Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
na csak vigyázz... egyszer lecsap rád az antiterror maffia...
még a kapáláshoz is kell a műanyag kártya, jobb ha tudod...!
Tulajdonképpen mi sem megyünk olyan helyre, de férjem olyan beteg volt, 2 hétig volt kórházban, én komolyan néha azt hittem, meghal. Az a gyenge hang, meg állandóan aludt, reggel bekötötték neki az antibiotikumos infúziót, beadtak egy injekciót, fel sem ébredt.
10 kilót fogyott, szóval rémísztő volt.
A férjed jól nevezte el, tetszik.😍
ezzel az infóval persze nem vagyok kint a vízből...
nyáron majd az udvari lavórban kell uszikálnom...
Ismerősöm meséli, hogy már háromszor ment be a kormányablakhoz reklamálni. Mindig kitöltettek vele egy papírt, és közölték, hogy várjon türelmesen.
Én az oltás miatt reklamáltam sokszor és több helyen is, mire végre hajlandók voltak időpontot adni, és beoltani. Most meg már mehet bárki, azonnal megkapja.
nem is tudom, hol kéne reklamálnom...
írtam az államnak, de ne aggódj, a mai napig se válaszoltak rá...
info@kormany.hu
16 napja küldtem el...
Egy üzletben voltam, a napszemüvegeknél 2 fekete gyerek veszekedett. Az idősebb húzta el a kisebbet, h márpedig nem, az anyjuk pedig üvöltve mondta h nem.
A gyerek megakarta vetetni magának a napszemüveget.
Erre oda mentem, megnéztem az árát, és a gyereknek kezébe nyomtam a pénzt, az anyjának pedig odaszóltam h drága hölgyem, engedje meg h én megvegyem neki a szemüveget. Nagyon csodálkozva nézett rám, de nem vártam meg a további reagálást, sietve elhagytam a helyszínt.
Ez sem lesz egyik újságban sem.
Indulok ebédelni, még kicsit korán, de megállok egy helyen valamit megnézni.
biztosan szállítottak..
de én megragadtam annál ami itt van a közelemben...
ismertem a kajájukat, ők meg ismertek engem...
így alakult ki az egész...
így kényelmes
Ezek szerint több barátnőd is, van, és közülük a fiatalabb akar hozzád költözni. Az írásodból így lehetett érteni.
Természetesen elnézzük, ha ritkábban jössz, bár nem értem, hogy mi a különbség, hogy bejelentkezel vagy nem. Mindegyik esetben a gépnél ülsz, és ugyanúgy itt töltöd az idődet.
nem is főztem, így igaz...
de akkor ott ettem ahol épp voltam...
főzzenek a nők...!!
mai napig nem jött meg a kártyám...
az usziba se engedtek be, pedig vittem a 2 dv A/4 papírt az oltásról...
de nekik igazolvány kellett.
Soha nem mondtam ilyet. Igenis kár lenne érted. Egy Hansival szegényebb lenne a világ.
Egyébként kiülős helyre vígan mehetsz, beülősnél meg kell a védettségi kártyád. Most jöttem meg egy kis kiülős sörözésből. Olyan jó volt végre kimerészkedni. Bohémia nevű csapolt sört ittunk.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)