Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi a véleményetek a spanyol és a török férfiakról? Milyen különbségeket láttok köztük? fórum

Mi a véleményetek a spanyol és a török férfiakról? Milyen különbségeket láttok köztük? (beszélgetés)

ma 15:43
Nem feltétlenül náció függő. De mondjuk a töröknél nagyobb a kultur különbség. Törökkel van tapasztalatom, spanyollal annyi hogy Spanyolországban élek.
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Cukiboszi)
ma 13:40
Nem vagyok sem éretlen, sem buta, csak másképp látom a dolgokat. Én tudom, mit keresek egy komoly kapcsolatot, ahol elfogadnak olyannak, amilyen vagyok. Szerintem az igazi érettség nem abban van, hogy másokat lealázunk, hanem abban, hogy megértjük őket. Szóval amit rólam mondtál… az valójában rólad árul el mindent.
ma 13:36

A török férfi köszönése - güle, güle!

A spanyol férfi köszönése - holá, holá!

Ez az összes különbség, amit tudok róluk... hehe 🤣🤣

18. 80ASIQ (válaszként erre: 15. - Globus)
ma 13:19
Nem??
17. Cukiboszi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:33
Egyébként, ne lepődj meg, hogy ha folytatod a diskurzust, hamarosan pénzt kér tőled...
16. Cukiboszi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:32

Nekem nem kellene másik náció.

Te régóta nagyon nem bírsz magaddal, vajon mennyire lehetsz gáz, ha itthon ennyire nem találsz senkit, aki elkapjon egy körre...

Rettenetesen éretlen és butus vagy, már csak ez a poszt alapján is.

15. globus
ma 10:49
Gondolod, hogy vagyunk itt páran, akik minden nációt kipróbáltunk?
ma 09:21
Hány éves vagy királylány? Minden férfi szeret dugni, nem is válogatós a nagy része, helyzeteket nem hagynak ki.
13. 80ASIQ (válaszként erre: 11. - Görögtánc)
ma 08:32
Ott szigorúbbak az erkölcsök: a nők számára. :D
ma 06:36
nem gondolok semmit
11. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 04:56

Mit gondolok róluk? Azt hogy köztük is van mindenféle, kedves, hűséges meg csalfa is.

Talán a törökök picit rámenősebbek.

10. 80ASIQ
tegnap 20:08
Amúgy meg a legtöbb (mind!) nyomni akar és 90%-ban a testet nézi! Aztán sokszor ebből lesz több is. Az a "süket" meg be is vallja! Vagy eltévesztette a nyelvtant.
9. 80ASIQ (válaszként erre: 3. - 80ASIQ)
tegnap 20:05
Javítás, helyesen: ha a saját lányom lenne
8. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:42
Rólad van véleményem. Rendben, hogy oda meg vissza vagy a pasiért, de egyelőre tartsd magadban. Tudod, a kevesebb több. Abból amit írtál, leszűrte, hogy megvagy, bizonytalan vagy stb.
7. Anyagi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:32

Hogy férfi-fiú-hímnemű!!!!

Ez azt jelenti, hogy az élőlények ezen oldala másként gondolkodik, mint egy nő!

Nagyon másként, mert mások a biológiai késztetései!

6. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:13

Gyere madzsar olcsoarany minden

And I ask you my baby how many times a week or month do you change your bed sheets?

Attol függ erre mit válaszol a töerök és mit a spanyol

5. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:10

A török valószínű körülmetélt, a spanyol talán nem.

Az első talán muszlim, a másik keresztény.

De lehet fordítva is, vagy mindkettő vallása megegyezik, akár így, akár úgy.

A török anyanyelve török, a spanyolé spanyol, ha okosak, beszélnek idegennyelveket is.

4. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:53
Már megint Te? 😅😂
tegnap 18:50

Ha feltesszük, hogy jól tud angolul, akkor azt, hogy tényleg csak a testedet kívánja. Ha viszont azt feltételezzük, hogy nem tud tökéletesen angolul, akkor, lehet, hogy csak rosszul fogalmaz.

Nem tudom, de ÉN hajlok az első verzióra. Nagyon óvatos lennék vele, sőt, ha a saját lányom lennék, igencsak próbálnálak lebeszélni róla! Persze mikor hallgatnak a szülőre??

2. Ildi
tegnap 18:48
A spanyolok jobb Dj- k😉
tegnap 18:21

Volt egy tapasztalatom egy török sráccal, akinek ezt írtam: I like you very much too and I can only think of you. I want you. Ő erre azt válaszolta: I am yours my girl.

Megkérdeztem tőle: Tell me, am I the only one who turns you on this much, or do other women have that effect on you too? A válasza: Only you. I only like your body.

Erre én: I see. But I'm looking for someone who loves me for who I am, not just for my body. És ő csak annyit írt vissza: Ok.

Ti mit gondoltok a srácról?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook