Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Hogyan lehet nem "görcsölni" rajta, ha nem jön a baba? fórum

Hogyan lehet nem "görcsölni" rajta, ha nem jön a baba? (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8
146. Nikice (válaszként erre: 142. - 4af30810d1)
2007. okt. 4. 14:10

Köszönöm Neked is!

Kedden megyek majd, izgulok azért, nem ám nem tesz jót a vizsgálat! Annyi szörnyűséget hallani!

Erre nem is gondolok inkább.

Még nem igazán fogtam fel, hogy ketten vagyok! :)

145. Nikice (válaszként erre: 141. - Komolyka)
2007. okt. 4. 14:09

Köszönöm!

Igyekszem beszámolni mindenről, csak éppen ma rengeteg dolgom van, pedid szívem szerint örömömet az egész világgal megosztanám a legapróbb részletig. Mondjuk ezezk már nem is biztos érdekelnének mindenkit, úgyhogy talán szerencse, hoyg nincs időm egész nap a topikon lógni! :)

144. 4af30810d1 (válaszként erre: 143. - Komolyka)
2007. okt. 4. 13:59

Szia Komolyka!

Tudom, hogy biztos eljön majd a pillanat amikor nem gyötörnek ezek a gondolatok, de úgy néz ki, hogy az még idő. Én magam sem gondoltam, hogy ezzel gondjaim lesznek, és el is ítélem magamat érte, de ez van. Hogy mikor van a p.é-em azért nagyon közel be tudjuk határolni, nekem a teszt is mutatja, és szinte órára pontosan 28 napos a ciklusom már 14 éve.

Talán jobban útálom, hogy én egészséges vagyok, mert emellett még a lelkiismeretfurdalás is gyötör, mert titkon nem bírok nem ok-okozatban gondolkodni.Pfúj én!

Azért az bíztató amit írtál, hogy nem vagyok egyedül a sötét gondolataimmal, és remélem én is túl leszek a dolgon.. Az tuti, hogy rajta leszünk azokon a szerelmes éjszakákon..;)))

143. komolyka (válaszként erre: 127. - 4af30810d1)
2007. okt. 4. 13:04

Szia Cashmere!

Visszatérve az inszemhez... Ezt írtad tegnap:

"Most egyelőre még emésztem, hogy úgy néz ki, hogy nem lehet a gyermekem egy fülledt, szerelmes éjszaka gyümölcse."

Ilyen gondolataim nekem is voltak, de már túltettem magam rajta.

A dokik nem tudják pontosan kiszámítani a tüszőrepedés időpontját, ezért, biztos ami biztos alapon az inszem előtt és után "kötelező" házasélet van.

Aztán, ha teherbe estél, egy orvos sem mondja meg, hogy a baba a beavatkozás során, vagy a szerelmes éjszakán fogant. :-)

2007. okt. 4. 12:28

Szia Nikice!

Nagyon szuper!! Gratulálok!!! :)))) A teszt pozitívban nem hazudik!;))) Majd mesélj mi volt a dokinál!!:)

141. komolyka (válaszként erre: 136. - Nikice)
2007. okt. 4. 12:15

Nikice, ez nagyon jó hír! Gratulálok!

Remélem, hallunk majd a fejleményekről!

140. Nikice (válaszként erre: 137. - Fd47e3a793)
2007. okt. 4. 12:02

Köszönöm szépen!

Neked pedig kitartást, és persze mielőbb babát kívánok!

139. komolyka (válaszként erre: 138. - 01fde57e09)
2007. okt. 4. 11:59

Szia nyubold!

Köszi a jótanácsot!

Korábban megkérdeztem a dokimat a metforminról, mert olvastam és hallottam már a jó hatásáról. Nem tartotta indokoltnak, hogy kapjam, mert nincs cukaranyagcsere zavarom.

138. 01fde57e09 (válaszként erre: 64. - Komolyka)
2007. okt. 4. 11:09
Szia, nem akarok nagyon beleszólni de hátha segít valamit. A barátnőmnek is PCO-ja van ami együtt jár nála is cukoranyagcsere zavarral. Erre Metformint (nem biztos, hogy így írják, bocsi)kapott, azt mondták 3 hónapig szedje, ha addig nem jön össze a baba próbálnak mást....és összejött!!!!!!!!!! Egyébként sok ilyen esetet hallottam erről a gyógyszerről.
2007. okt. 4. 10:53

Sziasztok!

régóta olvaslak titeket és jó látni hogy van más is aki hasonló gondokkal küzd mint én!

Nikice,szívből gratulálok.

Majd még jelentkezem..

136. Nikice (válaszként erre: 135. - Ice kuszi)
2007. okt. 4. 10:40

Köszönöm. Köv hét kedden megyek orvoshoz, remélem, csak csupa jót mond!

Van egy 6 éves scodaszép fiam, kistesóját 16 hónapja vártuk már!

135. ice kuszi (válaszként erre: 134. - Nikice)
2007. okt. 4. 10:37
:-))) Ha pozitív a teszt, baba van, ez tuti!!! Gratulálok!!! Mikor mész orvoshoz? Van már gyerkőcöd?
134. Nikice (válaszként erre: 133. - Ice kuszi)
2007. okt. 4. 10:34
Igen!!! Remélem, nem csal!!
133. ice kuszi (válaszként erre: 132. - Nikice)
2007. okt. 4. 10:30
Ezt komolyan mondod??? Csináltál tesztet és pozitív lett???:-))))))
132. Nikice (válaszként erre: 131. - Ice kuszi)
2007. okt. 4. 10:23

Köszönöm az érdeklődés!

Szóval úgy tűnik, baba lesz!!!!

Persze, szeretném én az orvosom szájából hallani, hogy minden o.k.!Remélem, mielőbb fogad!!

Köszi, hogy emlékeztél rám!

2007. okt. 4. 10:15
Nikice! Mi újság veled???
2007. okt. 3. 13:08
köszönöm a válaszodat.3 éve próbálkozunk a babával,de még mindig nem akarja megmutatni magát,minden eredményem jó volt peteérésem is van az orvosok szerint petevezeték elzáródásom van.hát remélem igazad van és ha megmütenek teherbe eshetek természetes úton nem kell mesterséges beavatkozás.
129. Nikice (válaszként erre: 128. - 7dc0222293)
2007. okt. 3. 13:01

Én úgy tudom igen. Volt akinek ez segített.

Ha eddig nem sikerült teherbeesned és arra gyanakszanak, hogy ez a gond, mert minden mást rendben találtak, akkor ha ez a gond elhárul, végre bejuthat a katona a petécskédhez, és semmi akadálya a babónak!

2007. okt. 3. 12:36
sziasztok. én még új vagyok itt,tud nekem valaki válaszolni,lehet hogy petevezeték elzárodásom van.jövö héten müttenek,a kérdésem hogy teherbe lehet esni a mütét után természetes uton?a választ elöre is köszönöm
127. 4af30810d1 (válaszként erre: 123. - Komolyka)
2007. okt. 3. 11:47

Szia Komolyka!

Nagyon köszönöm a választ! Igazából arra voltam kíváncsi, hogy fájdalmas-e, hogy mire készüljek. De igazából még azt sem tudom, hogy velem mit fognak kezdeni, ugye nekem már van egy fiam, nem tudom, hogy csinálnak-e átjárhatósági vizsgálatot. Mondjuk attól tényleg félek, mert valaki írta, hogy nagyon fájt neki. Most egyelőre még emésztem, hogy úgy néz ki, hogy nem lehet a gyermekem egy fülledt, szerelmes éjszaka gyümölcse. Nem gondoltam, hogy ez nem lesz egyszerű. Tök hülye gondolatok vannak a fejemben...

126. 4af30810d1 (válaszként erre: 122. - Nikice)
2007. okt. 3. 11:31
Köszi! Megnézem!:)
125. 8fc8629034 (válaszként erre: 1. - Nikice)
2007. okt. 3. 11:21
Nem bántásként írom de az hogy babát szeretnél nem csak a testi egészségen múlik. Lelkileg is rendben kell lenni mert vagy nem jön vagy pedig a babával lehetnek gondok. Hidd el én is átéltem azt a tudatot hogy lehet hogy nem lehet és nem magam miatt hanem a férjem here rákja miatt. De azt vettem alapul hogy őt nagyon szeretem és ha nem is lehet sosem gyerekem csak ő megmaradjon nekem és aztán majd teszünk róla hogy szépen leéljük ja és boldogan az életünket. Amikor meg már teljesen elvetettem a babvárás minden gondolatát nem jött meg és sírtam egész nap.
124. Bcicus
2007. okt. 3. 11:21
Ezek tényleg hülyeségek, hogy ha nem gondolsz rá össze jön, mondjuk én már nem görcsölök rajta, mert már tudom, hogy soha nem jöhet össze.
123. komolyka (válaszként erre: 121. - 4af30810d1)
2007. okt. 3. 11:19

Szia Cashmere!

Én már tudom, milyen az inszem, ha érdekel, tudok írni róla.

Nem nagy valami különben, nem fájdalmasabb, mint egy nőgyógyászati vizsgálat. A kacsával kinyitják a méhszájat, és befecskendezik az előkészített spermát. Nem is lehet érezni. Aztán fél óráig feküdni kell, de aztán nem kell különösebb vigyázni (a lombik után 4 hét táppénz van, ha jól tudom; az inszem után nincs ilyesmi).

Még anyit, hogy az inszemhez a férfinak általában helyben kell mintát adni (a Kaálikban mindenképp), itt nem lehet kis üvegben magaddal vinni, a visszaélések miatt. (Korábban írta itt valaki, hogy egy spermavizsgálathoz otthon is vehettek mintát; az inszemnél ez nem megoldható.)

Arra számíthattok, hogy délelőtt a férfi mintát ad, azt előkészítik, aztán néhány óra múlva jön az inszem. Aztán két hét múlva kiderül kb., hogy sikeres volt-e a beavatkozás. :-)

122. Nikice
2007. okt. 3. 11:09
Egy másik topikot olvasgattam, "Milyen az inszem, mik a tapasztalatok"asszem valami ilyesmi, onnan merítek ezt azt. Még nem voltam, remélem, nem is leszek. Ottis benn szoktam lenni, bizti összefutunk! :)
121. 4af30810d1 (válaszként erre: 120. - Nikice)
2007. okt. 3. 09:40

Köszi nagyon aranyos vagy!:) Csak én annyira szerettem volna, hogy csak úgy jön, mint Bence. Tudom, van akinek meg egyáltalán nem jön. És igen.. tök próbatétel ez a pároknak szerintem.. Az enyém például tisztára kiakadt, én egyáltalán nem, mert tudtam, hogy csak ez lehet.

Az inszemről tudsz írni bővebben..?

Köszi! Várom az eredményed..:)))

120. Nikice (válaszként erre: 119. - 4af30810d1)
2007. okt. 3. 08:53

Ne légy szomorú, ha a kis katonák lustik, majd az inszem tuti segít!!! A válogatott csapatot felküldik űrutazásra (ahogy mástól hallottam-aranyos kifejezés)és rácuppannak a te tuti kis petédre! Reméljük, ezzel minden megoldódott!!!!

Szorítok!

Teszt után meg jelzek!

119. 4af30810d1 (válaszként erre: 115. - Nikice)
2007. okt. 3. 08:48

Nagyon drukkolok!:)) Írjál majd a teszt után, nagyon kíváncsi vagyok!:)

Mi túlestünk a párom sperma vizsgálatán, hát amitől féltem.. A száma elég, de csak az ötöde a virgonc. Még vizsgálják, hogy vírus miatt van-e a dolog, pénteken derül ki. Szomorú vagyok, mint állat.

118. Nikice
2007. okt. 3. 08:45
az elmúlt 2 évebn 31 nap az átlag, de 35 nap feletti 1-2 volt csak.
117. Nikice
2007. okt. 3. 08:44
Szombaton, de mivel nagyon össze-vissza szokott lenni, hát még nem tudom.....
1 2 3 4 5 6 7 8

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook