Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
Te is átjöttél az anyatanyára?ezen a néven vagy?
Ez folyamatosan kellett bele tenni! nem pontosan ennyi az összeg. megközelítő.
a pénztárgép, mérleg, helység bérlése, plusz a kaukció, kalodákat kellett csinálni, polcokat venni, festés, könyvelő, ruhák...
az első 3 hónapban folyamatosan pakoltuk bele a pénzt, mert sajnos nem volt annyi forgalmam hogy abból tudjam állni a költségeket, sőt volt olyan nyári hónapom, illetve a december hogy szintén a sajátunkból kellett bele tenni...:( sajnos ez van, de az ember reménykedik, hogy nem feleslegesen tette bele az energiát!!!
Ezt ausztrál nagykereskedésben válogattam...
És az 1 millióban mi volt benne?minden?venned kellett felszerelést, felújítás ilyesmi is kellett?nem te vagy garázsban jól emlékszem?Azt meg tudod mondani milyen fix költségek vannak, ami biztos kell és kb. mennyi?Igen, sajna nekünk is ahogy írtam mondta a bizományos, hogy ez van..de még jön a hideg hátha el tudod adni:)még messze azért a tavasz.
Hát igen..itt van egy garázs, az egyik vállalkozónak segít be a férjem és egyenlőre ott tárolhatnánk, de abban más mindenféle lom is van, egyszer láttam csak tehát, ha nem nagyon tiszta azért nem szeretném ott tárolni. Nem tudom, de egyenlőre bérelni se szeretnék ezért valamit, mert nem éri meg.Igen, a jelmez biztos nagyon jó ötlet, mert már én is vettem:)és kérdezte is tőlem a nő, hogy nincs-e amit bevenne..pedig ő nem nagyon vesz be, mert ő is bálásat hoz inkább. De már egy anyuka azt mondta, hogy tőle a ruhát is kérdezte és ő is azt mondta nem nagyon talál jó nagykert. De nála darabárasak vannak úgy látom nem a legjobb minőség, bár vettem már nála jó cuccot is nem is nagyon járok oda be. Nálunk még két bizományi van amúgy, ami erre van, az egyik szerintem drága kicsit, a másik meg elég nagy, de sokszor mégsem találok benne, ami kéne, sok van benne, ami nem olyan jó minőség szintén sokszor, bár változó. De ha oda beadok valamit nagyon sokára adja el, mert ő többért veszi be, viszont ezért drágábban is adja. Itt a bizományos az egyik azt mondta most semmit sem vesz be, mert a jó idő miatt nem viszik a télit, a tavaszit meg majd februárban, de még ő se tudja most mit vegyen be annyira nem lehet kiszámítani, mert valaki viszi már a rövidujjú bodyt stb.Van aki meg overalt:)Ez a másik baj szerintem, hogy nem lehet kiszámítani mire mennyire van kereslet. Egy jó bizományos volt felénk, az elment belvárosba, nagyobb és szebb az üzlete, többet is vesz be, bár ő is keveset ad érte sokszor, de olcsó is. Azt mondja arra simán kifizetik, amit itt drágállottak, több a gyerek is és még a nagyobb méretet is keresik..Szóval ügyesnek kell lenni és jó helyen. Nekem felvetette egy lány tegnap is, hogy ő is gondolkodik és ketten is lehetne, de mondtam szerintem először is nagyon át kell ezt gondolni, másrészt szerintem nem tart el két embert is pláne az elején..
göbe
ÉN hapsi vagyok és egyedül melozom vele ha segitenél meg köszönném!
Ha nem haragsztok szeretnék tanácsot kérni,hogy
mit tegyek mert nagyon gyengén megy. Mivel tudnám
javitani,vagy inkáb hagyjam abba.Sgitségetek elöre is köszönöm!!!
kész:)
Mariannka80-nak írj!
Sziasztok ,szóljatok ha kész a zárt fórum.szeretnék csatlakozni.
én kilóra és a szebb darabokat darabra adom. igaz a darab áras inkább csak a gyerek ruha.
Sziasztok, hol veszitek a jelmezeket?
Engem is érdekelne, és hogy hol van az a zárt fórum, mert idegesítő,h itt kitörlik a hozzászólásokat, de egy pár nagyker nevét nem.... :)
A tárolás nekem is gond. Főleg mindig azt ami megmarad szezonról. Én most jelmezezek, de a kabátokat, overálokat, ami megmaradt már csomagolgatom el. A krémet nem nagyon kell mosni, vasalni. Én az extrát ki szoktam mosni. (ma éppen nagyon szép disney-s rugikat, bodykat mostam - pár perce teregettem ki - imádom). Én darabáras vagyok...
Mindenkinek tudom én is ajánlani a jelmezt holt szezonban. Én szinte csak azt adtam el januárban eddig. Meg bébi ruhát, de az szinte mindig megy, mert újszülött mindig van (szerencsére).
Köszi, igen ezt többen is írták, hogy tényleg jó. De én amit most láttam hirdetést azon én úgy emlékszem angolt hirdettek!a férjem nyomtatta ki, de majd megnézem. Azt akartam még kérdezni, hogy akkor aki megveszi a ruhát mondjuk nagyobb 150 kg-ot vagy többet azt hol tároljátok?mert azt mondjuk, ha nincs üzlet,bár ha van is kell valahol tárolni..meg mosni, vasalni kell-e ezeket vagy hogy szoktátok?Még ez is kérdés nálam. Meg hogy mennyit éri meg kilóra adni vagy darabra vagy hogy?de inkább csomagokban gondolkodom, aztán ami esetleg nagyon szép darabra..a teszvesze én azt látom inkább csomagot szeretnek venni.
Hát azt tudom a boltból még, hogy a január környéke az mindig holtszezon..amúgy is. Karácsony is elviszi a pénzt meg kapnak ajándékba:)gondolom..hátha jobb lesz. Még arra lennék kíváncsi, hogy nektek van mondjuk tartalék, hogy átvészeljétek az első időket, amíg még inkább viszi a pénzt a bolt?vagy tudsz azért kivenni belőle vagy visszaforgatod, ami marad?Az a baj, hogy nekem most nem nagyon van semmi tartalékom, mert anno a sógorom adott kölcsön a boltra is, amit vissza kellett adni persze..és ezért se tudtunk annyit kitermelni, mert sokat kellett sokfelé fizetni és alkalmazottat se tud eltartani nagyon egy bolt már manapság..
Igen, köszönöm. Én is így gondolom, csak nem tudom akkor mennyi pénz kell kezdéshez és most szerinted mennyit fektessek be?átmegyek majd az anyatanyára és ha ott vagy emailben is ha megírnád és más is, hogy hol szokott vásárolni és mennyiért vagy elérhetőséget azt nagyon megköszönöm. Most ezt a debrecenit is megnézném. De akkor most ez a gyűjtőzsákos mit takar még mindig nem tudom:)ami vegyes, mix?honnan tudom akkor melyik bála a jó?ezeket át lehet nézni vagy tudod, hogy biztos jó lesz?Hát az a baj, hogy nem tudom mennyire van és mire kereslet egyenlőre, de ezért akarom kitapogatni..De szerintem egy ilyen áron tuti tényleg elviszik, ha szép..
Nem tudom most mi a neve fent, de a babaszobában többet tudsz róla olvasni! hála az égnek én még ott nem futottam össze vele!
Nem préselt bálából dolgozom! hanem eredeti gyüjtésből! így minden minőség megtalálható nálam!
Igen majd fogom reklámozni, ha hozom a jelmezeket!
A facebook-on is fent vagyok:)
A bőrkabátot Füzesabonyhoz fogom hozni. Ha jól emlékszem 780ft/kg, de szerintem ezen már emeltek!
Viszont reklámosz hogy van jelmezed,ovodákban esetleg vagy ha van az üzletednek honlapja ott is akár,facebook is jó erre.Az a lényeg minél többen tudják :)
A bőrkabátot honnan veszed?és mennyiért?
Tavaly tavasszal vettem tőle 50 kilós válogatott szabadidő bálát.Az nagyon jó volt.Nagyon csinos női cipzáros felsők voltak benne,mind elfogyott.Meg vettem még 50 kilós farmer bálát,az nem annyira volt jó.Nyáron vettem tőle nagy bála gyerek ruhát,az szerintem egész jó volt,csak azzal az volt a baj,hogy csak felsők voltak benne,nadrág nem.Pedig direkt megkérdeztem,hogy lesz-e benne nadrág,azt mondta,lesz.Hát nem volt.
Nem régen kértem tőle árlistát,már másnap küldte is.
Köszi:)
Elégedett voltál? Milyet vettél tőlük?
Szia!
Én már vásároltam tőlük.
Kérj tőle árlistát!
Kiszállítás azt hiszem,százezertől ingyenes.
Megcsináltam a zárt fórumot.Ma mindenkinek írok privit!:)
Sziasztok! Tőlük vásárolt már valaki?
Debreceni hirdetés:
Minőségi Angol használt ruha közvetlenül az importőrtől!
Eredeti angol bálák most szenzációs áron ! A bálák bontatlanok az extrát tartalmazzák ! Originált gyerekruha bála, felnőtt ruha bála, gyűjtőzsákos door-to-door, Angliában válogatott extra-cream gyerek és női mix. ! Fajtára válogatott gyerek-felnőtt ruha, munkaruha , cipő, táska ,lakástextil ! Nálunk mindent megtalál ! Sokféle kategória és kiszerelés, alacsony árak, garantált minőség, hetente frissülő kínálat, folyamatos akciók, ingyenes kiszállítás ! Hívjon bizalommal, 06/20 349 9995 angolbala@gmail.com
meg a bőrkabátokat, hisz ha ilyen marad az idő keresni fogják azokat is.
igen alig várom már hogy jobb idő legyen és beinduljon az üzlet megint...
igen szeretnék jelmezt árulni. de ahova nem kell minimál vásárlás ott nincs. a másikban van limit, majd jövőhét után akarunk menni remélem akkor még nem lesz késő...
Ha itt nem lehet meg osztani,neveket,címeket akkor jobb lenne át menni egy zárt fórumra.
Sajnos a Január,Február ilyen lesz,ezt tényleg túl kell élni.Majd ha jön a tavasz akkor újra be indul.
Annyival tudsz a forgalmadon javítani hogy ilyenkor pl.jelmezt kell árulni.
További ajánlott fórumok: