Használ valaki Lindynette 20 fogamzásgátlót? Mi a tapasztalatotok? (tudásbázis)
Énis a Lindynette 20-at szedem és eddig csak jót tapasztaltam. Fogytam.. :) a cicijeim nőttek, nyugodtabb lettem, és még még jobban kívánom a párom.. :) Nyílván nekem is van pecsételős vérzésem, de istenem... ez legyen a legkevesebb!
Szerintem ha odafigyelünk arra, hogy mit eszünk akkor nem fogunk hízni tőle!
Szia!
Én már több, mint egy éve szedem, híztam kb 1-2 kilót, ami valószínűleg azért volt, mert többet is ettem, noha nem bánnám ha még híznék egy kicsit.. Semmim nem fájt, menses rövidebb lett, libidóm nem változott, szóval eddig minden rendben:D ez tökre egyéni.. én ha vki megkérdezné csak ajánlanám.. azért van a doki h ő döntse el..:D
Sziasztok!
Én nem konkrétan a lindyről kérdeznék. Eddig cypromixet használtam, de most kaptam egy új gyógyszert, amit már másnap elkezdtem szedni, amint a régi elfogyott. Azt tudom, hogy ha új gyógyszet kezdek, akkor nem szabad megtartani a szünetet, de mintha a doki azt mondta volna, hogy akkor kell elkezdeni, amint megjön, nem emlékszem sajna erre pontosan :S . Viszont a betegtájékoztatóban az állt, hogy másnap már el kell kezdeni az újat. Szerintetek jól csináltam? Lehet, hogy most nem fog megjönni, hanem csak a következő hónapban? Írjon vki légyszi, aki váltott már gyógyszert, hogy ő hogyan csinálta. Előre is köszi szépen!! :) Zsófi
Sziasztok!
Én Lindynette 20at szedtem,de sok bajom volt vele!Hol híztam,hol fogytam,nem kívántam a szexet!De amint látom,nem én vagyok vele egyedül!Ráadásul rengeteg ismerősöm is ugyanezekkel a panaszokkal fordult hozzám!Szóval,ha lehet,én mindenkit lebeszélnék róla!
Szia Ginginke! :) Igen a 8. napon vedd be az első bogyót, ha meg van a bajod akkor is :)
Képzeljétek, nekem ma jött meg :D Hála égnek:) A 3. szünetnapon... fura :S de megjött:) Szóval nyugi csajok :)
Mrs.Bond! Nagyon kedves vagy h válaszoltál.
Ahogy nézem kifelejtettem belőle azt... h ez már a második levelem... vagyis a második hónapnál tartok. Remélem meg fog jönni :S Szerintetek?
Szia,
1. kétszer véreztél nem gáz, az első 3 hónapban lehetnek fura dolgok.
2.Nekem pl a szünetmentes hét 6. napján jött meg, de ez egyénenként változik.
Amúgy dokid nem mondta hogy illik egy hónapot várni amíg nemi életet élsz mellette?
Mondjuk erről is megoszlanak a vélemények...
Ha két mensid kimarad menj vissza a dokidhoz, akkor sajna fennáll a terhesség gyanúja.
Sziasztok ! :)
Én még csak most kezdtem el szedni a lindynette 20 fogitabit, és edddig a mellfeszülésen és a kis hányinger mellett nem tapasztaltam semmit. Nekem pl. az első hónapban 2-szer is megvolt a bajom.
Viszont lenne egy kérdésem. Most tartok a 2 nap szünetnél a hétből... és még nem jött meg a bajom. Ez vajon mitől van ?? Lehet h terhes vagyok?? A válaszokat előre is köszönöm :)
Szia,
menj vissza a dokidhoz és szólj neki.
Ennyi idő után már be kellett volna állnia.
Valszeg más fog felírni.
Sziasztok!
Most szedtem be az első doboz Lindynettét és még mindig nem állt be a vérzésem, azaz még volt keddre és szerdára gyógyszerem és kedden megjött. szerintetek ez baj?Jelent ez vmit?
Ááááá, így ne szedd, felborul a ciklusod és össze vissza fog megjönni, arról nem is beszélve, hogy lehet a védelem is ugrik.
Inkább ne tarts szünetet, szedd tovább a másik levelet is és ha azt kivégezted normálisan meg fog jönni.
Szerintem nem lesznek közti vérzések.
Sziasztok!
Én már 3 éve szedem a Lindynette-t, és abszolút csak jó tapasztalataim vannak róla.(percre pontosan jön meg, fájdalommentes menstr., tiszta arcbőr stb.)
Egyetlen „negatív” hatása talán az volt, h kezdetben feljött pár kiló, de én annak is örültem, mert a 170 cm-s magasságomhoz csak 50 kg voltam:)Lenne egy kérdésem: a párom többhónapos külföldi munka után most jön haza, és egy héten belül utazik is vissza, és pont akkor jönne meg. Mivel eddig sosem töltött itthon ilyen kevés időt, nem volt rá szükség és nem is mertem 2 levelet elszedni szünet nélkül, féltem a közti vérzéstől:S meg h felborulna a megszokott ciklus, rendesen szedem, mindig pontban este 8-kor veszem be, sose hagytam ki egy szemet se:D:D
Olvastam h páran csináltátok már h eltoltátok. Szeretném megpróbálni, h ne akkor jöjjön meg. (Úgy nem lehet h abbahagyom most a szedést,még van 14 szem, és akkor megjön pár nappal az abbahagyás után,aztán új levelet kezdek rendesen, csak így potyára megy egy fél levél. Vagy inkább szedjek el 2 levelet szünet nélkül?)Ha van vkinek tapasztalata ez ügyben, legyen szíves már megírni és megnyugtatni h kipróbálhatom-e! Előre is köszönöm ha vki segít:D
További ajánlott fórumok:
- Beszedtem 1 doboz Lindynette 20 fogamzásgátlót. És most kezdtem el a 2-dik dobozt. TEHERBE eshetek védekezés nélkül?
- Hallottatok már hüvelykúp fogamzásgátlóról? Esetleg valaki használja? Tapasztalatok?
- Használ valaki közületek fogamzásgátló hüvelytablettát?
- Használ valaki Samba fogamzásgátlót?
- Használ valaki hormon nélküli fogamzásgátlót és ha igen mik a tapasztalataitok?
- Ha a 3fázisú fogamzásgátlótól fáj a fejem (tri-Regol), a simától is fog (mint pl Lindynette)?