Segítenél kitölteni a kérdőívemet? CSAK CSAJOK! (tudásbázis)
Mivel talán ezzel segítettem, kitöltöttem, de ez a celeb hat-e rám ?
Az online vásárlásban benne van bármi, nemcsak élelmiszer az én értelmezésem szerint.
Ha hiszed, ha nem, ezzel tényleg csak felszerettem volna hívni a figyelmet, hogy vannak hibák benne az én értelmezésem szerint.
Ha bejelölöm, és mások is csak bejelölik, az már nem a valóság.
De, ha nem arra vagy kíváncsi, akkor na.....
És ez nem is az online vásárlásról szól a végén, hanem a celebek műsorainak a nézettségéről.
Kitöltöttem, elküldtem...vizsga, de ez a teszt nagyon nem tetszett.
Ha nekem kellene értékelni, lehet elvérezne a vizsgázó ezzel a feladattal.
Nem ez volt az első teszt, amit kitöltöttem.
Bizony vannak olyan tesztek, amelyek "figyelnek" ha nem használok valamit, megy tovább a teszt, anélkül, hogy azokat az arcomba tolná, amire azt a választ adom nem, nem ismerem stb.
Online élelmiszer beszerzés...
Isten ments!
Azt veszem amit látok, hogy friss, idényszerű, megfelelő az ára - és ott alakul ki a menü a fejemben, ha látom a felhozatalt!
Követ-e élelmiszerrel, főzéssel vagy táplálkozással foglalkozó influenszereket?
Itt megjelöltem nem, akkor miért az ezzel kapcsolatos többi kérdés?
Sziasztok Csajok!
A szakdolgozatomhoz készítettem egy kérdőívet, amely a nők online élelmiszer-vásárlási szokásait vizsgálja. Nagyon örülnék neki, ha segítenétek a munkámat egy kitöltéssel!
Köszönöm szépen. :)
További ajánlott fórumok:
- Mi az, amit képtelenek vagytok megérteni egy férfiban? (csak csajoknak)
- Csak csajok
- Csak csajokban volt szó egy diétáról, amivel havi 10 kg-ot lehet fogyni, melyik lehet az?
- Hogyan kell a neten telepiteni az APEH programját éa aztán hol kell kitölteni, ha csak a normál adóbevallást akarod megcsinálni?
- Az iskolai beiratkozáshoz miért kell olyan mellékletet kitölteni, hogy 'felügyeleti' jog? (külön élek a férjemtől, de csak ennyi)
- Hol kell a neten adóbevallást írni, kitölteni? Az apeh.hu? Ott nem nagyon találtam ilyen menüt, de lehet csak én vagyok ....