Használ valaki Lindynette 20 fogamzásgátlót? Mi a tapasztalatotok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Szerintem én is ettől híztam, plusz a libidóm nulla. Változik ez majd valamit? 1,5 éve szedem, de az utóbbi hónapokban van ez.
Amúgy minden tök jó szinte órára jön meg, nem görcsölök stb.
Sziasztok!
Most fogyott el az első levél Lindynette 20-am, és csak megerősítés ként kérdem, hogy ugye most 7nap szünet jön és akkor a 8.napon kezdem el újra szedni?
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a megnyugtatást, mára már elmúlt minden úgy néz ki..:)Még jó, hogy a 7 napos szünetben kapott el ez a nyavaja..:D
Legalább így nem lesz semmi baj!:)
Szia,
csak akkor gáz a dolog ha tabletta bevétel után 2-3 órán belül erős hasmenésed van.
Amúgy még ha normális székleted is van, előbb felszívódik a tabletta, mint hogy túljusson azon a több méter belen.
Sziasztok!!
Valaki nekem segítsen!!!
Szombaton jelentkezett nálam hasmenés, kicsi hőemelkedéssel, de mióta szedem mindig mikor megjön hőemelkedésem van..:S /7napos szünet, 5. napján jelentkezett/Sajnos még ma is volt hasmenésem..De már sokkal jobban vagyok mint voltam..=)
Holnap kell beszednem a bogyit, és nem tudom ,hogy a bogyi hatékonysága változott-e. NEm szedtem semmi gyógyszert....Nem mentem dokihoz, mivel csak diétát mondana....
kétlem,hogy a bogyókihagyás miatt borult volna fel a ciklusod, én 4 éve szedem ezt a gyógyszert és jópárszor elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlót, mégsem volt problma a menstruációmmal, napra pontosan jött meg.
Javaslom, hogy keress fel egy nőgyógyászt, mert ilyen hosszú ideje tartó gyógyszerszedés mellett nem normális, ha kimarad néha a vérzésed.
22 éves vagyok, kb 5 éve szedek Lindynette 20 fog.g. tablettát. Eddig semmi panaszom nem volt. Március óta azonban megzavarorott a ciklusom. Áprilisban kimaradt a menstruációm, majd májusban júliusban rendes időben jelentkezett. A júniusi után 2 héttel rá újra rendes menstruáció jelentkezett ez már július volt. Most augusztusban megint kimaradt a menstruációm. Gyanítom, hogy a gyógyszer miatt van, mert volt mikor egy-egy drazsét kihagytam (mostmár jobban odafigyelek) illetve mikor elcsúszott időben a gyógyszermenetes nap és a menstruációm, volt hogy rövidebb szünetet tartottam mint 7 nap. Ettől lehet ez a "felborulás" most? A párommal kiegészítő védekezést alkalmaztunk már az első "zavar" óta.
Valaki? Most részletesebben leírtam....
szerintem nem, a napok csak azért vannak rajta hogy tudd követtni hogy bevetted e az aznapit vagy nem
figyelj oda hogy ki ne hagyj napot és ennyi
Sziasztok!
Ha este 11-kor jött meg, akkor azt számolhatom első napnak vagy a következő napot vegyem annak, mert az egy teljes nap?
Szedd szerdától rendszeresen, ahogy eddig.
Nálam is előfordult, hogy elfelejtettem bevenni, de minden ment a régibe és semmi gond nem lett.
Így felborítanád azzal az egy nappal is a ciklusod.
Sziasztok! Másfél éve szedem a gyógyszert. Kedden kellett volna bevennem az utolsót a levélből, de elfelejtettem és csak szerdán késő este vettem be az utolsó bogyót( inkább mondanám csütörtök hajnalnak). szóval elméletben ha be akarom tartani a 7 nap szünetet egy nappal később kéne bevennem az első bogyómat újra, szerda helyett csütörtökön. Vagy nem olyan vészes a dolog, és csináljam úgy ahogy eddig, szedjem szerdától rendesen a megszokott módon?
Előre is köszönöm a választ!
Amíg Lyndit szedtem addig nekem is csak 3-4 napos volt a mensim.
Szerintem no para.
Sziasztok!
Másnak is 3-4 napig van meg a mensie ettől a gyógyszertől??? Várom a tapasztalatokat.. Köszi..
További ajánlott fórumok:
- Beszedtem 1 doboz Lindynette 20 fogamzásgátlót. És most kezdtem el a 2-dik dobozt. TEHERBE eshetek védekezés nélkül?
- Hallottatok már hüvelykúp fogamzásgátlóról? Esetleg valaki használja? Tapasztalatok?
- Használ valaki közületek fogamzásgátló hüvelytablettát?
- Használ valaki Samba fogamzásgátlót?
- Használ valaki hormon nélküli fogamzásgátlót és ha igen mik a tapasztalataitok?
- Ha a 3fázisú fogamzásgátlótól fáj a fejem (tri-Regol), a simától is fog (mint pl Lindynette)?