Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
... igazán rendes tőled !!! :)))))))))
... nemrég meghalt 1 emberke itt nem messze tőlünk , Bundy látta h kiírták a ház kapujára a telefonszámot h aki érdeklődik , azon a számon lehet , én nem a telefonon , hanem a facen kérdeztem a lányától h mennyiért árulják , nem akarunk házat venni , csak érdekelne mert hajdanán kiakadtunk rajta h a mami a papokra akarta hagyni !!!!! mikor a férje meghalt előtte megbeszélték h a papoké lesz ! nem hittem el ! ha akad akkora m..ha akinek nem a gyerekei a legfontosabbak !!! van 2 gyerekük és azontúl h mondja a lánya h sose tudott megfelelni az anyjának ! sose volt elég jó semmi ! amit csinált és őt is + az öccsét is kitagadták a szülei !!! na szerintem ennél nagyobb kibacás az embernek a saját gyerekeivel csak az ! amikor a gyerekére írat mindent és a gyereke + erre fel esze ágába sincsen h strapálja magát !!! várja az örökséget !!!
Egy gazdag ember mielőtt meghal, magához hiv pár közeli barátját, és azt mondja.
Sok pénzem van, akarok vinni belőle a túlvilágra is. Mindháromnak ad 1 millió dollárt, azzal a kéréssel, h amikor temetik, tegyék be a koporsójába.
A temetés után összejönnek egy italra, és beszélgetés közben az mondja a pap, én bevallom, h költöttem a pénzből a templomra, tataroztattam pár dolgot, de betettem 800-ezret.
Az orvos azt mondta, őneki is kellet pár új berendezés, de betette a 600 ezret ami maradt.
Rájuk förmedt az ügyvéd, h ti gazemberek, nem vagy tok becsületesek, pl. én kiírtam egy csekket, az egész millióra, és betettem a koporsóba.
Akkor most elárulom szépen csendben, h ne hallja senki más, én dédnagyapa vagyok.
Kivétel nélkül mindegyikről bőségesen gondoskodok, mivel nem tudom magammal vinni.
nem tudom ki a világ okoskája...
csak nem Te??)))
Az ugyebár valamikor nagyon régen kezdődött. Hosszú ideig nagyon jó is volt. Élénk beszélgetés folyt több témáról sok értelmes hozzászólással. Nagyon szimpatikus társaság írt oda. Aztán ahogy Gyurin elhatalmasodott a nagy IQ-ja, egyre többen hagyták el a bárt. Viszonylag sokáig kitartottam, mert egy idő után rájöttünk, hogy tudunk beszélgetni egymással Gyurival párhuzamosan is. Egyébként se nagyon figyelt másokra, csak mondta a magáét. Aztán végül mindenkinek elege lett belőle. Miután elkezdett máshova is írni, a nem kellemes beszólásai miatt időnként korlátozta a Hoxa, végül kizárta. Utána jöttek az új nevei, de mindenhol fel lehetett ismerni. A ronda dolog ebben az volt, hogy mindig letagadta.
Na, ennyit Nomen "barátunkról. Talán nem ide illő a téma, de ha már megemlítetted, ennyi talán belefér a főzősbe. Ugye, Gyuri?
Azt hiszem én talán 1 jó éve fedeztem fel ezt az oldalt, nekem sem ez az első, az első irgumburgum volt. -:DDDD, ami most Cc7ca607eO
Az ugyebárban megtalálható.
Egyetértek.
A piszkálódás bosszantja a csőrömet, h akivel jól elhülyéskedtünk másik topickban, nevet vált, és b@s*ogat. Ne véletlen volt pár megjegyzése....
Főzzetek, spóroljatok, szép napot mindenkinek.
Neked is Gyurikám.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)