Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Zavarna-e téged, ha a kolleganőd, mindig úgy beszél, mikor hárman vagyunk, hogy "tudod..." de nem néz rád, csak a másik kolleganőre? fórum

Zavarna-e téged, ha a kolleganőd, mindig úgy beszél, mikor hárman vagyunk, hogy "tudod..." de nem néz rád, csak a másik kolleganőre? (beszélgetés)

12. Tai (válaszként erre: 10. - Kedvesenfanyar)
ma 12:34
Enissa, Te tértél vissza a fórumoldalra? :)
ma 07:52
Persze , kettes duma nem hármas.
ma 07:20

Ember legyen a talpán, aki ebből a mondatból megmondja neked idegesítő, netán sértő...lenéző.

A témában az is fontos lenne, ha kettesben vagytok csak, akkor beszél-e veled?

Miről szoktatok beszélgetni, magán, vagy munkával kapcsolatos?

Foglalkozz a munkáddal addig is, amíg ezek csevegnek.

Ha azt mondja "tudod" fel se emeld a fejed...hiszen, te már tudod. Kész. Munkatárs, nem haver.

9. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 06:59
Azt.
8. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 06:49
Szerintem azt.
7. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 06:31

Kérdés az, mi a téma.

Lehet, hogy amiről ők beszélgetnek, az téged valójában nem érint, csak ott vagy, mert szeretnél a társaság tagja lenni.

Vedd észre magad és lépj ki, ha ők csak egymással akarnak beszélgetni és ne akaszkodj rájuk.

ma 01:06

Az új assistant manager nem tud kinyitni egy üveg bort, mert dugohuzot kellett használni. Én nem tudom, honnan szalajtottak.

Tegnap meg nyitva hagyott egy ajtót, de nem poktem be. Amúgy a pultnál nagyon tud beszélgetni a így a fagyi szetolvad.

Én is tudok lyukat beszélni, de azt meló után kell, amikor verjük a blatttot.

tegnap 23:53
Idegesítene. Mert véletlenül vagy szándékosan, de semmibe vesz, kizár a beszélgetésből.
tegnap 21:54
Idegesítő.
3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:43

Kérdés, hogy te mennyire veszel részt ebben a beszélgetésben, mennyire képviseled a személyes véleményed? Ha nincs külön véleményed, mondanivalód, akkor sem beszélhet mindkettőtök nevében a harmadik féllel. Ez egyfajta "leuralás".

Ha érvényesíteni akarod a véleményed, a mondanivalód, akkor nyisd ki a szád és beszélj!

tegnap 21:13
Én ezt néha csinálom véletlenül, ha a kollégám vagy akkor esküszöm csak véletlen mondom E/2-ben, nem zárok ki senkit semmiből. 😅
tegnap 21:04
Ez azt jelenti, hogy engem kizár a beszélgetésből?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook