Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Partfis vagy porszívó? fórum

Partfis vagy porszívó? (beszélgetés)

ma 19:42
Állóporszívó vagy robot. Robotot sokszor elindítom, de rásegítek állóval is. Partvist konyhában használok csak vagy fürdőben. Most nagyon szeretnék valami fasza gőzös gépet, amivel sok feleületet lehet tisztítani.
ma 19:19
Vileda szivacspartvist ,,és felmosót használok.
22. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:58
Csakis állóporszívó, zsinórosat nem én használom, partvisom nincs is.
ma 18:00

Nekem egy I Robot alapmodell van. 5 és féléve volt 75 ezer. Ezt nem lehet előre beprogramozni, kb 50 nm-t takarít fel egyszerre.

A célnak tökéletesen megfelel. 3-4 naponta használom és megdöbbenek mennyi port szed fel.

20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Andi6020)
ma 17:32
Köszönöm szépen :)
19. andi6020 (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:31

Akcióktól függően 200-250 től határ a csillagos ég.

Én a mostanit 240 ért vettem bő 1 éve.

18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Amaunet)
ma 17:12
Na igen, erre nem is gondoltam :) De igaz!
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Andi6020)
ma 17:11
Nagyon szeretnék én is egyet, megtudhatom mennyibe kerül nagyjából?
16. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:33

Porszívó, mindenhol. Még az udvaron a teraszt is össze szoktam vele szívni. Porszívóból van robot kettő, központi, meg zsinóros is. A robotok ha eldobják magukat nem lesz másik. Nem annyira jók, hamar hanyatlik a teljesítményük, én az akkus dolgokkalnem vagyok elégedett. A robotok feltörlő funkcióját nem is használom, mert felesleges.

Felmosni mikor mivel, van hogy gőzfelnosóval, szigorúan zsinórossal, vagy tekerős izével. Gőzfelmosóval gyorsabb, tekerős izével szebb munkát végzek.

Férjem a partvisos, megbolondít vele.

15. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:09

Nem hobbiból takarítok, tehát az hogy melyiket használom "szívesebben", számomra nem szempont.

Mindkettőt használom. Első számú segítségem a porszívó, aztán jön a partfis és a felmosó.

14. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:55

Udvaron igen, de bent soha nem seprek. Csak kavarja a port.

Robotporszívót használok ami fel is mos. Hálószobákban porszívózok. Plusz gőzfelmosót használok pl fürdőben meg ha úgy van kedvem máshol is.

13. globus (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:32
Keménypadlókat tökéletesen portalanítja, kisebb küszöbön átmegy. Nálam szőnyegre is elég, mert nem kertesben lakunk.
12. Amaunet (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:45

OK, köszönöm!

Csak azt látom, hogy újra kezd a padlószőnyeg divatba jönni. Persze, már lényegesen jobb minőségben. Ott kevés sikerélmény lenne a partfissal.:)

Nagytakarításhoz nagy porszívó (ha kell vízzel).:) Napi használatra akkumulátoros álló porszívó és felmosó.

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Amaunet)
ma 14:20
Nálam parketta van a szobákban és a nappaliban, a konyhában járólap. Bármilyen felületre gondoltam.
ma 14:05
Mindkettőt
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Globus)
ma 14:04
De jó lehet, nagyon szeretnék én is robotporszívót, de eddig még nem fért bele. Tényleg mindenhol feltakarít?
ma 13:59
Mindkettőt használjuk.
7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:57
Milyen felületen?
ma 13:51
Mindegyik
ma 13:47
Egyiket sem használom szívesen, de soha nem seprek sehol, porszívó + felmosás.
ma 13:29
Mikor melyikhez van kedvem.
3. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:28
Robotporszívó és gőzfelmosó.
2. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:27
Mindkettőt. És felmosót is.
Ki melyiket használja szívesebben? Én a szobákban porszívózok, de a konyhában inkább felseprek.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook