Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
Sziasztok!
Vannak hosszú télikabátjaitok?
szia!
de jó neked! és megkérdezhetem hogy honnan vannak a gyerek ruháid?
nekem van egy jól nagykerem de baromi drágán adják a gyerek ruhát, 1000/kg! és nagyker!!!!ha tudsz segíteni megkösszönném!
örülök neki!
meg tudnád adni a címüket? neten gondolom fent vannak
szia!
engem érdekelne, de viszont 2.osztályú ruha is van benne, nem félsz hogy mind selejt?
Nyári gyerek ruhát ti honnan szerzitek be?
Lassan kezdik majd keresni a rövid ujjas pólókat,és nem tudom,honnan lehetne beszerezni elfogadható áron.
szia!
ez engem is érdekelne, habár szerintem ilyen nincs. mondjuk én nem merek venni bálás ruhát, csak ami már le van válogatva. egyszer vettem bálát...na abba jól bele fürödtem, a pénzemet elvitte a pacák, a ruha meg mehetett a szemétbe...én találtam egy nagyon jó nagykert ahol külön válogatták a nadrágokat, joggings, pulóvereket...stb. de sajnos már ők is befejezték, már nem válogatnak ennyire szét:(((
Szia!
Boldog Karácsonyt Neked is!
Ezek szerint neked se volt valami fényes éved!
Részemről is,remélem a jövő év sokkal jobb lesz!
Azt kérdezném még,hogy van valakinek tippje,hogy gyerek ruha bálát honnan lenne érdemes venni?
Legutoljára amit vettem,annak a 3/4 fiú ruha volt,zömmel vastag kapucnis,és sok volt benne az iskolás emblémás felső is,amit szerintem lehetetlen eladni.
Olyan bálát szeretnék venni,amibe van nadrág is bőven,és csinos lány ruha is.Ha van valakinek tippje,megköszönném!!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Nem tudom nektek milyen volt az évetek, de remélem a jövő év jobb lesz...:)
Szia! Az árak menüpont alatt írják, hogy az extrának 990 Ft kilója. A főoldalon pedig a hírek között írják a téli 10+5 akciót. Közben már felhívtam őket, és valóban így van minden ahogy korábban is írtam. Bálabontáskor is lehet vásárolni a 990 Ft-os ruhákból, a 2290 Ft-os ár csak azokra a ruhákra vonatkozik, amiket az akkor kibontott bálából vásárolsz meg.
Remélem tudtam segíteni.
Sziasztok!!
Én csak nyers válogatatlan bálát veszek! 40000ft/150kg big beg! egy ilyen beg-ből 150-170 ezerig szoktam árulni, pedig csak 300 ft-ért adom a ruhákat egy kis faluban! a kabátokat pedig 500ft/db! Nekem ez nagyon bevált, és még a teszveszre kiveszem a krémet, és azt még nem raktam fel!
úgy legyen!
a legjobbakat kívánom!
csak az tudja milyen nehéz is ez aki benne van...!!!
Rendben, megírom mindenképp a tapasztalatokat.
A közelben abszolút nem találtam olyan nagykert ahol én válogathatom össze a ruhákat.
Izgulok nagyon, remélem nem bánom meg!
500km???
közelebb nem lenne? mert hát tényleg nagyon messze van és nem biztos hogy megéri!
Azért kíváncsi vagyok milyen lesz!!kérlek majd írd meg!
Hát pont ez az ami engem is elgondolkodtat, hogy túl olcsó, máshol sokkal drágább az extra.
Hétvégére bejelentkeztem hozzájuk, nem szeretnék csalódni, mert nem épp a közelben vannak, oda-vissza 500 km.
én már hallottam róluk, de még nem voltam náluk.
viszont ez tényleg olcsó!!!!
én majdnem annyiért veszem az 1.osztályt
További ajánlott fórumok:
- Használt sírkő árusítása - vélemény?
- Van igény minőségi és megfizethető használt ruha nagykerre?
- Melyik használtruha nagykert ajánlanátok üzletnyitáshoz?
- Milyen típusú adózást lehet választani netes használtcuccok árusításához?
- Miskolcon használtruha nagykereskedést tud valaki?
- Használt ruha nagykert keresek