Hát már senki sem atkinsezik aktívan itt a fórumon? Gyertek! (beszélgetés)
Jó reggelt:-)
ma mérlegeltem és lekönyveltem hogy 2 számjegyű lett a súlyom....nagyon boldog vagyok ám:-)
99,7:-)jaj de jól néz ki:-)
Maja!
Most nézem milyen kis csini vagy:-)
így nekem is becsúszna az a csoki:-)
Szia Maja:-)
No nekem is megvan és a minden bajom nekem is megvan csak egy vígasztal hogy lwgalább a kilók elindultak végre....
Sziasztok!
Én itt vagyok! :)
Ma elég ügyesen meg tudtam állni zabálás nélkül, bár az előbb becsúszott egy kis csoki. Dolce vita! (Tuti a pokolra jutok.)
Azon kívül megvan és minden bajom van tőle, fáj a derekam, a fejem, stb. Királyul vagyok.
Szóval velem minden okés! :)
Jó éjt mindenkinek!
Szijasztok!
buhu várom én is a híreket:-)
Maja sajnálom hogy problémáid vannak.....ha gondolod írj róla nyugodtan....
Nálam hogy megjött a miki....nem írtam még a mérlegelőbe de 99,6-100,4 között ingadozott a mérleg(nem teljesen pontos)így jelentem nagyon úgy néz ki hogy lassan ha nem is ma de holnap vagy holnapután KÉTSZÁMJEGYŰRE vált a súlyom.....ez nagy mérföldkő....alig vártam és most teljesen boldog vagyok tőle:-) és így már csak 10 kg a plasztikai műtétemig.....olyan jó érzés:-) de egyébként szeretnék még geyy kicsit azért többet fogyni előtte....mert ha még utána fogyok akkor megint csúnya lesz a bőröm...
jaj és kiesett egy tömésem ....mehetek a fogorvoshoz....
Jó reggelt Mindenkinek!
Buhu, én is halálra izgulom magam! Most már minden tesztet meg lehet csinálni bármilyen pisivel, nem csak reggelivel! Úgyhogy várjuk a tudósítást! :)
Tegnap kissé eleresztettem magam. Ott csesztem el, hogy pénteken egy db-ot beraktam a kedvenc csokimból a kosárba. Erre mondja a pénztárosnő, hogy ez 109 Ft, de ha dobozban veszem, amiben 9 db van, az csak 299. Hááááááááááát, mondom, jó. Legyen.
Na ez lett a vesztem. Tegnap 3-at is megzabáltam belőle! Lakat alá kellene zárnom!!!
Amúgy elég szar passzban vagyok lelkileg, párkapcsolati problémák, ilyenkor nehéz betartani a szabályokat. Jól esik kényeztetni a lelkem mindenféle-fajta szénhidráttal...
Veletek mizújs?
Hogy alakult a mérlegelés így a hétvége után?
Szijasztok:-)
akartam írni hogy megvan a kilóim toporgásának a tárgya...megjött....legalább tudom miért van így...
buhu mikor lesz tesztelés? mensi még sehol?
Sziasztok!!
Vegre itt vagyok, minden kedves vendeg elment, mostmar birni fogok irni rendesen, rendszeresen.
Maja Nem felrenyomom, hanem tudatalattiban 89,9 nel tartok ,vagy nem tudom miert, de tenyleg mindig az a szam repul ki a szamon, meg ugy latszik utodik le a billentyuzeten...
Koszonom mindekninek aki a babanak szurkol..
Jitacska, nem legyel elkeseredve..Lehet hogy epp holnap reggelre fogsz konnyebb lenni.En is egyebkent hallottam epp tegnap hogy ezzel a dietaval egy lany 35 kg lefogyott 2,5 honap alatt, de nem igazan akarom elhinni.Hacsak teljesen szamon nem uztek a szenhidratot..Ne legyel szomoru, lassan de biztosan fogyogatni fogunk mi is!!
