Használ-e a Rekongem paprikakrém? (beszélgetés)
Hú,hogy birod addig?
Nekem most 30 perce hogy rajta van,de már nagyon nehezen viselem,arra várok,hogy vége legyen a barátok köztnek és levegyem a fóliát,ugy érzem meggyulladok :)
Szia! Igen,nagyon csíp, én már kezdek hozzá szokni :-) Kb.1,5-2 óráig szoktam magamon hagyni. Főleg csípőre,combra,fenékre javasolják.
Én kesztyű nélkül szoktam bekenni magam, de utána alaposan kezet mosok.
Szia!Én hétfőn próbáltam ki elöször, ugyhogy még nem tudom,én kesztyűvel kentem be és a csipőmet,fenekemet,combomat.
Én nem mostam le,szerintem nem kell.
Sziasztok!
A krémet a letelt idő után le kell mosni magamról?
Szia Szuszy azt szeretném megkérdezni,hogy te paprika olajat és fahéj olajat használsz felváltva?
Második kérdésem pedig az lenne,hogy te centikben is láttál változást?
Én most szeretnék magamnak venni,csak nem tudomhogy milyen üzletben keressem és meyiket is lenne érdemes megvenni.
Válaszodat köszönöm!!
Szió!!
Pannita neked használt a krém?Centik is mentek le?
Mert lehet,h.én csináltam vmit rosszul,v.nem tudom,pedig sok folyadékot ittam...
Sziasztok!
Szegeden még a Mars tér melletti fodrászkellékes boltban lehet kapni Rekongemet, meg más hasonló hatású krémeket is.
Én most kezdtem el használni, eddig 2x. MOst is épp fóliában ülök, éget, mint a fene, de jó érzés :o)
Akkor én is szétnézek, hátha itt is kapható.
Én is azért gondoltam, hogy kipróbálom, mert nagyon jókat írtak róla. De ha csak annyi lesz a hatása, hogy egy kicsit szebb lesz tőle a bőröm már megérte. Persze jó lenne ha lemenne egy pár centi :)
Szia
Köszönöm a választ.
Megkérdezhetem hol vetted?? Mert a netes rendelés plusz 1000 Ft lenne, de ha boltba is árulják...
Mikor kezdted el használni??
Szia!
Én kb.10 alkalommal használtam minden másnap, és rengeteg folyadékot ittam mellette,de nekem centikbe nem mérhető a változás. Igaz,h. simább,puhább lett tőle a bőröm,de szerintem nem fogytam tőle, de azért használom még....
Sziasztok.
Nagyon jó tapasztalatokat olvastam erről a krémről, de még nem próbáltam...
Szerintetek rendeljem meg a bioszállítótól 2500-ért a 300ml-t vagy találtam egy oldalt ahol akciósan 2x1000ml 7980Ft. Mert ha nem használ nekem??? Elég drága lenne.
visszaolvastam és megtaláltam a válaszokat .
további sok sikert mindenkinek
sziasztok!
mennyibe kerül ez a krém,és hol lehet beszerezni?
drogériában?
Sziasztok!Én az ilcsi féle paprikakrémet rendeltem meg a kozmetikusomtól már 1 hete,de nem érkezett még meg.Remélem holnap már kenhetem magamra:)
NAgyon sok jót olvastam itt ezen az oldalon.Én egy héten kétszer 1-1 órát Béres Alexandrára tornázom.Vettem egy izzasztó gatyát is ami alá még befóliázom magamat.Hát izzadni nagyon tudok:)
MA elkezdtem kb.a 100.fogyimat.MA nem edetm semmi szénhidrátot,remélem a ddiéta és a torna na meg a paprikakrém hozz valami hatást.
További ajánlott fórumok:
- Párásító gépet használ-e valaki a babaszobában? Mik a tapasztalatok?
- Cefzil szuszpenziot használ-e valaki?
- Őrölt pirosparika helyett paprikakrém? Sertéspörköltet szeretnék csinálni, de kifogytam a pirospaprikából.
- Energy Saver Pro-t használ-e valaki?
- Mik a tapasztalatok a Rekongem paprikás krémről?
- Használta már valaki a Gerovital Plant anticellulitisz testápolót? Ha igen, használ-e és hol lehet kapni?