Hogyan lehet nem "görcsölni" rajta, ha nem jön a baba? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nikce, hogy vagytok??? :)))) Mesélj!:)
2 orvosom van, mindegyik ezt mondja.Csak az egyik ingyen, a másik meg 6000ért. :((
De lehet hogy egy harmadik lenne a legjobb...igazából most tényleg nem akarok ezzel foglalkozni...besokalltam kicsit.
Szia!Nem mondta, nekem már volt régen is, műtötték is.Most egyelőre megkaptam azt hogy várjunk....mindig ezt mondják,csak nem tudom mire.
Várom a rákszűrés eredményét, meg a méhszájamat lehet hogy meg akarja műteni de ez sem biztos.Szóval most várok és próbálok nem erre gondolni.Egész jól megy.Köszi az érdeklődést.. :(
Szomorúan olvasom, hogy Neked is problémáid vannak. Mondta, mik ezek a ciszták? Mondott valamit, mi a terve velük?
Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked!!!
Sziasztok!
A tegnap esti vizsgálaton kiderült, hogy miért alacsony az elég gyors sperma számunk.. Prosztata gyulladás a tettes. Kapott egy halom antibiotikumot, és 90 nap múlva van kontroll. KILENCVEN...értitek?! Padlót fogtam. Addig persze lehet próbálkozni, de nem vagyok hülye.. Mivel a nőgyogyi nem volt ott tegnap, fogom a párom papírjait és meglátogatom a saját orvosomat velük. Azt kell megtudnom, hogy esélyes lehet-e ezekkel az eredményekkel az inszem. Hát itt járunk most. Hol kiakadok és azt mondom belenyugszom, hol pedig optimistább vagyok. Nem tudom milyen az ha a pár női tagjával vannak a gondok, de én úgy érzem azt könnyebben viselném, illetve a páromnak is könnyebb lenne. Ezek mennek nálunk...
Oksa!!:)
Akkor minden a legnagyobb rendben:))))
Láttad, hogy nekem is egy Bencusom van?!:)
Tegnap volt erősebb émelygés először. És keveset tudok csak enni, mert hamar megundorodom. Ma ugyanez...émelygés, gyengeség, álmosság, de isteni, tudom miért van!
írd meg holnap, mi volt, jó???Ill.este is benézek még, ha ma írsz!
Igen holnap megyek dokihoz, be vagyok sózva!!!
Sziasztok!
Én vagyok, csak nincs semmi változás még.. 18:30-ra megyünk dokihoz kettesben..:) Utána írok! Nikice minden ok? Te kedden mész? Hányinger.. ilyesmi??
Oanjóneked!!:))))
Hát köszi szépen,de pont erről szól ez a fórum.
Olyan nincs amikor nem is várom...
Mi az hogy?! A múltkor lehet hogy egy kicsit elszégyellte magát, de majd megpróbálok kitalálni valamit....pl hogy hétfőnként nem érek rá, mert
dolgom van...csak hétfőn van magánrendelése..
Egy próbát megér szerintem. Vegyesen csinálva nem lehet kifogásuk. Régen is így volt. Aztán én elköltöztem, pár évig alig-alig mentem hozzá, pl sima rákszűrésre nem is utaztam hozzá. Azt
án jött a Meddőségi Ambulancia,és a folyosón összefutottunk, a korházátalakítások miatt ide került. A meddőségink kérdezték, kit szeretnék kezelőorvosomnak. Akkor felhívták a korházon belül,és megkérdezet kiről lenne szó. Azt mondta természetesen vállal. Szóval neki "megfelelek" így is. Mondhatta volna, hogy elfoglalt, sok betege van...stb..szerintem. Azért néha áldozunk és néha megyünk szomszéd városba, mert a magánja, mint mondtam ott maradt.
Sajnos nem ismeretlen ez a gond sem. Én ezt úgy próbálom megoldani, hogy a dokimat itt is ott is felkeresem. Természetesen először magánrendelésre mentünk, hogy lássa a szándékot, nem a fizetést akarjuk megúszni...de bizony gíakra egyeztetek vele időpontot a helyi korházban is, ugyan már munkaidejében is nézzen meg. Ekkor pedig nem mindig adok, ha adok is, kevesebbet, mint magánrendelésen.
Kényelmes ez így,és azért gazdaságosabb is. Nem kell sorban állnom, ez főleg akkor volt fontos, mikor uh-ra kellett menni, és volt hogy órákat ücsörögtem nagypocakosok köz a hormonkezelésem közepette. Hát jó volt, mondhatom!
További ajánlott fórumok:
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Lehet valakije rajtam kívül?
- Hogyan lehetne szebbé tenni a szobát? Mit kellene változtatni rajta?
- Hogyan lehet nem görcsölni, ha nem jön a gyerek
- Hogyan kell nem görcsölni a babán?
- Hogyan lehet a szerelemhez (pontosabban "eljövéséhez") lesz ahogy lesz alapon hozzáállni, nem görcsölni ezen?