Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Segítenél kitölteni a kérdőívemet? CSAK CSAJOK! fórum

Segítenél kitölteni a kérdőívemet? CSAK CSAJOK! (tudásbázis)

15. Dasy2
ma 21:12
Kitöltöttem. Ahol tudtam ott a valóságot írtam, ahol értelmetlen volt bekamuztam valamit. De hát darabra legalább segítettem neked .
14. globus (válaszként erre: 2. - Kedvesenfanyar)
ma 16:25
Én odáig nem jutottam el. Valójában nem vásárolok élelmiszert neten, de gondoltam, ez is lehet értékelési szempont. Darabig eljutottam, aztán nem tudtam mit jelölni, kiléptem.
ma 15:53
Kitöltöttem
12. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 11. - Sandrin87)
ma 13:35
Akkor esetleg lehetett volna, online élelmiszer vásárlásra kihegyezve a kérdés. Mert így külön szedve online vásárlás és élelmiszer, zavaró. Online élelmiszer vásárlás,és csók. Nem szóltam volna, ok szőrszálat hasogatok. :)
11. Sandrin87 (válaszként erre: 10. - Kedvesenfanyar)
ma 12:53
Tudom, hogy vannak benne hibák, köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet. Nyilván lehetett volna sokkal több mindent érinteni, mert ez a téma hatalmas, de valamire le kellett szűkíteni a kutatást.
10. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 8. - Sandrin87)
ma 12:02

Mivel talán ezzel segítettem, kitöltöttem, de ez a celeb hat-e rám ?

Az online vásárlásban benne van bármi, nemcsak élelmiszer az én értelmezésem szerint.

Ha hiszed, ha nem, ezzel tényleg csak felszerettem volna hívni a figyelmet, hogy vannak hibák benne az én értelmezésem szerint.

9. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 7. - Sandrin87)
ma 11:58

Ha bejelölöm, és mások is csak bejelölik, az már nem a valóság.

De, ha nem arra vagy kíváncsi, akkor na.....

8. Sandrin87 (válaszként erre: 6. - Kedvesenfanyar)
ma 11:46
A kérdőív címében benne van, hogy a közösségi média hatása a nők online élelmszer-vásárlásaira a téma. Azért köszönöm, hogy kitöltötted. :)
7. Sandrin87 (válaszként erre: 2. - Kedvesenfanyar)
ma 11:42
Sajnos nem lett tökéletes a kérdőív elkészítése, ugyanis itt azt szerettem volna, hogy NEM válasz esetén véget érjen / illetve ugorjon másik kérdésre! Nincs nagy gyakorlatom benne. :) Igazából nem gond, ha csak bejelölsz valamit, nem lesz reprezentatív a kutatás... :)
6. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 3. - Anyagi)
ma 11:41

És ez nem is az online vásárlásról szól a végén, hanem a celebek műsorainak a nézettségéről.

Kitöltöttem, elküldtem...vizsga, de ez a teszt nagyon nem tetszett.

Ha nekem kellene értékelni, lehet elvérezne a vizsgázó ezzel a feladattal.

5. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 4. - Banános Zselé)
ma 11:39

Nem ez volt az első teszt, amit kitöltöttem.

Bizony vannak olyan tesztek, amelyek "figyelnek" ha nem használok valamit, megy tovább a teszt, anélkül, hogy azokat az arcomba tolná, amire azt a választ adom nem, nem ismerem stb.

4. Banános Zselé (válaszként erre: 2. - Kedvesenfanyar)
ma 11:14
a tesztek mindig előre meg van írva, nem a válaszok alpján megy
ma 10:57

Online élelmiszer beszerzés...

Isten ments!

Azt veszem amit látok, hogy friss, idényszerű, megfelelő az ára - és ott alakul ki a menü a fejemben, ha látom a felhozatalt!

2. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Sandrin87)
ma 10:42

Követ-e élelmiszerrel, főzéssel vagy táplálkozással foglalkozó influenszereket?

Itt megjelöltem nem, akkor miért az ezzel kapcsolatos többi kérdés?

ma 10:06

Sziasztok Csajok!

A szakdolgozatomhoz készítettem egy kérdőívet, amely a nők online élelmiszer-vásárlási szokásait vizsgálja. Nagyon örülnék neki, ha segítenétek a munkámat egy kitöltéssel!

Köszönöm szépen. :)

[link]

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook