Végleg elengedjem? (beszélgetés)
ma 22:53
A vicc (vagy inkább szomorú), hogy nem tinik vagyunk, én 46, ő 55. Ebben a korban mást vár az ember.
6. Csak úgy...
ma 22:03
Szerintem engedd el, ha arra se méltat, hogy eléd álljon és megbeszéljétek!
2 év nem kevés idő, de lépj túl rajta!
Lehet fog még előtted térdelni!
5. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:54
Én nem simogatnám az egóját tovább,menjen a picsába
4. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:54
Duzzog.Azt varja h keresd.Sőt,tuti buntet a hallgatassal...
3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:52
Két éves kapcsolat alatt nem ismerted meg annyira, hogy tudd hogyan értelmezd a viselkedését?
Lehet, hogy nem véletlenül provokált, szakítani akart.
Ha két éves a kapcsolat és már két hete nem keres, akkor ez már szakítás a részéről.
2. Reed (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:09
Hány évesek vagytok? Nem szakítás. Egy 2 éves kapcsolatból nem lehet így kiszállni.
ma 20:56
Volt egy "nagy egójú" férfi az életemben. Nagyon szerettem, még mindig szeretem. Egy baráti összejövetelen összevesztünk, provokált, nem hagytam magam. Azóta nem ír, nem hív, nem jön hozzám. Ennek már bő 2 hete. Minek vegyem ezt,szakításnak? Miért nem mondta meg? Azért ez több, mint 2 éves kapcsolat volt. Találkoztatok már ilyen viselkedéssel? Ha véletlenül összefutnátok vele, hogy viselkednétek?
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek? Elengedjem?
- Paranoia? Van kiút? Vagy végleg megbomlott az agyam?
- A fiatalon(17-18év) összejött párok kb hány százaléka marad együtt végleg szerintetek? És mitől függhet főként?
- Hogy lehet a hoxáról kilépni végleg?
- Barátommal elég szépen összevesztünk, lehet hogy végleg. Hogyan lehet felejteni?
- Ma kapta meg párom az örökösödési illetékét, amit már pár nappal ezelőtt eltöröltek.Megtámadható, hogy elengedjék?