Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Hát már senki sem atkinsezik aktívan itt a fórumon? Gyertek! fórum

Hát már senki sem atkinsezik aktívan itt a fórumon? Gyertek! (beszélgetés)

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
2009. jún. 16. 18:10

helo mindenkinek

nagyon örülök hogy rátaláltam erre a fórumra. szivesen jönnék közétek:)

2009. jún. 16. 14:32
nekem ma reggeli és ebéd is egyben: virsli kis felvágott sajt paradicsom és paprika
73. sylvie26 (válaszként erre: 68. - Veres)
2009. jún. 16. 14:30

Szia veres!

Fúúú Te nagyon ügyes vagy ha ennyit tornázol én tegnap voltam először futni! Én is csináltam már egyszer vagy 3 vagy 4 éve és én is 12kg adatm le de abbahagytam és visszajött és most megint rástrartoltam.

72. sylvie26 (válaszként erre: 69. - Buhu bahu)
2009. jún. 16. 14:27

Szia Buhu!

Szerintem ne aggódj majd le fog menni megint látod én ezért nem fogok minden reggel méredzkedni mert az egész napomat beárnyékolta ha ugyanannyit vagy többet mutatott a mérleg reggel. Szóval szerintem próbálj meg egy héten csak egyszer ráállni. Azért tessék kitartani!!!:)))

2009. jún. 16. 14:24

Szia Supernatural!

Üdv itt!!! Gyere és mesélj magadról!

2009. jún. 16. 11:43

sziasztok

megláttam hogy atkins fórum és vérszemet kaptam:) szóval csatlakoznék hozzátok ha nem baj:)

2009. jún. 16. 10:57

SZIASZTOK!

Mara nem fogytam, sot hiztam 40 dkgt, pedig tegnap olyan ugyesen betarottam mindent.A tegnapelotti fogyas lokest adott a kitartashoz..

Mozgassal nem allok sehogy..

68. veres
2009. jún. 16. 08:00
Na átjöttem ide. Szóval én 2 évvel ezelőtt csináltam négy hónapig, akkor 12kg-ot fogytam, ha most annyi lemenne akkor örülnék. Az ivásról csak annyit, hogy a könyv úgy írja, hogy testsúly osztva hárommal és annyi dl-t kellene inni. tehát én most 82kg körül mozgok, 82/3=27,3, tehát 27dl, vagyi közel 3 liter. Na én ennyit meg is iszok. Ez az emésztéshez nagyon szükséges. Tegnapi napot viszonylag sikerült betartanom: R: 2 tojás, E: 1 tojás, karfiol, paradicsom. V:görög saláta És sajnos egy jégkrém is becsúszott. Torna: aerobik 1 óra. Hetente 3x járok tornázni, plusz minden reggel otthon jógázok.
2009. jún. 15. 22:16

Sziasztok!

Bocsika hogy csak most jöttem de egész nap nem tudtam írni mert mikor leültem a gép elé Luca azonnal üvölteni kezdett és Vele kellett foglalkoznom mégegyszer bocs!

Buhu gratulálok a fogyáshoz nem semmi!Nekem most stagnál de remélem megint beindul. Azt írja Atkins bácsi hogy tejet nem szabad inni a benne lévő tejcukor miatt de csak a bevezetőben. Tök jó hogy a bűnözés miatt nem híztál, én hétvégén majdnem bűnbe estem egy muffinnal de visszaraktam és inkább kimentem a konyhából hogy ne is lássam.

Jitácska remélem sikerült a vizsgád mikor lesz eredménye? majd írd ám meg! Én vezetem a mérlegelőt de mától eldöntöttem hogy csak hetente egyszer méredzkedem mert azt hiszem kezdeki becsavarodni ettől a napi mérlegeléstől. Ezentúl minden kedden fogok méredzkedni és kész! Tök jó kajákat ettél!

Én ma reggel kolbászt és sajtot ettem ebédre felvágott sajt paradicsom és paprika uzsira egykis túrót édesítőszerrel vacsi kimaradt de képzeljétek elmentem helyette futni igaz csak 20 perc volt és közben megálltam egy párszor de szerintem kezdetnek nem rossz. Apától meg kikönyörögtem hogy következő hónapban vegyen nekem ellipszist és azt mondta megveszi hurrá hurrá!!! Akkor majd egyik nap futok másik nap meg ellipszisezek már alig várom!!:)) Csajok Ti hogy álltok a mozgással? Na megyek alukálni jók legyetek holnaptól már rendesen leszek remélem lehet csak így esténként. Legyetek jók és kitartás!!!

2009. jún. 15. 17:55

Szija buhu:-)

mizujs: hogy vagy ma?

látom észre vetted hol kell csinálni a mérlegelőt:-)

akkor mostmár nyomon lehet téged is követni ott?:-)

2009. jún. 15. 12:45
De hulye vagyok...Az adatlapomnal probaltam beallitani,aztan eszrevettem, hogy van kulon merlegelo a kedvencek folott....hehe csak hogy kinem szurta a szemem.
2009. jún. 15. 12:38

Sziasztok!

Mara nem fogytam semmit, de ami a fontos, hogy a tegnapi ,,zabalas,, utan nem is hiztam.

Matol nem iszok megint tejet, matol odafigyelek ujra nagyon!!!

Olyan jo hogy irtal, nagyon rossz amikor felnezek es meg mindig az en utolso hozzaszolasom van :-)

Neked is befog indulni, ha nekem beindult a fogyas, akkor nektek is befog biztos...En fiatalabb koromban ezerfele dietat csinaltam, mert mindig volt par kg feleslegem, meg bulimias is voltam egy idoben, ugyh en helyretettem a gyomromat is es a metabolizmusomat is rendesen...Ugyh ez nekem csoda, h most fogyok..

Szep napot mindenkinek!!!

EGy nagypon hulye kerdes....Probaltam a merlegelomet beallitani, de nem megy, csak ott van h nincs merlegelom, de akarhova kattintgatok a beallitasoknal, nem jovok ra h hol kell h beinditsam..?

2009. jún. 15. 06:40

szijastok:-)

azta buhu.... nagyon szuper hogy 2 számjegyű lett a kilóid száma....nagyon gratulálok

nekem is nagy vágyam ez....és nemsokára meg is lesz:-)

buhu csak ne vidd túlzásba ezt a fajta bűnözést:-)

A vizsga nem lett volna nehéz ha tanultam volna eleget:-)

Nálunk tegnap mustáros sült husi volt savanyú ubivan meg pepperoni paprikával:-)

sylvie gyere várunk:-)

fogyásod hogy áll?

2009. jún. 14. 17:42

Sziasztok!

Vagyok vagyok de csak olvasgattam mert Anyáéknál voltunk hétvégén és nem volt időm írni de becsszó ma este vagy holnap reggel reagálok csak most hulla vagyok és még pakolnom kell:(((

2009. jún. 14. 15:16

Na, a mai nap aztan nem igazan vigyaztam arra, hogy mit eszek..

MA ittam 3in1 nesscavet, az nagyon jol esett

megittam egy vitaspriccert (asvanyviz es fanta)

Most pedig ettem tonhal konzervet, es paradicsomot

meg ittam egy korty eper turmixot....

Mostmar igyekszem nem csalni...

Ahogy megneztem a 100 ml fanta 10 pont, en olyan 150 ml fantat ittam meg asvanyvizzel...

2009. jún. 14. 10:37

Nem tudom miert nem fogytal, ha nem is vittel be meg 20 cht se, plussz annyit mozogtal..De ne add fel, lehet, hogy holnapra meg fogyni fogsz tobb mint 1 kgt.

En gondban voltam az evessel, mert husom alig van a hutoben.Tegnap csirkemellett, meg paradicsomot, meg eperturmixot ettem, meg SOK vizet ittam.

Az is lehet, h ez a mai fogyas viz volt.

Amugy mostanaban ettem tojast, sonkat, paradicsom, paprika, kaposzta, hagyma meg ittam kavemhoz tejet..meg neha citromlevet

2009. jún. 14. 10:29

Neked is befog indulni!

Mara (nem azert, hogy irigy legyel, hanem hogy erot adjon ) 99,2 kg vagyok!!!Megsem tudom mondani,hogy mikor kezdodott 9 el..

Azt hallottam, hogy nem szabad tejet inni, lehet h az is lelassitsa a fogyast.

Meg aminek viszont nagyon orulok, az az, hogy tegnap ittam turmixot eperbol, joghurtbol, es edesitoszert raktam bele.3 dcltert ittam, ez az edessegutani vagyamat kielegitette, es megis fogytam, bar feltem tole h fogok e fogyni az eper miatt..

Milyen vizsgad volt?

Sylvie?

2009. jún. 14. 07:46

Jó reggelt:-)

buhu köszi a kérdésed a vizsa nem tudom sikerült-e....szo-szo...

de a kérdéseket megjegyeztem...ha véletlen ujra menni kéne:-)

buhu....kissé irigy vagyok.:-) én is szeretné már ennyi kg lenni...Gratula

é méh mindíg 103.valamenyi vagyok:-(

nem értem igazán mert a ch-t pl tegnap meg sem ettem mind és még sem fogytam rendesen..... és mellette 3 óra hosszat trappoltunk mert mentünk villanyórát leolvasni.... ilyenkor mi van?

kérésedre írom miket ettünk a héten.....

sült csülköt, bográcsos körmöspacalt,sült pulykaszárnyat,rostélyost,meg virslit, tojásst savanyú uborkát,salátákat....

és te miket ettél?

tényleg...ti itt vezetitek a mérlegelőt?

2009. jún. 13. 16:51

Jitacska hogy sikerult a vizsga?

Gondoltam rad reggel!!

2009. jún. 13. 09:56
100,5kg
2009. jún. 12. 22:36

Jitacska fogjuk a csipiszt holnapra!!!MIindent bele!

Csajok olyan jo lenne, ha leirnatok, hogy mik voltak a napi menueitek.

Jo ejt mindenkinek

2009. jún. 12. 18:16

Szijasztok:-)

elvesztem:-)

mostmár kicsit dolgozok is....villanyórákat olvasunk le ezért még annyi időm se marad mint volt.... holnap reggel suli meg vizsga....szóval drukkoljatok:-)

fogytam ám......szóval azért alakulnak a dolgok csak nagyon figyelni kell a ch-ra....

puszi csajok megyek tanulni

2009. jún. 12. 14:53
ha ezt mind kiszamolom, akkor sokkal tobb mint 20gr szenhidratot bevittem mindvegig...
2009. jún. 12. 14:52

!Megnevezés Kcal Fehérje Zsír Szénhidrát

Brokkoli 30 2 - 4

Burgonya 90 3 - 20

Cékla 30 1 - 6

Fehérrépa 30 1 - 6

Fejes káposzta 30 2 - 6

Fejes saláta 15 1 - 2

Gomba (csiperke, vargánya) 40 6 - 3

Gomba (laska) 40 2 1 6

Hónapos retek 15 1 - 2

Karalábé 40 2 - 7

Karfiol 30 2 - 4

Kelbimbó 45 5 - 5

Kelkáposzta 35 4 - 4

Kovászos uborka 10 1 - 2

Kukorica (tejes) 130 5 2 24

Lencse (száraz) 330 26 2 53

Paradicsom 20 1 - 4

Paraj 20 2 - 2

Savanyú káposzta 20 1 - 3

Sárgarépa 40 1 - 8

Sóska 20 2 - 2

Spárga 20 2 - 2

Szárazbab 310 22 1 54

Szárazborsó 330 22 2 53

Tök (főző) 30 1 - 6

Tök (sütő) 30 1 - 6

Uborka 10 1 - 2

Vöröshagyma 40 1 - 8

Zellergyökér 30 1 - 5

Zöldbab 40 3 - 7

Zöldborsó 90 7 - 14

Zöldpaprika 20 1 - 3

2009. jún. 12. 14:49

SziAsztok!

hol vagytok elveszve?

MA vettem turot, csinalok valami edesseget belole, mert mar nagyon hianyzik az edesseg..

sziasztok

2009. jún. 11. 10:25

Sziasztok!

Fogom en is a csipiszt szombatra, biztosan sikerulni fog.

Koszonom a tippet, majd szetnezek itt edesseg utan.Mara nem fogytam semmit!

Vettem huskonzervet tegnap a paromnak, es abbol ettem, lehet hogy azert.Bar ahogy elolvastam az osszetevoit, nem lattam semmi olyat ami nem lett volna szabad, de biztos az volt a gond..

Emigy cht csak tejjel es citrommal viszek be, ha minden igaz..Matol megprobalok nem inni tejet..

Hoseg katasztrofalis..Bar itt egy ket nap hoseg van, aztan meg nagyon hideg..Talan jobb lenne a hoseg mint hogy ennyire lehuljon.

Szep napot mindekninek, irjatok ha birtok!!

2009. jún. 11. 07:27

Sziasztok!

Bocs hogy nem jöttem de rossz volt a gépem de úgy látszik megjavult:))

Buhu van itt a hoxán a cikkek között egy csomó recept ott nézd meg az édességeket ott tuti találsz vmi jót:))

Egyébként nekem eddig 5kg ment le és igen sajnos én minden reggel méredzkedem ami nem jó de én ilyen megszállott vagyok sajna:( szerintem is a 40dkg szép eredmény csak így tovább!!

Jitácska szorítok Neked szombaton!! Egyébként mióta én is számolom a ch-okat sokkal jobban beindult a fogyás bár most "nehéz napjaim" kicsit lassítanak a dolgon de majd lesz még jobb is! Nagyon helyes hogy nem adod fel tessék csak szépen csinálni tovább:)))))) Csajoknak üdv!

Tényleg hogy bírjátok ezt a hőséget?

2009. jún. 10. 17:24

Szijasztok:-)

bocsesz hogy el vagyok tűnve csak tanulok mert szombaton suli és vizsgázok is....szóval lehet szorítani:-)

egyébként nem adom fel....annál makacsabb vagyok :-)

ma kő keményen írtam a ch-t és mára már meg volt a 20 úgyhogy max husi evés lesz:-)

buhu az a 40dkg szép fogyás szép ám....nem is jó túl gyorsan fogyni...szóval tessék elégedettnek lenni:-)

Mi is kint vagyunk meg ilyesmi szóval telik az idő:-)

2009. jún. 10. 14:34

sylvie neked h alakulnak a kiloid?

Mennyi ment le nalad?

Ti naponta meritek magatokat?

Nekem tegnaprol mara 40 dkg ment le, de nem tudom, h az tenyleg folgyas e vagy csak epp uresebb volt a hasam v vlm...

Hat mar latom, hogy a napi 1 kg tenyleg nem igaz, pedig ugy remenykedtem benne..

Egyebkent reggel amit irtam Jitacskanak, h ne adja fel..Engem is elszomoritott ez a 40 dkg..

Na de nem szabad meg foladni..

szep napot nektek.

Egyebkent hol vagytok elveszve?

46. buhu bahu (válaszként erre: 42. - Jitácska)
2009. jún. 10. 09:38

Jitacska, hidd el, hogyha nekem megindult a fogyas, akkor mindenkinel megindul..

Figyelj oda jobban a ch ra, es akkor rendben lesz minden.Ne menjen el a kedved s dietatol!

fol a fejjel, majd megindulnak lefele biztosan

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook