Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
Szia!
Ma mentem áruért:)
hát azt nem mondhatnám hogy nagyon jók, de nem annyira rosszak.
remélem menni fog. holnap nyitok!:)
nagyon kíváncsi leszek
azt mondod?! végülis meg fontolandó, már csak azért is mert akkor azt olcsóbban adom, és kész mondjuk 500ft/kg, viszik mint a cukrot.:)
vagy ki tudja
itt van egy bála nagyker, ahol bele tudunk nézni...de ugye nem kiborítva és átnézve...
szerettem volna olyan helyre menni ahol lehet válogatni, de hát az irtózatosan drága:(
igen ebben igazad van!
ezekben a bálákban az a zsákba macska, hogy lehet benne fél pár cipő, lyukas-szakadt ruházat, esetleg pamut...ettől nagyon félek, mi van ha ilyen eladhatatlan ruházat lesz benne? jól bele nyúlok...
szeretnék elfogadható árban árulni, mert azért lehet látni hogy nincs itt pénze az embereknek.
az a baj, hogy a jobb minőségű ruházat nagyon drága.
van egy pár pesti telefonszámom, ha beírod a google-ba nagyon sokat kiad, ezeket szeretném felhívni,
vagy bálát veszek, csak azzal 2 nagy baj is van:
1 nem tudom mivel elhozni, nem fér bele az autónkba:(
2. abba aztán bármi lehet, a leg selejtebb árútól kezdve minden...
szerinted?
az az igazság(tapasztalat) senki nem akarja elmondani, hogy honnan hozza a ruhákat,
de nem értem miért? hisz neki azzal nem lesz kevesebb....ki érti ezt
köszi, bele néztem.
de mégis hol lehet találni ilyen segélyszervezeteket??????? ez a nagy kérdés:S
Igen, amíg nem tapasztalja ki az ember, addig zsákba macska.
te turizol?
igen a google nagyon sokat kiad.
csak nem tudod milyenek...
lehet képen nagyon klassz ruhák vannak, de ha elmész és veszel egy 25kg zsákot amibe persze nem nézhetsz bele, lehet semmit se érnek.
ezért kértem volna én is olyanoktól segítséget akiknek van már ebben tapasztalata, hogy hova is érdemes elmenni.
Hàt ez az, hogy kivel? Merjek làtatlanba? Ha meg ki kell utazni, màr nem èri meg szerintem....
Nem egyszeru...Valami otlet?
További ajánlott fórumok:
- Használt sírkő árusítása - vélemény?
- Van igény minőségi és megfizethető használt ruha nagykerre?
- Melyik használtruha nagykert ajánlanátok üzletnyitáshoz?
- Milyen típusú adózást lehet választani netes használtcuccok árusításához?
- Miskolcon használtruha nagykereskedést tud valaki?
- Használt ruha nagykert keresek