Használ valaki Lindynette 20 fogamzásgátlót? Mi a tapasztalatotok? (tudásbázis)
Ugye hogy ugye, teeeeee. :-)
Írd fel, hogy mikor jött meg.
Aztán már tudni fogod, de ugye elengedhetetlen, hogy rendszeresen szedd a tabit.
Kedvesebb lesz a vérzésed, fájdalom nuku, meglásd minden oké lesz.
Veled örülök! :-)
Hát vazz, azt hiszem én meg vissza fogok térni a Lindyre vagy Lyndi? mindegy.
Mostani tabimmal 7 napig vérzek, visszasírom a régit. :-(((((
gingike, tényleg ne aggódj, minden oké lesz!!!
Ne görcsölj, ne idegeskedj!
Kell egy kis idő amíg hozzászokik a szervezeted a tabihoz.
A cicifájdalom meg normális.
Nekem baromira feszültek, meg hányingerem is volt rendesen, azt hittem terhes vagyok, közbe csak hozzá kellett szoknom.
No para, írd meg mi a helyzet.
Szia!
Nekem is rendszertelen volt a ciklusom...de mióta szedem,szinte órára pontosan jön meg. Persze nem rögtön,hanem kb a 3.levél beszedése óta állt be. Ja és nekem a szünet 5.napján jön meg és 4 napig tart. Elötte egy hetet szenvedtem és minden bajom volt,most szinte észre sem veszem.
Kitartás! Nálad is működni fog :)
Pontosan szúúúúsza!
De nézd, a tabletta majd beállítja a ciklusod és hidd el tényleg beáll szépen és tudni fogod, hogy mikor kell megjönnie.
Olyan 3-4,de akár 5 hónap is kell mire teljesen beáll.
Figyeld a tested, hogy minden oké e, nincs e nagyon durva mellékhatás (fejfájás, libidó csökkenés).
A babán meg ne görcsölj, mert kicsi a valószínűsége, igaz nem lehetetlen, de ne foglalkozz most ilyesmivel mert tényleg nem jön meg a stressz miatt.
:D:D:D:D:D:D:D:D:D dehogy sértődök meg:)
Fezetni vezetek naptárt, d3e nagyon rendszertelen :S 40-50 nap van 2 ciklus között, de a dokimnak mondtam.
Szúúúúúúúúúúúúsza :)
Kérlek szépen ne aggódj már!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mert fenéken billentelek!!!!!!!!!Nah!
De most nehogy megsértődj! :-)
Nekem pl Lindy mellett mindig 5. napon jött meg, most Cypromix mellett a 7. azaz utolsó napon jön meg.
Tényleg ne aggódj mert azért nem fog megjönni.
Egy darabig meg ha lehet vezess mensis naptárt (pl. ciklus.hu-n) és egy idő után, 3-4 hónap után szépen beáll, már percre pontosan tudni fogod mikor kell megjönnie.
Hidd el, a stressz nagyon sokat ront a dolgon!
Ha ennyire aggódsz holnap csinálj tesztet,vagy naplóba írd ki magad, vagy írj nekem. :-DDD
Csak kérlek no para, mert azért fog késni!!!!!!!!!!
Ez parancs béby!!!!!!!!!!
1-2hét ide vagy oda már nem számít!!Kibírjuk.Még van10szem az első levélből :)
Amúgy nekem sincs semmi bajom tőle.EDDIG!!Remélem nem is lesz :) Első pár napba fájt picit a mellem de már elmúlt.Nem vagyok rosszul sem,eddig minden ok volt.
Sziasztok!
Én június óta szedem a Lindynette 20-at és semmi mellékhatás nincs eddig. A mensim 7 napról 4-5 napra rövidült. És rögtön beállt! Már a legelső levél elfogyása után pontosan megjött. És ez azóta is ugyanígy van! Jól beállította nekem. Eddig meg vagyok vele elégedve és remélem nem kell váltanom a következőkben sem!
Szia!
Én is végigolvastam anno mindent...de végül egy hónapot vártunk. Mindenki mást mond de szerintem az a tuti. És nem olyan hosszú idő....
Nem mondta, hogy várjatok egy kicsit, hátha felszívódik a cyszta?
Egyből leszívás?
Úgy tudom az 5 centi feletti cysztákkal kezdenek csak valamit, no de nekem nincs orvosi diplomám...
Írd meg mi volt, szorítok neked!
Nem, mert nem ugyan az!!!
Különbözik a hormonok mennyisége benne, azt hiszem a 30asba több van, tehát igencsak bezavarnál vele.
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy a lindynette 20 helyet beszedhetem e a 30-ast?
Sziasztok :)
Nos amikor felírta a gyógyszert az még augusztus elején volt, akkor is meg vizsgált de nem látott semmit. Egyébként fogalmam sincs hogy zajlik egy ilyen leszívás... remélem nem kell semmi komolyabb beavatkozásra gondolnom :S
:)
Kedves Mrs. Bond!
Nagyon szépen köszönöm a válaszát, ugylátszik a munkahelyi idegesség volt a probléma akkor, ami már szerencsére megoldodott! Mindenféleképpen felkeresem majd az orvosom.
Annak, hogy tabletta + gumi mellett (és főleg ha nem volt lyukas) !!0!! százalék az esélye, hogy teherbe ess.
Nekem pl a lázas állapot is befolyásolta a mensim.
Az idegesség meg főleg!!!
Ne aggódj, ha még mindig késik keresd fel a dokid.
Volt olyan barátnőm, igaz nem Lindyt szedett, nem volt terhes és mégse jött meg neki, kvázi nem vált be a tabletta.
Ne aggódj, mert csak ront a helyzeten, hormonokkal lesz probléma.
További ajánlott fórumok:
- Beszedtem 1 doboz Lindynette 20 fogamzásgátlót. És most kezdtem el a 2-dik dobozt. TEHERBE eshetek védekezés nélkül?
- Hallottatok már hüvelykúp fogamzásgátlóról? Esetleg valaki használja? Tapasztalatok?
- Használ valaki közületek fogamzásgátló hüvelytablettát?
- Használ valaki Samba fogamzásgátlót?
- Használ valaki hormon nélküli fogamzásgátlót és ha igen mik a tapasztalataitok?
- Ha a 3fázisú fogamzásgátlótól fáj a fejem (tri-Regol), a simától is fog (mint pl Lindynette)?