Sylvie, ahogy megtudok a babarol valamit rogton szolni fogok:-)Mindenrol beszamolok :-)))
Sziasztok Csajszik!
Mi tegnap egész nap kint bográcsoztunk itt voltak nálunk egy csomóan úgyhogy az edzés megvolt mert ki-be rohangáltam egész nap! Enni egy kis babgulyást ettem semmi mást. Ma meg holnap szerintem nem leszek mert jönnek tesómék és ma megyünk strandra:(( sajnos nincs épp bikini alakom meg egy jó bikinim sincs úgyhogy asszem rövidgatyóba nyomulok majd vízbe úgysem megyek.
Jitácska ne keseredj el egy kis stagnálás után bizti beindul majd szerintem ez tök normális én is aggódtam de végül is nem egy hónap alatt fogunk lefogyni :((sajna, de ez van majd beindul. Gratula a jó vérképhez!
Buhu szorítok a babáért!! Gyere és mondd el azonnal ha megtudsz valamit:))) Ja én is megnéztem hogy hol lesz a esküvőtök hááát csudaszép hely az tuti aztán majd tessék mindenről beszámolni!!
Jó reggelt....
én tegnap suliba voltam:-)
Lányok én el vagyok keseredve...eccerüen nem mozdul a mérleg.....nem értem....most majd erőt veszek magamon és visszafogom a tejfölt....inkább eszek uborkát majd....
buhu...merre vagy? drukkolok lesz-e atkins baba:-)
Maja nekem is fájt tegnap a fejem sőt most is fáj....mensihez meg nem tudom mi kéne szólnom...én is várnék valami hasonlót de így szülés után nem tudom mikor is kéne és mit várnom....remélem nem kistesót:-))))jaj igen és a héten voltam vérvételen...az szerint nem.....de mégis olyan furcsa mert napok óta nem tudom meginni a kávémat amit csak terhesség alatt nem tudtam meginni....de lehet az atkins miatt van...lehet az? jaj igen és akartam mesélni hogy a vérképem olyan jó volt hogy minden tökéletes...szóval atkins mellett is szuper maradt a vérképem.....megyek kicsit nézelődök a neten oszt még majd visszajövök:-)
Szép jó estét!
Husin kívül hol vagytok, Csajok?
Én ma alig ettem, egész nap úton voltam. Mire hazaértem addigra meg már késő volt és nem akartam bezabálni mint tegnap.
Egész nap baromira fájt a fejem, de még mindig nem jött meg. Most már jöhetne! Jó lenne túlleni rajta.
Puszi mindenkinek, jó éjt!
sziasztok
csak jelentem élek:) még nem méreckedtem megvan a mikulás szóval most kihagyom és hétfőhöz 1 hétre mérek majd.
Sziasztok Lánykák!
Buhu, nagyot néztem mikor azt írtad, 89,1 vagy!!! Aztán rájöttem, hogy biztos csak félreütöttél! Pedig annyira kezdtem örülni! De mondom csak nem hagytad volna szó nélkül, ha ledobsz egy 10-est az utóbbi napokban! :)
Az esküvői készületeknek is nagyon örülök!!!
A teszten a két csíkért pedig nagggggggggyon szorítok!!!
Sylvie, ez király! Nekem bearanyozzák a napjaimat a "büntetlen örömök"! Mielőtt kimoderálnak innen, hogy valami Update ügynök vagyok, befejezem, de tényleg nagyon finik a pékáruk! Kár, hogy rohadt drágák. :(
Én valamit nem értek! Ma vagy holnap kell megjönnie, tegnap le se merem írni mi mindent ettem és mégis lecsúszott 30 deka. Pedig azt hittem reggelre egy kilóval több leszek, tényleg faltam tegnap, főleg szénhidrátot. De ennek most örülök!
Szép napot mindenkinek!
Szokott kesni par napot, de ugy gondolom, hogy ez mar hosszu keses.Azert nem is csinaltam eddig tesztet, mert mindig az volt, hogy mar orultunk, hogy lesz aztan meg az utolso pillanatban megjott..
Meg nem vettem most sem tesztet, tele vagyunk vendegekkel.Most alszanak eppen, majd ha elmentek akkor majd veszunk tesztet.
En is orulnek neki, ha lenne ujabb Atkinses baba:-))
MAra 99,8 kg vagyok ujra, pedig mindent betartottam..Tegnap alig ettem valamit, nem igazan voltam ehes.
buhu szuper hogy ilyen jól jött ki akkor a lépés ....
igen én írtam hogy elkezdtem atkinsezni és 3 hét mulva terhes lettem.-)
örülnék ha nálatok is összejönne:-)
és végülis miért ne???
pontos szokott lenni a mensid?vagy szokott csúszni?
akkor most lehet drukkolni:-)))
írd ám majd meg hogy lesz-e újabb atkins baba:-)
Itt nalnunk egyebkent olyan 18 euroba kerul itallal es etellel egyutt, egyszeru termekben, de mivel mi a Shirazzal egyutt dolgozunk *igyis ugyis tartoznak* igy lehet hogy azert is kaptunk alacsonyabb arat.
Szoval ha elmentunk volna egy egyszeru lakodalmas teremben amit meg disziteni is kellene, akkor is dragabban jott volna ki.
NAGYON ORULOK NEKI:-)))))))))
Koszi :-)NEkunk is nagyon tetszik.
Hat,ami a babat illeti, annak is nagyon orulnenk mar, es nem tudom hogy te irtad-e regebben, hogy amikor elkezdtel atkinsezni 3 hetre ra teherbe estel.Nekem kesik mar 1 hete, de meg nem csinaltunk tesztet, majd holnap vagy holnaputan.
Hatha nekem is az Atkins csodat okoz, hisz mar jo ideje probalkozunk a babaval...:-)
Kavet nesscavet es torokot, mikor mi esik jol.Edesitoszerrel, keves tejjel ha ness *es ha nem 3 az 1ben* ha torok akkor meg csak edesitoszerrel, de ha elmegyek valahova akkor az utobbi idoben keserun is megioszom
szijasztok:-)
buhu szép a hely nagyon......nagyon emlékezetes és csodálatos nap lesz az:-)és annál emlékezetesebb csak az lesz mikor a gyermeketek meglátja a napvilágot:-)
nagyon szelektív az agyam de a gyermekeim születésének napjára percről percre emlékszem.....az esküvőmére nem....szóval most élvezzétek a pillanatot....aztán meg majd jön egy másik csoda amire készülhettek:-)
és az ár nem is rossz itthon én nagyon olcsó megoldásban 3000Ft/fő fizettem 2006-ban...ott benne volt a tömény pia is:-)
próbáltál már koffeinmentes kávét inni? akkor nem kéne csökkentened a napi mennyiséget....és mivel iszod a kávét?
Ti többiek hogy vagytok?
Na az elobb elkellett mennem,indultunk a varosba.Elinteztuk a lagzira a termet, egy szep etteremben lesz.Shiraz a neve, ha van kedvetek megnezhetitek a www.shiraz.rs galleriakban van sok fenykep.Tok jol jartunk 16,5 euroert benne van a ragu leves, borjuporkolt, sultek * sult malac, csirkerolad, cordon blue* a szensavas es szensavmentes szorpok, asvanyviz, sor, bor, egyedul a tomeny alkoholt visszuk mi.Ha azt is ok adnak akkor sokkal dragabb lenne..
Orulok, hogy megbirtunk egyezni, feltem, hogy sokkal tobbet mondanak, es h nem fog osszejonni.Azt hittem hogy olyan 25 eurot befognak vagni szemelyenkent.
De, sajnos rengeteg kavet iszom, nem tudom miert, de nalam a 4-5 az mindennap megvan, lehet neha tobb is..Tudom, hogy jo lenne csokkenteni, de...
Ma reggelre 89,1 voltam ujra - nagy wczes nelkul.
Szia Maja!
Nem fogod elhinni mi történt: nézegettem hogy hol vannak ilyen Norbis pékségek és láttam hogy Egerbe nincs erre megyünk vásárolni a teccsóba és látom hogy most nyílt egy rögtön be is mentem volna szétnézni de még nem engedtek be na majd legközelebb:)))
sziasztok
ahhj:( mikulás van és isszonyúan görcsölök.:( reggel még fel is ébredtem rá:( nagyon fáj:(
rá se állok a mérlegre.
tegnap megint egy kamus állásinterjú talált meg:( szal becsaptak:( ez borzasztó. már annyira utálom
:(
tegnap káposztát ettem darált husival
ma zöldséges aprópecsenyét fogok borsó nélkül.
Sziasztok Lányok!
Nekem 1-2 napon belül beköszönt a boldogságom, úgyhogy már puffadgatok, híztam is mára 40 dekát. De hát ezt belekalkuláltam, emiatt nem fogok idegeskedni.
Sylvie, a Norbi kenyeret és minden más Update cuccot az Update pékségekben lehet venni, nem tudom nálatok van-e, nálunk van egy pár a városban. A Norbi kenyér úgy néz ki mint a csomagolt toast kenyér, csak kicsit sötétebb a színe, én a magosat szeretem, meglepően jó! Egy szeletben 6,5 gr ch van, ami tudom, nem kevés, de én már nem számolgatom a ch-t, anélkül is fogyok. Reggelire szoktam enni belőle 3 szeletet, jól megpakolva felvágottal, mellé paprika, paradicsom, tökéletes!
Délután persze már nem eszem kenyeret.
Egész egyszerűen megpusztulok már kenyér nélkül! És akkor már ez a legjobb választás. Teszem hozzá, rohadt nagy rablás, 30 dkg kenyér 530 Ft!!! De azt be tudom osztani 4-5 napra.
Buhu, az a kis rízs kötve hiszem, hogy ártott volna! Viszont nem iszol egy kicsit sok kávét?? Már nem a ch szempontjából kérdezem, hanem a koffeinéből. Mert a koffein még inkább kivonja a vizet a szervezetből, tehát ennyi kávé mellett vagy 2-3 liter folyadékot meg kéne innod.
Várlak Titeket, puszi!
Sziasztok
Én ma csaltama fogyás ellenére..De úgy csaltam, hogy keveset ettem.
MA főztem szármát ( az egyik kedvenc ételem) azt hiszem, ti töltött káposztának hívjátok.
Darált húst tojással, kevés rizsával, só, borssal összekeverjük és savanyú káposztába felgöngyöljük, és úgy megfőzzük.
Tehát itt a rizsa miatt csaltam.Nem olyan sok volt benne, de mégis volt benne..Meg megittam egy rakás kávét, 2 darab 3 az 1bent, a tobbi cukor nélküli volt..
kiváncsi vagyok a holnapi mérlegelésremre..
Jitácska, örülök hogy sikerülni fog elvégezni az operációt
Jó éjt mindenkinek
Szijasztok:-)
jöttem picikét:-)
sylvie igen azt a sárga receptes könyvet vettem meg....és szeritem megérte mert ugyan vannak benne flancos drága kaják de vannak olyan apró tükkök még ha sajátmagadnak is kell magyarosítani....hogy nagyon szuper...pl hogy a gyümölcs joghurt atkins módra hogy is van az egy kicsit az én olvasatomban a boleró zselatinnal plussz tejföl de bejön mert ma olyan málnás joghurtot ettünk hogy minden édesség utáni vágyam ki van elégítve:-) és méf a gayit akarom kipróbálni mert az még izgaztja a fantáziám....
jaj el kell meséljem hogy sütöttünk atkins kenyeret:-)
hát mit ne mondjak nagyon finom és mi egyből dupla adagot csináltunk...10ch-nyi kenyérke nem elég belőle:-))))
Ma ettünk egy kis szalonnás tojást meg ebédre mustáros szalonnás sajtos göngyölt husit ubisalival:-) meg málnás "joghurtot"