Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
... és részemről ha leteszem a fejem/fenekem , tuti h már alszom is , elég ha befordulok a fal felé :)
... régen én is sokat olvastam , de már jó ideje inkább csak az ismeretterjesztő ez + az köt le :) na + a net :) mielőtt nyugiba jöttem rengeteg albumot + olyan könyvet vettem amiről úgy gondoltam h majd ha nyögdíjas leszek , de bár tudom h nem olyan , mégis szívesebben olvasok mára itt a neten :)
Mi klasszikusok akkor alszunk, amikor tudunk.
Kérdésedre a válasz, igen.
... akkor még belefér 1 kis szundibundi :)@@@@@
én senki mellett nem tudtam aludni.nem is sokáig bírtam.
... és a családban én vagyok az egyetlen , a gyerekeink is , mint apci ! nem igazán tudnak aludni , minden gondjuk bajuk előjön ! én + fütyülök rá !
Én is sokat olvasok alvás helyett. Mindig bízom benne, hogy az majd elaltat, de nem igazán.
Vife! Gondolod, hogy Nomen Gyuri olvassa ezt a topikot? Vagy csak a ludas szó miatt asszociáltál rá?
Könnyű annak korán ébredni, aki ha leteszi a fejét, már alszik is. Nem is tudod, mekkora kincs ez neked.
... én nem azért , hanem mert akkor esett le a fatantusz , mikor a kolléganőm behozta a laptopot és rájöttem h nagyon klassz dolog ! megmutogatott rajta ezt-azt mert mikor lehetett volna itt helybe beülni 1 számítógépes tanfolyamra nekünk nem ajánlották fel , minek is tették volna ?! 1 takarítónőnek + 1 mosónőnek ?
Hű, Dodi! Bármennyire jó is a humorod, azért el tudom képzelni azt a riadalmat, amit éreztél, mikor a sürgősségire kellett menned. A jó az egészben az volt, hogy legalább sokféle vizsgálatot megcsináltak. Volt "szerencsém" nekem is már ilyen tükrözéshez azzal a különbséggel, hogy az előkészületeket itthon kellett megtenni. Ha azt mondom, hogy nem kellemes, akkor finoman fogalmaztam. Bizony ez egyáltalán nem humoros.
Hajnalodik, majdnem 2-óra van.
Neked is ! bár feléd még odébb lehet a reggel !!! :)
... ha éppen alszom , de felébredek és Bundy bekapcsolja a hangot is , akkor inkább felkelek , én inkább csak olvasok ha ő alszik :) annyira a szemembe világít az asztali lámpa h direkt örültem neki mikor világítós hátterű klaviatúrát vettem / véletlenül :) / és nem is kapcsolom fel az asztali lámpát , remekül lehet látni így is , különben is a monitor is éppen elég fényt ad :) régen is zavart a fény , a gyerekeimet is , az ajtón direkt van sötétítő nekik is :) szerettem volna hajdanán a szobákra is teleajtót , de Bundy aszonta h : nem fog WC ajtót rakni szobára :(
Mi örök-fiatalok már így is fogunk maradni.
én is azért vettem,mert,ha nyugdíjas leszek,mit csinálok,nézem a falat?
én mikor fiatal voltam,sokat olvastam,néha éjfélig,igaz könyveket.de már nincs türelmem,itt nézelődök,de este inkább filmet nézek.a bűnügyi a heppem.nem véletlen,az apám rendőr volt.
Jó reggelt kívánok a többször ébredőknek is.
... nyugodtan mondjad csak a magadét :) sok érdekességet olvastam én is mióta egyáltalán van internetünk ! kiakaszt az h Bundy hogy a manóba tud állandóan a face-n ülni ? rengeteg érdekes dolog kering itt+ott és én szeretem is olvasni :) / mondjuk benézek a face-re is naponta mert van akivel csak így tartjuk a kapcsolatot :) /
Néha én is éjjeli-bagoly vagyok, és nagyon sokat olvasok.
Sok érdekes dolgot fedeztem fel, többek között azt is h vannak itt olyan személyek, akiknek sok nicknevük van. Egyikről a másikra ki-be-jelentkeznek, és bejelentik h milyen foglaltak is voltak a munkájukkal.
Hogyne.
Befogtam, ezzel a témával kapcsolatban, akiről szó van, az gyorsan magára fog ismerni.
ő a nagy megmondó.mindenkinél okosabb,hogy ügyesebb,azt nem mondanám,legfeljebb dicsekvésben.
jesszus,hogy lehet éjjel fölkelni,inkább forgolódom.az öcsém élettársa volt ilyen,éjjel takarított.igaz,hozzá volt szokva,mert sokat éjszakázott.
bár ez nem jelentene semmit,mikor én szültem 16 évesnek néztek,pedig 28 voltam.
az unokahúgom férje szakács,félcigány.az apja hogy tudta elvenni azt a nagypofájú nőt,aki ráadásul verte is a kis ,szerény embert.mindkettő dolgos ember,ami a gyerekéről ugyan nem mondható el.egész nap fekszik,talán már három gyerek apja a faluban.huszonkét éves lehet.eladnák a házukat,de ott szinte lehetetlen,ilyen helyre senki nem akar költözni.a húsboltban láttam egy 14 év körüli lányt,csontsovány volt,egyik gyerek a karján,másik a hasában.
Az én életem úgy alakult, h a ghetto-ban is dolgoztam közel 30-évet. Érdekesnek nevezem amikor a valóságot láttam, benne éltem, és közben az újságot olvastam ugyanarról az életről.
Még egyszer és utoljára annyit, h van itt aki ludas sok mindenben, és lehet h ezt a kijelentést egyszer majd meg is magyarázom, addig befogom a pofám.
Ugye Manyikám.
Mert végeredményben "Nomen est omen".
... ébresztő ! besüt a lizi :)
... megpirítottam a másik zacsi durumot is és még csak le se kozmáltam :))))))) nekem finomabb bármelyik tészta pirítva és alaplével megfőzve , a pirítás is ad neki 1 plusz fííííínom ízt + az alaplé is , nem főzöm hossszú lébe , csak amit fel is szív , max teszek rá 1-2 kanál valamilyen zsiradékot-vajat-olajat-tejfölt-pörköltszaftot ...
... tegnap vetettem a fiammal 1 füstölt-főtt tarját , most volt igazából akciós 1 ezressel olcsóbb mint a múltkor , már éjfélkor odaraktam a lassúfőzőbe átfőzni :) 1.690 volt kilója ennek :) majd rakok kicsit a fagyosba belőle még csak most fogyott el a múltkori , nehommá Bundynak a zagyára menjen ! :( bár lehet többféle kajához is felhasználni :)
... én ebből az újból salátát szeretek készíteni , márciusba vettem utoljára tavalyit 3 ? 4 ? fejet , mikor akciós volt , el is tartott tovább , mint 2 hónapig :))))
... nem is szabad feladni !!! / különben is ! ha az ember nyavalyog ?! azt előbb-utóbb nem fogják díjazni !!! sőt !!!
... én is nyelek itt nagyokat a káposztás tészta említésére is :) körülnézek a fagyosba ! kell h legyen az utolsó tavalyi káposztából spájzolt kisadag tésztára :) :)
További ajánlott fórumok: