Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Minden évben csak augusztus 20.-án lehet megtenni fórum

Minden évben csak augusztus 20.-án lehet megtenni (beszélgetés)

15. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 10. - Bree25)
ma 06:52
Ezért szeretem a nyári programokat, mert mindig van valami érdekes
Most kb 15. Lesz ma még több is
ma 06:17
...hány fok van árnyékban?
tegnap 18:24
Online rádió.
11. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 10. - Bree25)
tegnap 16:03
Teli találat. Szép volt. Amúgy kb 10 percet csúszik. Vagy hallgatom fülhallgatón es tudom a szám címét, vagy megnézem a honlapon. Ott csak az szerepel ami elmúlt, csakhogy ha pl 18:35-ig bezárólag írja, azt csak 18:45 körül játszák a rakparton. A rádióba előbb. Aki csak azt tudja hogy a honlap nen jelez olyat ami később lesz, nem fog rájönni. Te eltaláltad. Az időeltolódás a kulcs. Szuper vagy
10. Bree25
tegnap 15:58
Gondolom van pár mp csúszás. Telefonon előbb hallod milyen szám következik, aztán a helyszínen meg bemondod a többieknek.
9. Pulcsis (válaszként erre: 7. - Kaliforniai tornádó)
tegnap 15:26
Feltétlenül! Aludni se fogok tudni 🤣
tegnap 15:12
Érdekes feladvány, mi? Én is csak tavalyelőtt jöttem rá
7. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 2. - Pulcsis)
tegnap 15:10
A kulcs az, hogy otthon nem lehet megtenni. Mi különbség lehet egy otthon meghallgatott adás és az utcán hangszórókból leadott adás között? A hangerőn kívül persze. Gondolkozz rajta, mert itt a megoldás kulcsa.
6. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 5. - Panna.33)
tegnap 14:50
Annyit segítek hogy legyen nálad a telefonod is
tegnap 14:06
Hát szabad a gazda
tegnap 14:03
Mivan?
tegnap 14:02

Nekem csak a rakpart hiányzik.

Patak jó?

2. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Kaliforniai tornádó)
tegnap 13:56
Hát én ezt értelmezni se tudom 🤣
tegnap 13:06
Legalábis nem jöttem még rá más alkalmakra. De ehez ki kell menni a rakpartra ahol szól a petőfi rádió a hangfalakból. És még valamit kell csinálni, de nem árulom el hogy mi az, de akkor tudom előre a következő 3 zeneszámot, holott nem mondják be hogy mik jönnek, illetve néha, de ha nem mondják akkor is tudom. Hallgatni kell a petőfit a rakparton a hangszóróból és még valamit kell még csinálni. És csak így lehetséges hogy tudjam a következő 3 zeneszámot. Otthoni rádió hallgatás közben nem működik. A családom is csodálkozik hogy csinálom mindig csak augusztus 20.-án, illetve máskor is lehetne ha szabad téren szól így egy radió, de más alkalmat nem tudok. Holnap menjetek le a rakpartra hallgatni és talán rájöttök ti is mit kell még csinálni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook