétvégén volt érett rajta,és megkóstoltuk.
Van a teraszon zöldség termelés,szép egyforma cserépbe,egyforma vödörbe,ami kell éppen .Kakukkfű,rozmaring,bazsalikom,tárkony,répa
zölség, zeller,paszternák,saláta,lestyán,paradicsom,és paprika,meg 2-tő dinnye ez először.😄
"a mogyoróval vagyok így,míg el nem fogy,eszem. nagyon szeretem"
húúú, nekem van egy két mogyoróm,...))
nem félreérteni, a kertben..))
15 rétestől kihullana a hajam...
az vagy 2 heti mennyiség...
ennyi darabnál nem éri meg inkább sütni???
Én meg szamócát eszem szamócával.
2600-volt kilója,2-kiló hazasétált velem 😄😄😄
Huuu
Párodnak nem szabad,neki adj egy darab húst,jobban jár vele.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)